Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootori hammasrihma vahetus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1506)
diiselpower
huviline

Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.06 12:39 Tsiteeri
mootori hammasrihma vahetus

selline mure siis, et ei tea, millal mootoril rihm vahetati, kapoti all kirjas, et tuleb vahetada iga 120 000 tagant ja kätte jõudmas 240 000 km. Auto on saksast toodud ja seal omanik kinnitas, et vahetas 190 000 peal ära, kuid kindel ei saa olla. Autoks siis a6, 2,5 tdi 1999.a. Revalist ka abi ei saanud. 110 kw.
Kas keegi oskab aidata

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 01.08.06 12:54 Tsiteeri

Kui Sakslast usaldad siis pole ju probleemi.Samas läheb väga kalliks , kui rihm katkeb.Mina vahetaks ära ja süda rahul.Mitu kw su auto mootor on?Kui 132kw siis ootab sind varsti nukkvõllide jms. vahetus , mis on ette nähtud 250000
läbimisel.Siis oleks ka paras rihm vahetada , kuna tuleb nagunii maha kiskuda.Vahetamisele kuuluvad ka rullikud , veepump,vist ka termostaat ja jahutusvedelik.Edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
shakel
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 2003

postitati 01.08.06 14:21 Tsiteeri

Eesti tingimustes on sellel mootoril soovitatav vahetada 90k tagant muidu. Ametlik välp on jah 120k. Soojades maades pidi lastama isegi 180k-ni. Tartus Aasta-Autos on koos töörahaga sellel mootoril vahetus 8 keek koos töörahaga. Endal peaks see soovituslik 90k 40k pärast täis saama ja siis on ilmselt plaanis seal AA-s ära vahetada. Muideks hea nali, et DIA-s öeldi paar kuud tagasi rihm++tööraha 11-12keek ja seda ilma garantiita :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.06 14:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: shakel
Eesti tingimustes on sellel mootoril soovitatav vahetada 90k tagant muidu. Ametlik välp on jah 120k. Soojades maades pidi lastama isegi 180k-ni. Tartus Aasta-Autos on koos töörahaga sellel mootoril vahetus 8 keek koos töörahaga. Endal peaks see soovituslik 90k 40k pärast täis saama ja siis on ilmselt plaanis seal AA-s ära vahetada. Muideks hea nali, et DIA-s öeldi paar kuud tagasi rihm++tööraha 11-12keek ja seda ilma garantiita :)

Oled Sa kindel, et jutt käib V6 2,5 TDI'st!? Sellel originaaljupid juba pea 10 000.-

Vahetus on 120 000km ja selle võib vabalt täis sõita, ei pea varem vahetama...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
shakel
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.06 15:00 Tsiteeri

Eelmise nädala inff Tartus asuvast Aasta-Auto salongist. Sain paar juppi kätte ja uurisin selle kohta ka siis. Täpset hinda see varuosade kutt ei öelnud, aga ütles, et 8k-ga peab arvestama. Ma ise teadsin ka varem, et >10k on rihma vahetus. Ja olen saanud 3-4 detaili oma autole sealtsamast parima hinnaga. (Olen teinud päringu siit tavaliselt http://www.varuosakeskus.ee/index.php?src=varuosaotsing ja esindusest on detailid parema või sama hinnaga kui enamus pakkumisi sealt tuleb). Lammer muidugi oleks ehk odavam...

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 02.08.06 06:38 Tsiteeri

Mina küll lammarist rihmavahetuse juppe ei ostaks.
Ennem sõidaks enda vanadega ja koguks raha.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
shakel
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.06 07:48 Tsiteeri

Ma ei pidanudki silmas rihmavahetuse detailide ostmist lammerist.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]