Pisiküsimusi
Tere, olen siis suht värske Audi omanik. Autot hankides sai rohkem rõhutud kere/veermiku/mootori korrasolekule ja ülejäänu sekundaarseks - küll
millalgi tegeleb - jäetud.
Niisiis,
1) Autol kesklukk töötab muidu (v.a bensiiniaugu kaane oma, mis momendil eriti tähtis pole) aga hetkel saan ühe lülitusega lukku/lahti keerata ainult
esimesest kundepoolsest uksest, eelmine omanik teadis rääkida et kuni eelmiste talvekülmadeni töötas lukustamine ka juhiuksest; siis ukse
kinnikülmumisel "midagi juhtus" ja enam sealt uksest keskluku lukustamist/avamist toimu, lihtsalt keerab ukse lahti või kinni. Polstri lammutamiseni
pole veel jõudnud, aga huvitab see, et kas seal on ees ootamas mingi lüliti vms., mis registreerib lukusüdamiku pööramist vasakule/paremale?
2) Olen viimastel päevadel kamminud läbi vanu teemasid alarmide kohta - väga meeldiks, kui oleks keskluku juhtimine automaatne koos alarmiga Ma ise pakuks et autol on peal originaalalarm, aga kust selle kohta infot
saaks? Või üldse kust välja lugeda, et mis mul peal on?
3) Vasakpoolsete uste lahtitegemisel läheb salongis tuli põlema ja ka alarm reageerib sellele. Vasakpoolsetel ustel reageerib eesmine uks alarmile
vahest, salongituld olen korra ainult vilgutama pannud, tagumine tundub täitsa tundetu olevat. Pagasiruumiga ka sarnane lugu - tuli põlema seal ei
lähe, aga vahest tunneb ära avamist/sulgemist ja hakkab karjuma alarmi pealolekul. Mina enda loogikast pakuks et need lülitid on oma aja ära elanud ja
vajavad vahetust, aga on nende õhtaleminek tõenäoline või on mingi muu probleem selle taga?
Auto on muidu 1.8 66kW, Audi 80 (B3), 1991.
Ette tänades,
Henrik
|