Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootor sureb suvalisel hetkel ära (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 970)
Primary
huviline

Registreerunud 21.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 07.08.06 18:52 Tsiteeri
mootor sureb suvalisel hetkel ära

A4 1.6 '95 mootoril kaob jõud aegajalt hetkeks täiesti ära, nagu ei saaks kütet kätte. Kütusefilter on puhas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 07.08.06 19:22 Tsiteeri

Õhupuhasti umbes ... õhupuhasti karbi peal oleva lõdviku sees olev sõel umbes (kui on see isend) lambda ... levinumad variandid ... aga yldiselt võib välja surra tõesti õhupuuduses ...pakkusin omapoolse variandi lihtsalt :) Seepärast pakkusin sellise variandi et mul endal oli täpselt sama seis. Ei saanud õhku kätte ja kooles väikese kiiruse pealt maha 1/2 käigu juures lambihetkel :) Aga muidugi küttesüsteem võib ka kalada :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
koala
huviline

Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3@98kW

postitati 21.08.06 12:19 Tsiteeri

ma pakuksin pihusteid kontrollida. mul on endal selline lugu, et ei sure küll ära, kuid kui seisma jätte, siis enam käima ei saa 5 minti. teadjad mehed ütlesid, et pihustid olla ei saa, sest siis sureks auto vahetevahel ise välja.
kui muu nõu ei aita, proovi pihusteid vaadata. ;

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.3% - SQL: 81.7%]