aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan
|
postitati 19.07.06 08:07
|
|
|
Uus a6 omanik palub abi
Sai siis oma c4 -c5 vahetatud(2000 2,8 quatro sedaan)-jäin audile truuks.Nüüd aga paar küsimust
1. Tagumised el. aknad ei tööta-juhiukselt toimivad aga tagaukselt ei--kas on mingi lüliti kuskil,mis eraldab?
2. Roolit ei tööta raadio nupud(audi conserto cd-raadio)--kas neid saab kuskilt raadio paneelilt toimima panna? vöi milles on asi.
Tänud ,kes viitsivad vastata.
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 19.07.06 08:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aifu
Sai siis oma c4 -c5 vahetatud(2000 2,8 quatro sedaan)-jäin audile truuks.Nüüd aga paar küsimust
1. Tagumised el. aknad ei tööta-juhiukselt toimivad aga tagaukselt ei--kas on mingi lüliti kuskil,mis eraldab?
2. Roolit ei tööta raadio nupud(audi conserto cd-raadio)--kas neid saab kuskilt raadio paneelilt toimima panna? vöi milles on asi.
Tänud ,kes viitsivad vastata. |
taga aknad peaksid käima välja juhi poolsest ukse polstrist esi akende alla asuvast lülitist?
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 19.07.06 11:22
|
|
|
Tänud ,kes viitsivad vastata. |
2. - vaata audiworld.com alla tech osa, seal mälu järgi link olemas kuidas parandada.
alternatiivne koht kust otsida - http://sonolithics.com/files/a6_links.html#audio
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.06 12:57
|
|
|
Kuradi hea kui spetsialistid olemas.Akna lüliti on esimese ukse käetoe küljes aga tagumised aknad töötavad siis kui seda lülitit all hoian -ma ei
usu,et süsteem nii peaks olema.Praegu on nii,et keegi tagaistmel palub akent lahti teha siis hoian ma lülitit all ja tema teeb akna lahti -siis võin
ma juba ise eest akna lahti teha.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.06 13:21
|
|
|
võib ka akna lukustus lüliti katki olla. See kust saad kaasreisijate jaoks aknad lukku panna, et nad mudida ei saaks (lapsed jne)...pole lülitil
avatud ja suletud asendit korraliku?
|
|
|
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.06 13:26
|
|
|
Aknad sain tööle-tahtis tugevamalt muljuda seda lülitit.
Nüüd jääb ainult roolilt raadio nuppude süsteem tööle panna.Kahjuks ei oska inglis keelt kui keegi oskab lambist öelda oleks tänulik isegi Väga
|
|
|
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.06 18:42
|
|
|
Kas kellelgi ei ole siis kogemust-raadio nuppudega roolilt? Üks asi veel-kompuuter kadus ära.Näitab kui uksed on lahti aga bensu kulu sõidu aeg ei
näita,lihtsalt must tabloo-äkki keegi oskab öelda,milles asi.Jälle tänud.
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 21.07.06 19:18
|
|
|
Kas kellelgi ei ole siis kogemust-raadio nuppudega roolilt? Üks asi veel-kompuuter kadus ära.Näitab kui uksed on lahti aga bensu kulu sõidu aeg ei
näita,lihtsalt must tabloo-äkki keegi oskab öelda,milles asi.Jälle tänud. |
vajuta korrakas RESET nupule.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.06 19:22
|
|
|
eheee....külm joode võib sammuti olla....kuna mul on ka ja tänu sellele sammuti vahel komp ei tööta jne (samad sümptomid)...
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.06 19:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
eheee....külm joode võib sammuti olla....kuna mul on ka ja tänu sellele sammuti vahel komp ei tööta jne (samad sümptomid)... |
ei või kui korraks(0,5sek näiteks) reset nuppu vajutada, lükkab displei
välja uuematel, uksed, hoiatused töötavad edasi!
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.06 19:53
|
|
|
jup mul sammuti reset....kui kui külm joode välja lööb siis ei aita miski teatud aeg jne.
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.06 20:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
jup mul sammuti reset....kui kui külm joode välja lööb siis ei aita miski teatud aeg jne. |
kas siis V8 kompuutri sai ka reset nupust välja lülitada? ei meenu nagu...
|
|
|
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.07.06 11:12
|
|
|
kus on rest nupp kas seal kus kellaaega regullida või kus läbisõitu nullida?
|
|
|
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.07.06 14:13
|
|
|
Leidsin üles,reset nupp on kojameeste kangi küljes-nüüd on veel raadionupud roolilt tööle saada?
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.06 08:55
|
|
|
Rsest nupp on minu V8-l täitsa olemas....(mul minugi hyper super lisadega...vähemalt eestis pole näinud selliste lisadega veed)...
Kojameeste ja kompuutri kang mille küljes on reset olemas ja peal on veel suur ringi kujuline nupp millega saab teostada esiklaasi loputust (äärmiselt
hea asi....kuna õiget kontsentraati eestist leida pole siis kasutan vahel loputus aineks fairit )...lased klaasi märjaks ja leotad....ja kui see sitt seal on pehmeks läinud pesed siis pesuritega maha. Miks see
on hea?---ei riku esiklaasi ära sellega, et kui kojamehed kraabivad pool kuiva soola-sodi maha (talvel ) .
|
|
|