Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Jälle üks õpetlik lugu,et mitte osta enne auto kui dokud ka oma käes! (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 3103)
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant C2, Audi 200 20v, Audi A6 C7, Audi A8 D2

postitati 10.09.06 12:14 Tsiteeri
Jälle üks õpetlik lugu,et mitte osta enne auto kui dokud ka oma käes!

Sai ostetud endale üks vana Audi 100,ühendust omanikuga sain üldse läbi tuttava,kes käis ja pani auto külge sedeleid(et kas müüa jne)Läks siis mingine aeg mööda kui auto omanik helistas.Saime hinnas kokkuleppele(auto asus tallinnas,ma tartus).Mõtlesin,et ah lähen toon ära ja saaks vaikselt ehitama hakata lootes,et kõik õnneks läheb.Päev enne järele minemist autole sai omanikule helistatud ja öeldud,et tulen autole järgi.Järgmine päev tallinna jõudsin koos treiler käruga selgus selline tõsiasi,et omanik ei võta telefoni vastu.Sai siis sealt igalt poolt pärimas käidud,kes omanik on,kus on.Nii nagu sealsed töömehed kinnitasid kuulus tõesti auto sellele iskule.Leidsime siis ühe mõtte tee,et ilma autota tagai minek oleks läinud tühja.Sai Tartu ära toodud(ilma võtmeteta ja dokudeta)Siia juurde veel see,et tema polnud auto päris omanik,vaid tema sõitis volitusega ja dokud ja võtmed tema käes.Õhtul tartu jõudes helistasin omanikule,et auto tartu toodud,lubas dokud tagantjärgi saata,koos ostu-müügi lepinguga.Läks paar päeva mööda helistasin veel,ütles et veel ei ole jõudnud.Nii ma talle veel paar korda helistasin.Eelmise neljapäevase seisuga ei saa enam üldse telefonitsi kätte.Ma olen helistanud iga päev,kuid kordagi pole kätte saanud.Täna helistades oli üldse telefon välja lülitatud.Asi hakkas kahtlaseks muutuma,hakkasin vaikselt omaniku andmeid välja uurima,et talle varsi külla minna,kui tõesti muud üle ei jää.Auto enda hind ei tasuks seda ära,kuid selle auto väärtus minu silmis on midagi muud+see jama kuidas auto sai tartu toimetatud!Vanarauda ka ei taha viia.
Imelikul kombel ei saa teda ka kätte kodusel numbril(selle sain teada ta endiselt töökaaslaselt)
Ei tea küll mida sellisel juhul teha,kas tõesti jälle tallinna poole sammud seadma:mad:Esialgu üritan teda veel telefoniga pommitada,kui see ei õnnestu tuleb vist tõesti kuidagi külla minna...
Mida küll sellistel juhtudel teha,ometi ütles omanik et auto arvel,dokud tema käes ja võtmed ka...Milles sisi selline häda et enam vast telefoni enam ei võeta?????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 18:46 Tsiteeri

Mitte, et ma muidu oleks jutust aru saanud, et mis häda selle asjaga oli... Punane 21 on Lasnamäe maja, vist 9-kordne.

Auto vedasid siis lihtsalt treileriga ära või nagu puksiirfirma valesti parkija? :)

Helista talle siis töö juurde, üldnumbril ja lase kõne suunata

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.06 03:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
Mitte, et ma muidu oleks jutust aru saanud, et mis häda selle asjaga oli... Punane 21 on Lasnamäe maja, vist 9-kordne.

Auto vedasid siis lihtsalt treileriga ära või nagu puksiirfirma valesti parkija? :)

Helista talle siis töö juurde, üldnumbril ja lase kõne suunata

Auto vedasin jah nii ära,kuid omanik oli sellest teadlik!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 11.09.06 05:53 Tsiteeri

Stoltsen asub Nõmmel, Hiiul salve tänava otsas kohe. Maja ees romude hunnik, tegu suuremat sorti auto töökojaga. Tore koht, käivad tagahoovis klientide autosid proovimas (loe: viimast võtmast) jne.

Ma arvan t sekretärile helistades ja suunata lastes ja tule sest midagi välja, äärmisel juhul saab sekretärilt küsida selle mehe mobla numbrit mis niikuinii väljas või parimal juhul saab ta mehe äkki telefonile kutsuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 11.09.06 11:08 Tsiteeri

Mulle ka see Stoltsen kahtlase mulje jätnud. Enam vabatahtlikult oma liikurit sinna ei vii:D

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.09.06 12:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rufhouse
Järgmine päev tallinna jõudsin koos treiler käruga selgus selline tõsiasi,et omanik ei võta telefoni vastu.Sai siis sealt igalt poolt pärimas käidud,kes omanik on,kus on.Nii nagu sealsed töömehed kinnitasid kuulus tõesti auto sellele iskule.Leidsime siis ühe mõtte tee,et ilma autota tagai minek oleks läinud tühja.Sai Tartu ära toodud(ilma võtmeteta ja dokudeta)

Ühe sõnaga varastasid suvalise tänaval seisva auto ära ja nüüd nõuad, et dokumendid ka järele saadetaks? Sa ei ole ju kuidagi kindlaks teinud, et sa üldse õige omanikuga suhtlesid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 11.09.06 12:31 Tsiteeri

Hakkab Stoltseni laimuks ära keerama.

Kirjutatate et "Mulle ka see Stoltsen kahtlase mulje jätnud. Enam vabatahtlikult oma liikurit sinna ei vii " -paluks täpsustada, tuua konkreetne näide.
Olen ise seal käinud ja on olnud juhuseid kus mõned kruvid ja tüüblid on ära kaotatud või lohakalt tagasi pandud. Teine kord jäeti bensufiltri torumuhvid pingutamata. Üldiselt olen aga rahul ja omanikud on minu ja mu isa tuttavad. Kuna töötan kesklinnas, siis ei sobi töökoda mulle logistiliselt. Hinnad on aga ikka keskmised, s.t. turuhinnad ja kvaliteet ka harju keskmine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 11.09.06 12:32 Tsiteeri

igaks juhuks soovitan politseisse väike meil saata lihtsalt informatsiooniks, et kui keegi su kohta autovarguse asjus avalduse juhtuks tegema.

Omal oli samalaadne juhus kunagi ühte telefoni ostes. Kutt lubas saata dokid järgi, rääkis et ostupaberid Võrus. Läks aega mööda ja helistasin ja iga kord vend lubas et helistab mulle tagasi jne.
Siis ühel heal päeval oli telefon mustas nimekirjas ja mul telefon lukus, sest järelmaks oli maksmata. Saatsin politseisse meili ja kirjeldasin täpselt asja ja andsin ka venna kontaktid jne. Politseisse sellepärast, et vend oleks võinud öelda, et kaotas telefoni ära või et ma võtsin vägisi või mida iganes. Pärast selgus, et telefoni järelmaks oli veel kuti ema nimel. Tundus, et peale telefonikõnet politseist kutile (või emale) hakkasid asjad liikuma ja paberid sain suht ruttu ja telefon ka lahti.

Igal juhul tasub info politseisse saata, muidu võib asi väga jamaks minna. Mõni jobu võibolla hakkab veel midagi välja pressima vms. siis vähemalt on eelinfo olemas.

Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.06 13:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Järgmine päev tallinna jõudsin koos treiler käruga selgus selline tõsiasi,et omanik ei võta telefoni vastu.Sai siis sealt igalt poolt pärimas käidud,kes omanik on,kus on.Nii nagu sealsed töömehed kinnitasid kuulus tõesti auto sellele iskule.Leidsime siis ühe mõtte tee,et ilma autota tagai minek oleks läinud tühja.Sai Tartu ära toodud(ilma võtmeteta ja dokudeta)

Ühe sõnaga varastasid suvalise tänaval seisva auto ära ja nüüd nõuad, et dokumendid ka järele saadetaks? Sa ei ole ju kuidagi kindlaks teinud, et sa üldse õige omanikuga suhtlesid?

Ära varastamine on teine asi hoopis,see vend on auto omanik(kelle käes on dokud ja võtmed,rohkem kui 1 inimene kinnitas seda,ka kõrval asuva remondi töökojas anti tema nimi,number,auto on veetnud seal juba viimased 3-4a,selle auto asukoht iseeneset polnud stoltsenis,töökojast ,mis asus auto kõrval sain teada,et see samune omanik töötab seal!)Temaga sai kokku lepitud,et autole tulen järgi homme,lihtsalt järgmine päev ei vastanud telefonile,sai auto tartu toodud...
Tänase seisuga õnnestus ta kätte saada,vend ohkas sügavalt ja ütles,et teeb dokud(st ostu-müügi lepingu ka!)homme ära:D(see oli siis eile õhtul helistatud teiselt nrilt)Ma loodan et asi laheneb siiski normaalselt...Ja siia juurde jah,tema pole päris omanik,seda teadsin kohe algul,selles mõttes,et auto pole tema nimel,kuid dokud võtmed on,ja tema sõitis temaga viimased 3aastat!

Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.06 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Stoltsen asub Nõmmel, Hiiul salve tänava otsas kohe. Maja ees romude hunnik, tegu suuremat sorti auto töökojaga. Tore koht, käivad tagahoovis klientide autosid proovimas (loe: viimast võtmast) jne.

Ma arvan t sekretärile helistades ja suunata lastes ja tule sest midagi välja, äärmisel juhul saab sekretärilt küsida selle mehe mobla numbrit mis niikuinii väljas või parimal juhul saab ta mehe äkki telefonile kutsuda.

Sekretäri kaudu üritasin ka teda kätte saada,ei pidavat tööl olema...(loe et vaba päev)

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 11.09.06 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja siia juurde jah,tema pole päris omanik,seda teadsin kohe algul,selles mõttes,et auto pole tema nimel,kuid dokud võtmed on,ja tema sõitis temaga viimased 3aastat!

Kolm aastat tagasi veel ei saanud autot ark´s arvele suva ostu-müügilepinguga. Ja mis moodi auto pole tema nimel aga dokud ja võtmed on. Mis nendest nagu? Et kui sul on minu auto võtmed ja dokumendid ja sa sõidad sellega 3 aastat, et siis ongi auto sinu oma vä? Auto ju on hetkel selle inimese oma kes on kantud tehn. passi. Teistel pole midagi keksida. Ja kui päris omaniku ja selle 3 aastat sõtnud tegelase vahel ostu-müügilepingut pole, siis on ju tegu sinu poolt ärandamisega???

Või saan ma millestki valesti aru.

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 11.09.06 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Kolm aastat tagasi veel ei saanud autot ark´s arvele suva ostu-müügilepinguga. Ja mis moodi auto pole tema nimel aga dokud ja võtmed on. Mis nendest nagu? Et kui sul on minu auto võtmed ja dokumendid ja sa sõidad sellega 3 aastat, et siis ongi auto sinu oma vä?

Praegu igatahes see süsteem toimib.
Anna mulle oma masina dokumendid ja võtmed, pole probleem enda nimele saada:P
Kummagi kõrvaloleva masina oma nimele vormistamisel ARK'is ei olnud mul auto omanikku kaasas (käisin üksi). Oli tehn.pass, kindlustus ja ostu-müügileping (kaks komplekti võtmeid ja signapulte oli ka, aga seda ei küsita).
Eks seepärast ongi rangelt mittesoovitatav jätta dokumente autosse, kuna selle rohelise paberi abiga saab auto enda nimele vormistada.
Juriidiliselt on küll tegu allkirjade võltsimisega, aga seda on juba väga raske tõestada, et näiteks "varastaja" ise või ta onupoeg kirjutas auto omaniku allkirja ostu-müügilepingule. Kui omanik pole avaldust dokumentide varguse/röövimise/kadumise vms kohta teinud, siis on kõik korrektne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 12.09.06 03:47 Tsiteeri

Tahaks kohe teada, kas ta annab sulle Auto dokumentidest B osa või A ja B mõlemad. Ma muidugi ei tea, kas auto ise on nii vanal ajal ümber registreeritud, et A ja B pooled toimisid sest tänapäeval EURO dokumentdega enam seda jama pole. Kuid kui sa ainult B poole saad siis pole sul ikkagi võimalik enda nimele seda autot ARK-is ümber kirjutada. Nemad seal tahavad A osa näha. Oli alles nädalavahetusel selline jama kui sõber ostis auto ning sai dokumendid, võtmed, ostu-müügi leping oli ka vormistatud. Sõitsime Viljandisse ja seal selgus et ei saa midagi teha kuna puudus A osa dokumentidest. Sega mõttetu käik. Läksime koju tagasi ning otsisime venna yles ning saime ka A osa kätte. Teisel katsel ümber registreerimine õnnestus.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 12.09.06 06:03 Tsiteeri

Loen seda teemat ja imestan. Põhimõtteliselt oli Teil kokkulepe, et tema müüb Sulle auto. Sina kokkuleppe kohaselt olenemata sellest, et tüüp enam telefonile ei vastanud, läksid Tallinnasse ning kõrvalsseisjate kinnitusel, et tõepoolest on tegemist selle konkreetse inimese autoga (ei hakka üldse sellesse müüja identifitseerimise küsimusse süübima), ajasid auto treilale ja vedasid minema :D.

Ja nüüd pasundad foorumis, et tüüp paras kaabakas, et ei vasta Sulle enam ja avaldad siin tema andmeid???
Mina annaks Sinu sellise lahmimise eest lihtsalt ärandamise eest politseisse. Mida ta võibolla ka juba teinud on ja seepärast ei taha Sinuga suhelda - kes teab :).

Minul kui automüüjal on igal ajahetkel õigus auto müümisest loobuda ning ega keegi ei tea, miks ta just sel päeval enam telefoni vastu ei võtnud. Võibolla ei soovinud enam autot müüa, aga ei ole just kõige tugevam "ei" ütleja - või 100 muud põhjust võib sellel olla.
Äkki tüüp ei omandanud ise ka seda autot kõige ausamal teel ja nüüd selle pärast ei taha jamadesse sattuda - volituse kirjutamine ei ole ju just kõige keerulisem.
Ühesõnaga - enne mõtle 9 korda ja siis 1 kord lõika. Antud situatsioonis võib pätiks tembeldada hoopis Sind ennast ja ei ole ilus teise andmetega siin foorumis vehkida ja teda pätiks tembeldada, kui ise oled sisuliselt teise mehe auto tema seljatagant treilaga minema vedanud. Nii see autode ostmine-müümine minu arusaamade kohaselt kohe mitte ei peaks käima...

EDIT: Ja teema pealkiri võiks ka tegelikult olla pigem: " Jälle üks õpetlik lugu sellest kuidas omaniku selja tagant autot osta :)"

Ja millisel hetkel auto eest ja kuhu Sa üldse raha oled maksnud? Seda Sinu jutust ei selgu. Või polegi Sa veel raha maksnud? :D

276
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 12.09.06 11:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Hakkab Stoltseni laimuks ära keerama.

Kirjutatate et "Mulle ka see Stoltsen kahtlase mulje jätnud. Enam vabatahtlikult oma liikurit sinna ei vii " -paluks täpsustada, tuua konkreetne näide.
Olen ise seal käinud ja on olnud juhuseid kus mõned kruvid ja tüüblid on ära kaotatud või lohakalt tagasi pandud. Teine kord jäeti bensufiltri torumuhvid pingutamata. Üldiselt olen aga rahul ja omanikud on minu ja mu isa tuttavad. Kuna töötan kesklinnas, siis ei sobi töökoda mulle logistiliselt. Hinnad on aga ikka keskmised, s.t. turuhinnad ja kvaliteet ka harju keskmine.

Saatsin näited U2U

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 12.09.06 17:04 Tsiteeri

Ühesõnaga keeruline teema. Igatahes põhimõtteliselt ei hakka kedagi kiitma ega laitma kuid ise ostaks ikka käest kätte. Pole kunagi meeldinud põrsast kotis osta ning alati on võimalus hinnas alla tingida kui autot ise koos omanikuga üle vaatad. Samas see treileri variant oleks õigustanud ehk end siis kui sa vennale tõesti jah papi juba üle kandsid ja siis vend telefoni välja lülis ja enam ei vastanud. See oleks tõesti olnud ebaaus mäng aga seda lüket oleks saanud ka ärandamise pähe tembeldada, sest kes see tõestab et selle auto eest maksnud olid. Aga seda me su jutust tõesti kahjuks aru ei saanud kas sa tegid seda või mitte. Igatahes ma kaldun arvama et selle masinaga teed sa hetkel samapalju kodus kui siis kui ta veel seal seisis, kust sa ta ära lasid vedada. Pole dokumente. Pole ka õigust masinaga midagi teha. Aga jah. Eks valgusta siis veel veidi tagamaid. Siis me ehk mõistame paremini olukorda ja siis teeme järeldused kes on süüdi ja kes mitte :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 03:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Ühesõnaga keeruline teema. Igatahes põhimõtteliselt ei hakka kedagi kiitma ega laitma kuid ise ostaks ikka käest kätte. Pole kunagi meeldinud põrsast kotis osta ning alati on võimalus hinnas alla tingida kui autot ise koos omanikuga üle vaatad. Samas see treileri variant oleks õigustanud ehk end siis kui sa vennale tõesti jah papi juba üle kandsid ja siis vend telefoni välja lülis ja enam ei vastanud. See oleks tõesti olnud ebaaus mäng aga seda lüket oleks saanud ka ärandamise pähe tembeldada, sest kes see tõestab et selle auto eest maksnud olid. Aga seda me su jutust tõesti kahjuks aru ei saanud kas sa tegid seda või mitte. Igatahes ma kaldun arvama et selle masinaga teed sa hetkel samapalju kodus kui siis kui ta veel seal seisis, kust sa ta ära lasid vedada. Pole dokumente. Pole ka õigust masinaga midagi teha. Aga jah. Eks valgusta siis veel veidi tagamaid. Siis me ehk mõistame paremini olukorda ja siis teeme järeldused kes on süüdi ja kes mitte :)

Raha oli ära makstud,selle auto hind ei olnudgi peaaegu mitte midagi!

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 17:02 Tsiteeri

Selge. Siis mõistan asja. Kui papp makstud ja vend näkku pani siis on teine asi. Isegi sedamoodi võlgasid taga ajanud. Enam seda viga ei tee et suvale vennale papi ette kannan või vastupidi - asja maha müün ja raha ootama jään. Tagant järgi asjade lunimine on maailma närvesöövamaid ja masenavamaid asju. Kui õige auto ikka ära lohistasid siis okas - õieti tehtud. Aga jah ...dokude osas võid veel põske saada. Eks anna teada siis kuidas too business lõppes kui otsad kokku jooksevad :)

XZN M16
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.06 11:20 Tsiteeri

Auto oli üldse arvelt maha võetud,suure jeblamisega sain siiski auto arvele,tänud kõigile kes vaevusid aitama!

Lukku!

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.2% - SQL: 53.8%]