Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsmus audi Bose süstemi kohta (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1983)
audi6
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 12:04 Tsiteeri
Küsmus audi Bose süstemi kohta

Probleem selline, et autol peal bose süsteem ja peaks vist olema ka subbakas taga, kuid seal kus ta peaks asetsema, ei tule piuksugi. OSkab keegi nõu anda, mis viga võib olla? Autoks A6 99a avant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
HT
huviline

Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: üks teine VAG

postitati 28.07.06 12:19 Tsiteeri

Vaata koigepealt kas see subbakas sul olemas on-pagasnikus parempoolse luugi tagant peaks ta naha olema.Kui olemas ,siis naiteks element ise katki,pistikud lahti

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi6
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 12:33 Tsiteeri

seee nö must kast olemas jah, kuid ma ei taha uskuda, et keegi elemandi sealt välja kiskunud on. pistikutest niipalju, et seal kyljes ainult miski must kopsik veel kuhu kõlarite juhtmed tulevad ning see kinni. ja aga kui element puruks oleks, krõbistaks ikka miskit ju või...?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.07.06 14:34 Tsiteeri

Vanemal (loe c4) mudelil olen ma näinud "augutäite" musta õhukesestplastist kasti avantil parema külje sees katte taga, mida omanik jube õnnelikult bose suppariks nimetas. Ma oleks äärepealt kasti õlle omanikuks kihlveoga saanud, aga vennike hakkas ise kah seda katsuma minu naeru peale ja kui näpuga lükates asi lömmi läks ei tahtnud ta minuga väga enam kihlvedu sõlmida :D:D:D Elcatsist ma sellist ollust seal ei leidnud originaalkoodiga.

Üldjuhul on sellele mustale kastile ka BOSE peale kirjutatud kui asi seal reaalselt olemas.
Mis makk masinas (chorus, symphony, concert)? Põhimõtteliselt vahet pole, kui tagakõlarid mängivad siis maki taga on asi ok ja tuleks juba eraldi suppariga majandada. Kui tagakõlarid on samuti vait ja ainult esimesed mängivad siis kas taga olev bose võim ei saa voolu või remotet või liin tagant. Choruse, ehk kõige nõrgema variandiga pole kokku puutunud, mis seal tagumist otsa välja mängib.

Kui ise matsu ei jaga siis soovitan pöörduda mõne helitehniku poole. Suvaliselt kruvikat maki vahele ei soovitaks kah lüüa :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 19:26 Tsiteeri

Kas seal taga on selline ?
http://i4.ebayimg.com/01/i/06/bf/6b/59_1_b.JPG

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi6
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.06 06:11 Tsiteeri

Jah, põhimõtteliselt ongi jah selline must plastist kast. Tegemist on COncert tüüpi raadioga ning tagumised kõlarid toimivad ka, nii et ...... Ja kastile on peale kirjutatud Bose küll jah

" vanemal mudelil olen ma näinud "augutäite" musta õhukesestplastist kasti avantil parema külje sees katte taga, mida omanik jube õnnelikult bose suppariks" ei ole nagu ise seda väljamõelnud, kui kasti peal on kirjutatud bass box vmdgi sellist, siis jääb nagu enda leelotus ära, nii et

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]