Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Linnus*ta rünnak autole!!! (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 4312)
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 01.09.06 11:24 Tsiteeri
Linnus*ta rünnak autole!!!

Hommikul töö juurest kohvile minnes avastasin, et minu Audist on saanud "Miinitraaler". Pole mina ealeski näind, kuidas saab ühe auto nii täis sittuda.
Vist keegi ehmatas kajakaid ja lendasid üle nii, et sitt taga.
Läksin kähku kodust läbi ja lasin veega üle ja lükkasin harjaga üle. Aga siis avastasin, et harjaga lükates oli linnusitt kapoti ära kriipind.
Nii kõvasti oli vist kinni olnud. Nüüd ei teagi mida teha, kas poleerida kapott üle, või üldse uuesti ära lakkida?
Soovitan soojalt linnusitta mitte maha nühkida, vaid ennem millegagi leotada. Muidu sama asi mis minul.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.06 11:46 Tsiteeri

äkki keegi oli saiapuru auto peale pannud?
mina olen veel tähele pannud, et linnusitaga kehtib põhimõte "kus on, sinna tuleb juurde" :P ühesõnaga targem on kohe maha pesta, enne kui järgmised ligi meelitab.

linnusitt on küll happeline, aga see ei kraabi autot ära, vaid ikka nühkimine kraabib. hari oli vast liiga kõva ja tugevalt nühkides tulid kriimud peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.06 13:19 Tsiteeri

Linnukakat pestes tuleks meeles pidada koolis õpitu, et kuidas linnud seedivad - liivaga. Ehk siis linnukakas on alati mingi määrav osa liiva, mis pestes hõõrub laiali liivaterakesed ja kriibibki auto ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 01.09.06 14:02 Tsiteeri

jaah pole minust kah linnud mööda niisama lennanud, aasta oli siis 2002
http://www.sarlog.ee/audi/audi508akn.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 01.09.06 14:07 Tsiteeri

Olen kuulnud, et linnud eelistavad rohkem teatud värvi autodele s***uda, oskab keegi kommenteerida ?

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 01.09.06 14:36 Tsiteeri

Juhtus ammu selline asi, et auto oli värskelt värvitud ja kohe esimesel päeval sai keset kapotti kajakalt läraka. Piisas sellest max kuuest tunnist, et jätta igavene plekk. Õhtul kui märkasin, pesin küll kohe maha, aga hilja oli. Värv juba kobrutas ja tuli maha selle koha pealt:(

allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.06 14:55 Tsiteeri

Kunagi nägin ühte vanemat lanciat mis oli sadamas seisma jäänud ja sellel olid kajakasita tõttu suured rooste augud katuses. Nii et hirmus kange kraam tõesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rainis
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Lancer

postitati 01.09.06 15:16 Tsiteeri

Kuulnud, et prügikastikaanega (need metall kolakad) paugutamine pidi kajakatel kohe vedela välja lööma (ka lennu ajal). :D
Mis seal siis imestada kui lasnamäe elanikul auto maja ees pidevalt sitane on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 01.09.06 15:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Olen kuulnud, et linnud eelistavad rohkem teatud värvi autodele s***uda, oskab keegi kommenteerida ?

mina olen pannud tähele, et neile meeldib just pestud autole rohkem sittuda kui pesemata ja mitte läikivale...

laving
huviline

Registreerunud 20.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.06 20:13 Tsiteeri

lugesin kuskilt, et enim situvad nad tumesinistele ja valgetele autodele (oli kuskil uuring tehtud) ja põhjus selleks arvatakse olevat selles, et kajakad peavad autosid kiskjates ning püüavad neid siis oma sitaga teiste jaoks märgistada.

Kui su neljarattaline aga korra on "metsloomaks" ristitud, siis iga mööduv kajakas (ka muud linnud) peab oma pühaks kohuseks ka omalt poolt metsalisele üks lärakas lajatada.

päris hull on aga vaadata neid autosi kes on meie tööl parklas sellel päeval kui katuselt kajakapesi hävitatakse. Siis nad lasevad kõik autod täiega täis ning lasevad ka kontori aknad täis. Kuna kontor asub lennujaama territooriumil, siis on loogiline, et neid pesi hävitatakse, aga nende viha on ikka piiritu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 01.09.06 20:24 Tsiteeri

Täna seisis mu auto päev otsa kase all...õhtuks nägi ta ka üsna tundmatu välja:) egas midagi, pidin otseteed veevooliku juurde sõitma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tafkinmeez
huviline

Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: oli b4 2,0 aut nüüd bmw 528 e39

postitati 01.09.06 20:34 Tsiteeri

väike ot, aga minu autol probleem ämblikuga. Nimelt peale igat pesemist tekib ikkagi veel kõrvalistuja peegli juurde ämblikuvõrk:). Auto seisab lageda taeva all ja päris tihti erinevates kohtades(ei mingit garaazi ega kuskil puu all). Siuke tunne, et mingi ämblik elakski seal peegli sees....igaljuhul väga koomiline lugu:)

statahunt
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 01.09.06 20:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laving
lugesin kuskilt, et enim situvad nad tumesinistele ja valgetele autodele (oli kuskil uuring tehtud) ja põhjus selleks arvatakse olevat selles, et kajakad peavad autosid kiskjates ning püüavad neid siis oma sitaga teiste jaoks märgistada.

Mul siis siiamaani vedanud, auto värviks tumesinine ning linnukeste väljaheiteid kohtab autol suht. harva :P Loodan, et nüüd ''ära ei sõnunud'' ja edaspidi seda kuhjadega auto selga tulema ei hakka :D

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 02.09.06 06:51 Tsiteeri

Tsitaat:

mul omal punane auto, mis seisab maja ees teiste autode vahel ja ei seisa puu all, minu auto oli alati suvel täiesti t2is situtud (6 s**a) plekkio ikka avastasin päeva jooxul :)ja teised enamjaolt ikka puhtamad, kui minul :)

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 02.09.06 06:56 Tsiteeri

Tsitaat:

mul omal punane auto, mis seisab maja ees teiste autode vahel ja ei seisa puu all, minu auto oli alati suvel täiesti t2is situtud (6 s**a) plekkio ikka avastasin päeva jooxul :)ja teised enamjaolt ikka puhtamad, kui minul :)

Summutaja
huviline

Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line

postitati 17.08.14 18:44 Tsiteeri

Küsimus:
Kui tume mustal autol on linnu s.tta tagajärjel jäänud sellinsed õrnad hallikad laigud, siis kas neist saab lahti, kui lasta koht üle poleerida?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.08.14 19:01 Tsiteeri

Soovitavalt terve detail, muidu jääb lõpptulemus ilmselt silmaga nähtavalt "välja karjuma". Saab välja küll, saanud ka ise sellist jama mustalt autolt välja ajada korduvalt :(.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 17.08.14 19:15 Tsiteeri

Kui vahatatud on, siis vast saab kergemini maha ja ei jää värvile (lakile) plekke nii kergelt.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 17.08.14 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Kui vahatatud on, siis vast saab kergemini maha ja ei jää värvile (lakile) plekke nii kergelt.

Korraliku vaha peale ei saa ka võtmega kriimu teha. ;)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.08.14 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100

Ma olen alati imestanud, et kajakad sellise keemialaadungiga kõhus lennu pealt lihtsalt ei plahvata :). Muide, vahast ronib see jama läbi nagu niuhti :(. Äkki mõni linnatuvi oleks leebam :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 17.08.14 20:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ma olen alati imestanud, et kajakad sellise keemialaadungiga kõhus lennu pealt lihtsalt ei plahvata :). Muide, vahast ronib see jama läbi nagu niuhti :(. Äkki mõni linnatuvi oleks leebam :D.

Ma kunagi näinud vaha milest võtmega läbi ei surunud igatahes. Muidu ega midagi väga ei aitagi. Ise olen ka sadamas tööl ja tean seda tunnet. Endal õnneks survekas tööl olemas ja saab iga nädal üle lasta. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 17.08.14 21:33 Tsiteeri

Oma auto seisab kodu juures "personaalsel" parkimispaigal, mis on juhtumisi puu all ja teatud aastaajal tuleb iga hommikut alustada tuuleklaasi puhastamisega, kuna linnus*tta on nii palju, et see häirib tõsiselt nähtavust ja kojameestega (koos pesurigagi) sellest jagu ei saa.

Ainus hea asi on, et kogu see rünnak ei maandu värvile. See muidugi ehk ka, et too periood ei kesta kogu aasta... Keegi juba soovitas kuskilt mootorsaag hankida, et sellest puust vabaneda.

Summutaja
huviline

Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line

postitati 18.08.14 10:18 Tsiteeri

Seega poleerides saab need S.TA plekid välja?

sadguy
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia

postitati 18.08.14 17:01 Tsiteeri

Tänapäeva sünteetilised vahad on tõesti suht "kriimukindlad".
Linnukaka saab välja poleerida, aga üldjuhul ei tee seda käsitsi ja vajab jämedamat pastat. Vahest isegi vesilihvi.
Vaha kahjuks linude vastu ei aita. Ikkagi jõuab see hape kiirelt lakini. Kõige parem soovitus on siiski, kui näed, tegutse kiirelt, et see maha pesta/eemaldada.

Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.

Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.3% - SQL: 61.7%]