Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80. (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1656)
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 18.09.06 19:43 Tsiteeri
Audi 80.

Mida tähendab armatuuris kollane mootori tuli??
Probleem selline, et kui see põlema läeb siis sõidab pill enam vähem aga kui ära kustub siis hakkavad pöörted kõikuma ja pill ei taha eriti edasi liikuda.:S Et milles võib probleem olla?

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 19.09.06 03:15 Tsiteeri

Tegelikult peaks nagu asi vastupidi olema. Kollane mootori tuli näitab et mootoris on tekkinud viga - olgu ta siis küttesüsteemis, heitgaaside väljalske osas vms. Siin pole muud kui diagnostikasse aeg kinni, seal arvuti võtab välja mis veaga tegu oli. Meenutan veel siinkohal enda vana autoga esinenud seika mille juba siia foorumisse kunagi kirja panin. Summuti kõige tagumine pütt oli umbes, tuli hakkas kiiremate pöörete peal põlema ja auto ei tahtnud enam edasi minna (110 max km/h), ka kuumenes ta üle. Selle et pütt oli umbes avastasin ise katse eksitus meetodil. Aga see on lihtsalt yx ime et sedasi vea teada saab ilma diagnostikata.

KLIKKA SIIA!

Pane omale siis sinna aeg kinni. Kui oled audiklubi täisliige siis saad sealt täispaketi diagnostikat 400 eek-ga :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 19.09.06 12:01 Tsiteeri

Mul ka see kollane tuli (mootori kuju ja välk läbi) läks vahepeal põlema, aga mingeid häired what-so-ever, ei esinenud.Kui põles, siis võtsid sõidu ajal korraks süüte välja ja sisse tagasi...jälle korras. Võtsin pirni välja ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
WaZZup
huviline

Registreerunud 09.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b3 1,8i

postitati 19.09.06 12:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jolller
Mul ka see kollane tuli (mootori kuju ja välk läbi) läks vahepeal põlema, aga mingeid häired what-so-ever, ei esinenud.Kui põles, siis võtsid sõidu ajal korraks süüte välja ja sisse tagasi...jälle korras. Võtsin pirni välja ära.

Geniaalne

Hard work never killed anyone,
But why chance it?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RainB
huviline

Registreerunud 28.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4, 1994, 66kw 2.0

postitati 19.09.06 13:41 Tsiteeri

Tsitaat:

KLIKKA SIIA!

Pane omale siis sinna aeg kinni. Kui oled audiklubi täisliige siis saad sealt täispaketi diagnostikat 400 eek-ga :)

Kui ma olen lihtsalt foorumi kasutaja siis ma täis liige ei ole?
Kuidas saab täisliikmeks?
Hädasti oleks ka diagnostikat vaja :P.

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 19.09.06 14:50 Tsiteeri

kuidas saab kindlax teha, et mul see asi üldse töötab, kollane mootorikujutisega märk. Käib see läbi mingi anduri või mis moodi ?

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 19.09.06 14:51 Tsiteeri

tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 19.09.06 15:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RainB

Ei kujuta ette mida nad selle täisliikme all mõtlevd.
Klubi liige oled juba alates enda registreerimisest foorumi (arvan et seda nad mõtlevadki).
Kuid kui nad mõtlevad, et sul peab olema "Klubiliikmete Autod" ja muude piiratud juurdepääsudega teemade kohta juurdepääs siis loe seda siit kuidas seda saada.

Ehk ultra2005 räägib lähemalt sellest nõuatvast täisliikme staatusest, et saada 400kr täispakett diagnostikat

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 19.09.06 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanel358
Tsitaat:
Algselt postitas: RainB

Ei kujuta ette mida nad selle täisliikme all mõtlevd.
Klubi liige oled juba alates enda registreerimisest foorumi (arvan et seda nad mõtlevadki).
Kuid kui nad mõtlevad, et sul peab olema "Klubiliikmete Autod" ja muude piiratud juurdepääsudega teemade kohta juurdepääs siis loe seda siit kuidas seda saada.

Ehk ultra2005 räägib lähemalt sellest nõuatvast täisliikme staatusest, et saada 400kr täispakett diagnostikat

Ok kohe uurin veidi klubi reegleid. Võtsin lihtsalt asja loogiliselt. Kui oled foorumi liige kuid sind pole soovitatud täisliikmeks mis tagab su ligipääsu piiratud kasutajate poolt loetavaks muudetavale foorumiosale ning kui sul puuduvad Isikliku Auto numbrilaudadel Audiclub.ee logod siis mismoodi need härrad seal diagnostikafirmas teevad selgeks et tegemist on audiclub.ee liikmega. Eelmine postitaja sai mu mõttekäigust täiesti õieti aru :P Vectraklubis jaotati omal ajal lausa magnetkaarte mis tõendasid klubisse kuuluvust. Andke mulle palun andeks kui millestki valesti aru sain aga kui ei siis soovitan homme soojalt yhel oma sõbral siia foorumisse regada kes minu käest hiljuti soodsat diagnostika kohta soovis, sest nagu ma viimase postitaja jutust aru sain, siis oli selle küsimusi täis vastuse varjust võimalik lugeda, et kui oled juba foorumi liige siis on ka nätsti klubiga seonduvad soodustused käes. Seega siis annan talle teada. Kasutajanimi tehtud ja Laki tn-va poole teele :) Ma uurisin veidi foorumit kuid ei suutnud hetkel tõesti leida yhtegi texti mis oleks keelanud mingil suvalisel audil soodustusi saamast :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RainB
huviline

Registreerunud 28.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.06 10:39 Tsiteeri

Homme kell 9:00 panin aja kirja sinna diagnostikasse, eks siis näeb kuidas tõestama peab hakkama kuuluvust klubisse.
Muidu täishind on 450.- nagu sealt öeldi, nii et ega see vahe ka nüüd teab mis tappev ei ole

RacerX
huviline

Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6

postitati 20.09.06 15:38 Tsiteeri

ma helistasin sinna ja küsisin diagnosti audile, siis küsiti kas olen audiclub liige vastasin jah kuna olen foorumis kasutaja. sain 400- diagnosti.

RainB
huviline

Registreerunud 28.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.06 06:50 Tsiteeri

Niisis käisin seal diagnostikas ära ja piisas kui ütlesin, et olen audiklubist ja sain 400.- ;)

Toredad vastutulelikud inimesed seal.
Mul pöörded kõikusid tühikäigul ja käiguvahetusel jäid pöörded kõrgeks ja selle probleemi lahendasid nad seal kohapeal. Näitajad olid kõik ok, nii et igati positiivne lahendus, mõtlesin juba hirmuga, et mis see parandus kõik maksma võib minna, aga paistab, et esialgu läks ainult diagnostikaraha.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.3% - SQL: 69.7%]