Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 19. august, musta lindi päev (Vastuseid: 36 | Vaatamisi: 3629)
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 17.08.06 07:35 Tsiteeri
19. august, musta lindi päev

Ilmselt olete te kõik kuulnud traagilisest õnnetusest kus sai 3 noormeest surma. Sellest ei ole vast vaja pikemalt seletada.

Tsiteeriks Toomas Sildamit Postimehest:
Laupäeval panen ma oma autole musta lindi. Siis maetakse Pärnumaal eelmise pühapäeva õhtul liiklusõnnetuses hukkunud kolm noort meest. Tauri Jürioja, Siim Kivisild ja Raino Kullamaa – selle musta lindiga mälestan ma teid ning veel 99 inimest. /--/ Eelolev laupäev, 19. august, kui kabelikellad löövad kolmele noorele mehele, võiks taas olla musta lindi päev. Sedakorda iseenda ajuhõivest pääsemise lootuses.

Täpsemalt Postimehest:

Seega siitpoolt ka minupoolne üleskutse neile kes asjast veel teadlikud pole: siduda laupäeval 19 augustil oma auto külge must lint mälestamaks eelkõige neid kolme noormeest kes äsja hukkusid kuid ka ülejäänuid eesti liikluses hukkunud inimesi.

(modedele, vabandan siiralt kui see teema siia ei sobi või kui ta ei sobi üldse AC foorumisse, suht rookie siin ning vigadest õpitakse)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 07:38 Tsiteeri

ühinen
ja panen ka 18ndal lindi, kuna pärnu inimeste jutu järgi maetakse üks neist poistest reedel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
oliver
huviline

Registreerunud 10.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 1,9tdi 2001a ja Kawasaki Ninja 750cc 97a

postitati 17.08.06 07:43 Tsiteeri

kinnitan 19dal musta linda oma auto külge.

Oliver

elu nagu hernel...peaasi et supi sisse ei satu!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 17.08.06 09:24 Tsiteeri

ei hakka oma lapse sünnipäeva tähistama musta lindiga, kuid kaastunne siiski

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 09:31 Tsiteeri

Mina ei hakka oma sünnipäeva musta lindiga tähistama.

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
blaska
huviline

Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,9tdi avant

postitati 17.08.06 10:06 Tsiteeri

läheb ka minu auto külge must lint

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 10:23 Tsiteeri

Ei ole midagi otseselt algatuse vastu aga antud loogika järgi peaks koguaeg sõitma musta lindiga, sest keegi on ikka kusagil surnuks sõidetud...

Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 10:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: slk270
Ei ole midagi otseselt algatuse vastu aga antud loogika järgi peaks koguaeg sõitma musta lindiga, sest keegi on ikka kusagil surnuks sõidetud...

seda küll, kuid konkreetselt ei ole mõeldud ainult nende 3 noormehe mälestamiseks vaid ka kõigi eelmise hukkunute mälestamiseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 17.08.06 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Silwer
Mina ei hakka oma sünnipäeva musta lindiga tähistama.

Mina ka mitte. ;)

Jagan slk270-e arvamust, et Eestis on ju kogu aeg keegi surnuks sõidetud. Mille poolest need teised ohvrid siis viletsamad on olnud, et neid pole lindiga mälestatud. Või millal siis järgmiste ohvrite mälestamise päev tuleb?

Parem võiks ise normaalselt sõita ja jätta kihutajatele ning joodikutele tuledega vilgutamata. Ja nähes, et keegi täis peaga rooli istub, tuleks ta autost jälle välja sikutada ja politseile üle anda (mida ise viimati eile õhtul tegin), siis on ehk edaspidi vähem põhjust lindiga sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 17.08.06 12:44 Tsiteeri

mina seon homme oma autole lindi külge ja sõidan sellega ka laupäeval...
üks hukkunutest maetakse tõesti homme s.o.18-ndal...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
shakel
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 2003

postitati 17.08.06 16:12 Tsiteeri

Kampaania selle homse päevaga seoses on kõva, raadio, tv, jne. Aga nii huvi pärast küsin, et kus neid musti linte jagatakse?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 16:13 Tsiteeri

no musta lindi pead sa küll ise leidma, kas tõesti nii raske ?

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 17.08.06 16:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: shakel
Kampaania selle homse päevaga seoses on kõva, raadio, tv, jne. Aga nii huvi pärast küsin, et kus neid musti linte jagatakse?

Tule läbi, ma võin selle 2 krooni anda mille eest saab poest osta. :s

TULGE MÕISTUSELE, KÕIKE EI OLE TARVIS TEILE ETTE-TAHA ÄRA TEHA. MILLEGAGI SAATE ISE KA HAKKAMA. :mad: :mad: :mad:

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
shakel
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 2003

postitati 17.08.06 17:25 Tsiteeri

Vaata, asi ei ole kahes kroonis. Kas Sa ei arva, et mõni inimene pole elus kordagi pidanud sellist asja muretsema ja sellest ka teadmatus? Selline ülbitsemine on lapsik, minu arust.

Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:

okei, lõpetame selle nö tülitsemise jne.

Shakel, sa saad selliseid linte suvalisest kangapoest. Astud sisse ütled et sul on musta linti vaja ning kui pikka ja vahetad raha kauba vastu. Ilmselgelt loogiline mõne jaoks, et kustkohast saab, kuid kõik ei tule selle peale!

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 18:31 Tsiteeri

Panen lindi kindlasti...kuna tõesti on olnud halb aasta liikluses. Kaastunne ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 17.08.06 18:36 Tsiteeri

Vähem tuleb kihutada. Mina ei pane oma autole sellepärast küll mingit linti, et keegi kihutas kellegi kuskil surnuks.

Peace

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 18:38 Tsiteeri

jätke palun möla et kes ei pane ja miks ei pane.
mina panen sellepärast, et mõndade isikute ajutegevuse puudulikkuse pärast kannatavad süütud kaasliiklejad.
loodan et ise kunagi selliste ohvriks ei lange.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Vaata, asi ei ole kahes kroonis. Kas Sa ei arva, et mõni inimene pole elus kordagi pidanud sellist asja muretsema ja sellest ka teadmatus? Selline ülbitsemine on lapsik, minu arust.

sul siis vedanud et pole kunagi pidanud seda lintti oma autole panema. mul on tuhatoosis eelmisest korrast see olemas ja arvatavasti 2 päevaks jälle välja vötma. :(

Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.06 18:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Vähem tuleb kihutada. Mina ei pane oma autole sellepärast küll mingit linti, et keegi kihutas kellegi kuskil surnuks.

Peace

ega me ei panegi nende pärast kes kellegi surnuks kihutas vaid nende pärast kes pidi nende kihutajate pärast kannatama...ja see konkreetne juhtum mis nüüd pea nädal tagasi aset leidis oli selleks vaid ajend mitte põhjus. Tunneme kaasa ikka KÕIGI liikluses hukkunute omakstele ning loodame et selline aktsioon paneb inimesi rohkem mõtlema kuidas tulevikus liikluses käituda!

Antslagi
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 1999 TDI müüdud

postitati 17.08.06 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
jätke palun möla et kes ei pane ja miks ei pane.
mina panen sellepärast, et mõndade isikute ajutegevuse puudulikkuse pärast kannatavad süütud kaasliiklejad.
loodan et ise kunagi selliste ohvriks ei lange.

Tartus on muutunud kõnekäänuks, et Tallinnas käimine võrdub Iraagi missioonile minekuga. Kas mitte ei peaks hr peaminister peale pelga leinalintide propageerimise midagi realistlikumat lahendust, mis aitaks inimelusid säilitada, välja käima. Olen seisukohal, et paljalt musta lindiga sõitmine minu punktist A punkti B jõudmist küll turvalisemaks ei muuda.

impa
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,8 98a.

postitati 17.08.06 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket

Peace

Nagu eriti imelike vaadetega mees...
Enivei püüan ka lindi panna. Kaastunne omakstele :(

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 18.08.06 01:11 Tsiteeri

Omastest on ka minul kahju kuid võõra inimese jaoks musta lindi autole riputamine ei muuda midagi. Tööd tuleks selles suunas ikkagi teha juba autokoolides et rahvas ei kuhutaks.

Impa saad sama vanaks kui mina siis onka sinul omad vaated aga rohkem siis teemasse ei läbusta. Kui sul on mida öelda U2U abiks:cool:

STILL PEACE

Satan will claim my soul.
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.06 06:20 Tsiteeri

mustamäelt vanalinna söittes hommikul nägin ainult 2 masinal siis lintti.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 18.08.06 06:31 Tsiteeri

Tänasest on kõigil päästeteenistuse ja politsei operatiivautodel mustad lindid, kuna nimetatud õnnetuses sai surma ka üks Sisekaitseakadeemia politseikolledži kadett.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]