Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B4 92a bensunäidik ei näita (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1364)
Janarj
huviline

Registreerunud 17.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.06 18:49 Tsiteeri
B4 92a bensunäidik ei näita

Tere,
mure siis järgmine, bensu näidik ei taha töötada, kusjuures vahel töötab aga enamasti mitte, ka tulede summer kui uks avada ja võti kah süütelukust väljas on ei hakka igakord pinisema.
Ise olen alles üsna värske audi omanik ja ei oska kuskilt viga otsima hakata.

Tänud vastajatele juba ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 17.09.06 19:49 Tsiteeri

mul oli B4-ga sama jama.aitas koputamine kellasi katvale klaasile;):P

tegelikult olin siin sama murega ja teada sain,et miski külmjoode on vaja uuesti joota.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Janarj
huviline

Registreerunud 17.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.06 17:33 Tsiteeri

kas seda külmjoodet on võimalik ka ise teha, saan aru et tuleb kellad maha kruvida ja siis seal taga miskit üle joota või peab seal miskit lahti kruvima.
Täna hakkas sama asja tegema ka temp. näidik

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 18.09.06 18:23 Tsiteeri

Oma b4-l avastasin, et näiduk hakkas peale seda õigesti näitama kui olin vajutanud sellele nupule armatuuril (näidikuteblokil) mis on mõeldud bensiininäidukli reguleerimiseks (see nupp mis oleks nagu lühemaks lõigatud). Jälle kui benanäiduk hakkab puusse panema vajutan suht tugevalt selle peale ja seier jookseb sinna kuhu peab. Miks asi just nii toimib, pole süvenenud.

Janarj
huviline

Registreerunud 17.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.06 15:37 Tsiteeri

proovisin vajutada sellele nupule aga minul see ei mõiganud midagi, eks nädalavahetusel on aega siis hakkab lammutama.
kui kellad on maas kas siis on võimalik ka kuidagi testida neid näidikuid?

Janarj
huviline

Registreerunud 17.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.06 18:37 Tsiteeri

olen märganud, et kui hommikul tööle minna siis näidikud ei näita (temp, bens) aga kui päeval auto päikese käes seisab siis õhtul on kõik nagu korras - näeb palju benssu autos on ja puha.
Kas on kedagi kes oskaks kirjeldada täpsemalt mida oleks vaja üle joota? Kaldun arvama et viga on armatuuris kellade blokis.

Autti
huviline

Registreerunud 17.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0l B4 85 Kw (1994.a.)

postitati 03.03.07 10:13 Tsiteeri

endal sama jama, kui tangin siis korra hakab seier liikuma aga vajub suht kiirelt nulli tagasi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
midiman
huviline

Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 2007, Suzuki Samurai 1994

postitati 03.03.07 10:33 Tsiteeri

minu b4'jal samamoodi bensu seier näitab aiateibaid vahel üldse magab midagi usutavat seal ei ole, ning ka temeratuuri näidik magab pidevalt, tahhokas külmade ilmadega ei tahtnud ka tudust les tõusta ennem kui auto soojaks oli läinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
midiman
huviline

Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 2007, Suzuki Samurai 1994

postitati 03.03.07 10:33 Tsiteeri

minu b4'jal samamoodi bensu seier näitab aiateibaid vahel üldse magab midagi usutavat seal ei ole, ning ka temeratuuri näidik magab pidevalt, tahhokas külmade ilmadega ei tahtnud ka tudust les tõusta ennem kui auto soojaks oli läinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Janarj
huviline

Registreerunud 17.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.07 10:44 Tsiteeri

endal sain korda nii, et võtsin kellad maha ja jootsin seal ühe koha üle, oli mingi vidin seal mida andis väänata. Peale seda on probleem kadunud ja näidud töötavad iga ilmaga

Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5 S6

postitati 04.03.07 20:32 Tsiteeri

JESUS, CHRISTUSSS JNE MUUD LOOMAD TULGE APPIIII.
kasutage palun otsingut.
sellest on rohkem kui 10x juttu olnud.
kui asi pole spido külmjootes, mille lappimine võtab aega mingi 15 min sis on probleem juhtmetes või taga paagi anduris. aga üldjuhul on see külmjoode, millest pole pea ühelgi audil pääsu olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 04.03.07 21:33 Tsiteeri

Mul ka väike jama b4 bena näidikuga- kui tagant pistiku lahti võtsin indikaatoriga mõõtsin lükkas kella põhja, kas siis on kindlasti läbi andur paagis, või on teisi võimalusi ka?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]