Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: signa pin-i ei tea (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1253)
quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.06 07:06 Tsiteeri
signa pin-i ei tea

tervist.
selline probleem et signa puldi patarei sai tyhjaks ja kui uue pataka panin siis pult enam ei reageeri keskusele.
signaks siis mongoose 2,1
tahtsin pulti uuesti progeda aga ei tea pin koodi ja tehase oma on muudetud.
selline küsimus siis, et kas keegi teab kas on võimalik kuidagi pin kood keskusest teada saada ilma puldita või keskusele tehase restart vms teha???
signa firmast öeldi mulle et arvatavasti ei ole, et uus keskus vaja osta ja jube kallis jne.
eelmine omanik ka koodi ei tea ja üle-eelmine ka mitte :(
isegi uksi ei saa lukku panna kuna lukud on kinni pandud ja kõik käis läbi keskuse ainult.
või teab äkki keegi mõnda firmat mis rohkem mongoosele on spetsialiseerunud??
tänud info eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 31.07.06 07:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattro28
tervist.
selline probleem et signa puldi patarei sai tyhjaks ja kui uue pataka panin siis pult enam ei reageeri keskusele.
selline küsimus siis, et kas keegi teab kas on võimalik kuidagi pin kood keskusest teada saada ilma puldita või keskusele tehase restart vms teha???
signa firmast öeldi mulle et arvatavasti ei ole, et uus keskus vaja osta ja jube kallis jne.
isegi uksi ei saa lukku panna kuna lukud on kinni pandud ja kõik käis läbi keskuse ainult.
tänud info eest.

klubiline samru oli meil siin signa mees. pöördu tema poole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HT
huviline

Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: üks teine VAG

postitati 31.07.06 07:56 Tsiteeri

Mongoosega tegeleb www.code.ee

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 31.07.06 12:44 Tsiteeri

Tsitaat:
tervist.
tänud info eest.

Üldiselt Mongoose alarmidel ei lähe pult mälust ära, kui patarei on tühjaks saanud. Kaldun arvama, et jama on milleski muus. Pin koodi maaletoojalt ei saa. Üks variant on järjest läbi proovida aga praegu ei mäleta kas 2,1 versioonil on 1-kohaline kood või 2-kohaline.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.06 14:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tsitaat:
tervist.
tänud info eest.

Üldiselt Mongoose alarmidel ei lähe pult mälust ära, kui patarei on tühjaks saanud. Kaldun arvama, et jama on milleski muus. Pin koodi maaletoojalt ei saa. Üks variant on järjest läbi proovida aga praegu ei mäleta kas 2,1 versioonil on 1-kohaline kood või 2-kohaline.

sellel alarmil on võimalik panna mõlemat, 1 ja 2 kohalist koodi.. kuni kahekümneni olen läbi proovinud, see võttis 2 tundi..
aga mingi effekt on, et kui programmeerin pulti ja kasutan koodi nr 1 (mõnikord 11) viis puldilt lukustades paneb signa peale ja uksed lukku, aga maha ei võta enam.. sellione tunne et ühe klahvivajutuse saan teha peale programmeerimist ja siis enam pult jälle ei mõju..

quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.06 15:47 Tsiteeri

nüüd oleks hädasti abi vaja.. kuskilt vaja uut mongoose 2.1 pulti.
arvan siiski et pult paneb segast.. kood vist ikka tehase oma kuna signa saan avarii nupuga maha võtta.. aga pult ikka ei reageeri, vahepeal paneb ainult signa peale ja siis enam maha ei võta ja üldse lakkab töötamast.
täna oli auto terve päev carsec-is aga sellest tolku ei olnud.. pigem kahju.. tüübid ytlesid mulle et ma viiks masina ära kuna nende jaoks liiga keeruline teema ja kardavad midagi p...e keerata. ok leppisin siis sellega ja tahtsin ära sõita aga näe, auto ei käivitunud.. varem seda probleemi ei olnud.. ja eraldi immo mis on see töötas ilusti.. küsisin siis tyypidelt et mis nad tegid, nemad vastu et ei midagi et nad ei saanudki käima. ma ütlesin et siia ma ju sõitsin ja masin töötas igast laksust ja nemad vastu et pole seda masinat töötamas näinud ja et ma uttu tõmbaks, pole nende probleem. ajas ikka närvi küll.. siis sain niikaugele et toodi mehaanik siis minu juurde kes tegeles autoga.. sellelt suutsin välja pinnida et ta ikkagi oli näppinud ja tegelenud käivitumisblokeeringuga. aga masinat käima ei saanud. tõmbasin manuaali lahti ja lülitasin siis tehase koodiga blokeeringu maha kasutades avariilülitit. nende meeste kätte ma oma autot enam küll ei vii kuna näha on et nad jagasid asjast vähem kui mingi suvaline auto omanik. ja mis peamine, tahtsid oma keeratud si..st välja keerutada.
ärge nüüd pahandage et siin kellegist mitte positiivselt räägin aga ma praegu suht tige ka.

kõik firmad soovitavad uus signa osta aga ma ei taha veel alla anda kuna signaga ei saa ju midagi viga olla, seega oleks hädasti uut pulti vaja. Code meeste käest küsisin, nad vastasid et VIST ca. 4 nädala pärast tuleb pulte.
äkki keegi oskab öelda kust veel neid saaks, kas tõesti eestis mongoosedega nii vähe tegeletakse???
tänud

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 01.08.06 19:31 Tsiteeri

codegrupp on maaletooja, nemad ei viitsi sellise jamaga tegeleda! boswel on 1 koht kus suht palju mongooset pandud, võid sealt uurida.

...aga huvipärast uurin carseci poiste käest nende poolset kommentaari kuna sinu jutt on väga kahtlane. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.06 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
codegrupp on maaletooja, nemad ei viitsi sellise jamaga tegeleda! boswel on 1 koht kus suht palju mongooset pandud, võid sealt uurida.

...aga huvipärast uurin carseci poiste käest nende poolset kommentaari kuna sinu jutt on väga kahtlane. ;)

okei uuri, kui sa neid tuned siis ehk nad tunnistavad sulle , et keerasid asja rohkem p...e ja ei osanud enam midagi teha. parim variant tundus neile auto kiirelt minema saata ja eitada et nende tegevuse järgi masin enam käima ei lähe.

oki uurin boswelist siis, tänud selle eest.

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 02.08.06 20:09 Tsiteeri

kui nüüd uskuda sõpru-tuttuvaid, siis tegin üldse vea, et sind aitasin... rohkem ei kommenteeri vältides mõttetut lahmimist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.06 15:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
kui nüüd uskuda sõpru-tuttuvaid, siis tegin üldse vea, et sind aitasin... rohkem ei kommenteeri vältides mõttetut lahmimist.

sry et oma arvamust jagasin. aga ikkagi jään selle juurde.

õnneks nüüd asi laheneb ja leidsin firma kes asja jagab ja väga kiiresti tegutsevad. ehk homme juba asi korras.

quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.06 13:06 Tsiteeri

nüüd kõik korras ja parem kui enne !!

hädast välja aitas selline firma nagu Akseron ja kiirelt ning soodsalt.

Teema lõpetatud .

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.1% - SQL: 67.9%]