Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Tarka audi kone tundjat vajaka (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 3149)
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 20.11.02 13:05
Tarka audi kone tundjat vajaka

...ehk keegi oskab anda selle hr Haava (aava) numbrit...pidi nagu väheke jagama teemat audi ... mureks oleks suur kütusekulu...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 aut. -95.a

postitati 20.11.02 13:08

kes se Hr Haav on yldse? kust teda tead? Kas ise oled kõik oma kohad mis benakulu tõstavad läbi käinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 20.11.02 13:56

Aava 05044040
Ja mul on tegelt sama mure... :( Nimelt 14,5L läheb sajale...

ICE

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.02 14:06

See sõltub ka autost, mul 100-sel näietks raamatu järgi linnas 13,... sajale. seega 14 pole temale veel mingi hull näitaja. 80-stel on see kulu juba jama muidugi. vaata kyynlad ja juhtmed yle

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.02 14:07

mul ka jama.
tavel tulekul tõusis kütusekulu 9 liitrini !!! help

(ps enne oli siis 6-7)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Raimo
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 20.11.02 14:16

mu 1.8 karpa võtab linnas u 11l.Ja teine variant kus saab kütusekulu ja muid vidinaid kontrollida ning on väga targad mehed on speedster.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kaido
huviline

Registreerunud 14.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: autota.

postitati 20.11.02 15:09

SPEEDSTER JAH, seal Hipodroomil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 20.11.02 17:16

Speedsteris käisin minagi kütusekulu asja uurimas - nende meeste hinnagul oli tegemist raske gaasijalaga. Samas, midagi halba ei ole Speesteri Hannese kohta küll öelda - Renari S4 pani ilusti tuksuma, erinevalt Revalist, Forssist jms. Aga lõpuks saatis Hannes mind ikkagi Kostiverre Rain Aava juurde, kes tema sõnul on "kõikide Eestis liikuvate täisveoliste Audide isa". Aava siis näppis seal midagi ja kütusekulu langes hinnanguliselt 3 liitrit. Raha ta seejuures ei võtnud, kuna ise ta ei uskunud, et midagi oleks paremaks saanud. Nii et, kokkuvõttes, selle mehe juures tasub minu arvates Audi teemaga seoses alati ära käia...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.02 17:17

Tsitaat:

...ehk keegi oskab anda selle hr Haava (aava) numbrit...pidi nagu väheke jagama teemat audi ...

sa ikka õige tagasihoidlik... Aava minu teada ja arvates kõige targem mees Audide alal...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.02 18:07

Kui see Kostivere mees tõesti asjast niimoodi jagab siis oleks tõesti tema numbrit tahtnud.
Äkki oskab tema midagi mu automaatkasti ja "A4" kohtaõelda. Paistab et siin vist kah nagu keegi ei tea asjast eriti.

anomaalia
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro Avant

mad.gif postitati 20.11.02 23:22

Speedsteri Hannes on tõesti asjalik vend. Sitast teeb saia. Aga tal töötab seal üks lühemat kasvu kiilakas noor tüüp, kelle tööga ma rahul küll ei ole. Olen mitu korda tema kätte autosid viinud teha ja päris korda pole ta neid saanud. Aga raha tahab korralikult saada. Viimane kord pani ta mu audi süüte 10 kraadi normist hilisemaks ja mina nuputasin miks summutis on krõbin sees. See ei ole ok

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.02 00:43

Tsitaat:
Esialgne postitaja rass
mul ka jama.
tavel tulekul tõusis kütusekulu 9 liitrini !!! help

(ps enne oli siis 6-7)

sa ajad ikka nii lolli juttu, et sind tuleks ära siit bännida, 9 liitrit sajale pole mingi bensakulu mees :)

kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 21.11.02 13:55

sa oma lamda andurit oled kontrollinud ... enamusel see psike vidin õhtal kui kütust palju võtab ... oli ka sama jama alguses

aga see pisike vidin maksab ka :( omajagu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 21.11.02 14:21

lambda andur korras

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ViljarS
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Focus RS 2010

postitati 21.11.02 15:40

mul võtab praegu 9.6l sajale ja ise arvasin et rohkem... 2.0 mootor:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.02 17:07

nüüd siis võtab juba 11,4 l sajale :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 21.11.02 17:19

rass: siis sul midagi tõsiselt persses....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.02 17:54

selle paagitäie sisse lisandub ka 1,5 tundi talverallit, kus enamuse ajast 2 käik ja gaas põhjas, ma arvan et see andis paraja laksu.. seep see on see esimese lume vaimustus

ViljarS
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Focus RS 2010

postitati 21.11.02 19:09

kilometraas nulli ja paak täis ja vaata mis saad:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.02 20:36

täpselt nii ma alati teengi.
tangin alati täispaagi ja tanklas alati nullin ka meeriku

sissiv6itleja
huviline

Registreerunud 14.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 21.11.05 17:55

mõõtsin ka kütusekulu samamoodi nagu peab ja minu a6 96a. 1,8 92kw automaat avant võttis... üllatus üllatus 20L . vot ja teie siin nutate et teil palju võtab, vot see on palju. käisin dia diagnostikast ka läbi tartus aga nende diagnostika ei osanud midagi öelda, nii et ma ei teagi kohe mida eriti teha aga tuleb vist audi esindusest läbi minna mulle öeldi sealt et töötund on 400 eek ja maksimum kahe tunniga saame vea teada. mida arvate?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 21.11.05 18:03

Nagu eelpool mainiti, siis lamda on jah selle kütusekulu tõusu taga. Vahetasin just enda V8 lamda(895eek-u) ära, sest kütusekulu maanteel oli 27l/100-le ja nüüd siis saan maanteel keskmiselt 10L/100-le vahe on igatahes märgatav ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 21.11.05 20:01

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Nagu eelpool mainiti, siis lamda on jah selle kütusekulu tõusu taga. Vahetasin just enda V8 lamda(895eek-u) ära, sest kütusekulu maanteel oli 27l/100-le ja nüüd siis saan maanteel keskmiselt 10L/100-le vahe on igatahes märgatav ;)
Meeletud numbrid, 27l sajale.ma peaksin oma 14 ga siis täitsa vait olema.

tafkinmeez
huviline

Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: oli b4 2,0 aut nüüd bmw 528 e39

postitati 21.11.05 20:09

See Kostivere Rain on ikka müstiline vend, et kõik teda kiidavad. Olen ka ise tema poole paaril korral pöördunud ja alati ka telefoni teel abi saanud. NB! hea huumorisoonega mees
:D

statahunt
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 21.11.05 20:35

Ega ta seal päris üksi mässa ka - igal juhul on ta tegevus aga respekti väärt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]