Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: udutuled jamavad (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1452)
voss
huviline

Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 c7 ;a4 b9; rs4

postitati 27.07.06 11:22 Tsiteeri
udutuled jamavad

tere! mul c4 udutuled jamavad. algusel sõitma hakkad siis põlevad, mingi tunnike saad sõidetud siis kustuvad heast peast ära!? kontrollisin kontrolllambiga lüliti juurest et vool kaob jah kuskile ära!
et siis küsimus kust tuleb vool lulitile peale, mingist releest või mujalt??
ette tänades!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.06 15:18 Tsiteeri

Ei tea c4 aga b3 küll mingit releed pole. Kogu vool läheb läbi lüliti. Sellest ikka on juttu olnud
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=21713

Andy
huviline

Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4, B5

postitati 27.07.06 20:12 Tsiteeri
udutulest

Ma ei tea mida see "tegelane" siin soovitab või mida lugeda käsib (tühja juttu oli seal saidil terve hunnik) , kuid relee üldjuhul on, naabrimehe b3-l on ja minu b4-l samuti- küll enne tulelülitit. Kui oleks su auto väljalaske aasta ka kirjas olnd, siis oleks isegi skeemi otsind ja järgi vaadand

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 28.07.06 03:26 Tsiteeri

Releed on minu arusaamist järgi paigaldatud kuskile sinna esivõre taha ... aga ma võin ka eksida. Uudutuledest väljuvate juhtmete järgi on hea edasi minna ning releeni jõuda ... 4 kandiline must karbikene mille külgedel on kemmid. Mõlema tule jaoks peaks olema ikka eraldi relee. Kui tahad releed näha siis vaata ntz kuskil Hypermarketis autovarustuse nurgas asuvates riiulites pakutavat lisatulede paigaldus komplekti. Seal kah juhtmete komplekt ning releed sees :) Jah see selleks aga need releed kipuvad teine kord seest ära oksüdeeruma, kui ta liiga niiskust saavas kohas asub. Ja siis võib küll ühendusega jamasid tekkida. Kõik sõltub sellest kas ja millises seisukorras on sul karterikaitse, tihti pesed sa mootorit ennast jne. Samas kui mõlemad tuled korraga ära kaovad siis ehk siiski viga relees pole ... mõnni pistik ehk sest ära oksüdeerunud või siis mõni juhe katkenud et vahel annab ühendust ja vahel mitte. Aga releed võib ju huvi pärast üles otsida ja pesad spetisaalse kontaktipuhastusainega üle käia. Mina ise võtsin peale auto ostu selle töö kohe ette et puhastasin kõik kättesaadavad pistikud ja pesad selle ainega ära ... oksüdatsioon klemmidel soodustab küll seda katkemise teemat:)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
voss
huviline

Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 11:05 Tsiteeri

autoks on 91 audi 100 c4. probleem on selles et udutulelülitile ei tule voolu peale. tehase originaal juhtmed on kõik. tahaksi teada kust se vool peaks tulema!!??mingi relee peaks ju enne lülitit olema!!

voss
huviline

Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 11:06 Tsiteeri

autoks on 91 audi 100 c4. probleem on selles et udutulelülitile ei tule voolu peale. tehase originaal juhtmed on kõik. tahaksi teada kust se vool peaks tulema!!??mingi relee peaks ju enne lülitit olema!!

Andy
huviline

Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4, B5

postitati 28.07.06 15:45 Tsiteeri
udutulest

Relee peaks paiknema kusagil väljaspool releede/ kaitsmete karpi- karta on et kusagil pedaalide kohal. Kui kaitse või relee kutu, siis jah, ei tule ka lülitile pinget peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 17:13 Tsiteeri

Nagu ma aru saan siis tund aega need udutuled põlevad? Et siis lase autol maha jahtuda ja mõõda siis millisele juhtmele + peale tuleb kui tuled veel toimivad. Siis on vähemalt selge mis juhet sa kaitsmeplokist otsima pead.
Kas lähituled peavad põlema et udutuled põlema hakkaks, süüde peab sees olema? Kui udutuled ära kustuvad siis lähedad ka ei põle enam?

voss
huviline

Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.06 11:22 Tsiteeri

teised tuled kõik põlevad.!
ok ma vaatan kas pedaalide kohal on mingeid releesid!

voss
huviline

Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.06 17:53 Tsiteeri

vaatasin, ei leidnud keskilt minkit releed pedallide juurest!
on kellelgi skeemi ja ütlek kus tuleb udutule lülitile vool peale!!!?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.6% - SQL: 66.4%]