Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: sooja vaid hetkwks. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1144)
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 20.08.06 12:51 Tsiteeri
sooja vaid hetkwks.

Sooja tuleb vaid hetkeks ja siis hakkab tulema leiget õhku. Tundub et on soojendus radikas umbes. Millega saaks seda peata nii et sitt sealt seest lahti annaks.
Panun andke nõu. Kas pesemisest oleks üldse kasu :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 20.08.06 13:32 Tsiteeri

Mootori temperatuur tõuseb ikka normi ?
Mul oli sama probleem, kui ma enda auto olin ostnud, et puhub ainult leiget õhku ja mootori temp. tõuseb ainult 70-80 ja probleem oli termostaadis, 92 kraadine termostaat peale ja auto oli nagu saun ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
immortal
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525tdsa,Chrysler 300M

postitati 20.08.06 15:19 Tsiteeri

pesemisest suurt kasu pole. osta uus radikas, ei tohiks kallis olla.100-le maksis 400 kulli

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 04:32 Tsiteeri

Vahetasin juba termostaadi ära. Nüüd läheb auto kiiresti 90 kraadi aga kui pane sooja puhuma max-i peale siis tuleb vaid korraks sooja ja siis hakkab leiget tulema. Mulle tundub et oleks justkui soojendus radikas umbes. Pikapeale on soojaks läinud ja siis kui paned ventika taha puhuma annab vaid korraks sooja ja siis leiget. Kas keegi on võtnud a4 97a maha soojendus radikat? Kus see täpsemalt asub ja on seda väga hull maha kiskuda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 22.08.06 02:45 Tsiteeri

kas kliima mingeid vigu ei näita äkki ei jookse mõni klapp vajalikult lahti. Kas radikasse viivad torud on ühesuguse temperatuuriga ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.06 09:51 Tsiteeri

Klapid liiguvad, seda aga kas nad täiesti lati tulevad ei tea sest kõik see kabla ju plastikust kopsiku sees. See juba ammune jama. Kõigepealt pandi kompu taha ja siis tuli välja et mindu andur mis annab ajule infi kas tuleb sooja oli läbi. See vahetati ära, pesti süsteem ka mingi spets asjaga läbi. Siis hakkas juba soojemat õhku tulema. aga max-i peal ikka leige. Nüüd nädalavahetusel panin tähele, et kui olin sõitnud autoga 15 km ja mootor kenasti 90 C tuli maxi peal natukene aega kenasti sooja ja siis hakkas jälle leiget tulema. Mulle tundub, et sai hakkab selle poole kiskuma, et soojendus radikas on umbes, või mis Teie arvate.
Kas mingisugusest pesust võib kasu olla? Mida ette võtta.
Kus asub a4 1997a 92kw Soojendus radikas?:(:(:(

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 23.08.06 10:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priit467
Klapid liiguvad, seda aga kas nad täiesti lati tulevad ei tea sest kõik see kabla ju plastikust kopsiku sees. See juba ammune jama. Kõigepealt pandi kompu taha ja siis tuli välja et mindu andur mis annab ajule infi kas tuleb sooja oli läbi. See vahetati ära, pesti süsteem ka mingi spets asjaga läbi. Siis hakkas juba soojemat õhku tulema. aga max-i peal ikka leige. Nüüd nädalavahetusel panin tähele, et kui olin sõitnud autoga 15 km ja mootor kenasti 90 C tuli maxi peal natukene aega kenasti sooja ja siis hakkas jälle leiget tulema. Mulle tundub, et sai hakkab selle poole kiskuma, et soojendus radikas on umbes, või mis Teie arvate.
Kas mingisugusest pesust võib kasu olla? Mida ette võtta.
Kus asub a4 1997a 92kw Soojendus radikas?:(:(:(

Soendusradikas asub armatuuri all umbes keset autot. Vahetus paras jebla (läbitud teema) - kogu armatuur laiali ja pärast tagasi. Minu omal maksis radikas ca. 600.- (sobib ka B4 oma), kuid tööraha vahetusel 1500.-. P.S esinduses vahetuse hind 2X kallim. Jõudu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.06 17:29 Tsiteeri

Selge pilt nüüd siis tean. ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.7% - SQL: 86.3%]