Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:A4 2.8 142kw+chip (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2087)
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 2.8

postitati 10.07.06 16:35 Tsiteeri
K:A4 2.8 142kw+chip

oleks tore teada,kas seda chipi on mõtet panna sellisele mootorile?kui keegi on asjaga kursis või on proovind siis võiks vastata.Ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.06 17:51 Tsiteeri

142 kW (193 PS) 158 kW (215 PS)
280 Nm bei 3.200 U/min 310 Nm bei 3.200 U/min

Eks sa ise otsusta, kas on mõtet asjal.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.06 18:04 Tsiteeri

kui tahad jõudu juurde, siis on parim mõte, ega lihtsamalt/odavamalt hobujõude kusagilt ei saa.
Selge see, et 1 lisa-hj hind vabalthingaval on oluliselt kallim kui turbo autol, kuid siiski piisavalt odav, et olla taskukohane kõigile.
Chipi kasuks räägib veel asjaolu, et tihtipeale saab ka küttekulu vähemaks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2t

postitati 11.07.06 06:52 Tsiteeri

Aga mul selline mootor nagu 2.0E 85kw r4...kas sellisele on võimalik chip vahele panna ja palju juurde annax ning mis hind olex?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 11.07.06 07:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audimiis
Aga mul selline mootor nagu 2.0E 85kw r4...kas sellisele on võimalik chip vahele panna ja palju juurde annax ning mis hind olex?

www.autohai.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3,0q

postitati 11.07.06 21:44 Tsiteeri

uurisin autohaist natuke hindu, tunduvad t2iesti m6istlikud, a kas leidub ka kedagi, kes samat teenust Tallinas pakub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.06 09:27 Tsiteeri

Tallinnas siis ei müü keegi?ma uurisin seda asja seal..õeldi,et vaja aju kood saata ja siis nad ütlevad mida teha...ja nad saavad chipi Tallinna ka saata kui soovi on.Aga kas keegi oskaks õelda kes seda siin Tallinnas peale oskaks chipi panna?

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.06 10:05 Tsiteeri

Chipi paigaldamise kohta uuri seda, et kas peab tinutama või ei ole seda vaja. Kui pole vaja, siis lihtsalt - vana välja ja uus sisse :) Voila

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.06 10:12 Tsiteeri

uurin välja küll aga ega ma seal ise ei hakka näppima midagi kui peale panekuks läheks.keegi kes on asjaga kursis võiks aidata.Kas keegi Tallinnast oleks käsi äkki?

A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.06 11:07 Tsiteeri

eelk6nelejaga samad huvid:)

Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.06 13:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A128
eelk6nelejaga samad huvid:)
aga chipi kust ostad?Tartust?

A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.06 19:10 Tsiteeri

m6tlesin kyll tartust muretseda, kui saaks kuskilt tallinnast oleks palju v2hem jamamist, kui midagi valesti l2heb jne

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 06:00 Tsiteeri

Võtke heaks või pange pahaks aga mina ei võta enamus inimestega seda teekonda ette, sest enamus on jutulinnud. Kõik on huvilised ja "tahaksid tjuunida", aga sinna see asi ka jääb. Kümnest heal juhul kahel korral jõuab asi asjatamiseni.

Lisaks on veel see kala, et uuemate autode chippimisega võib esineda igasugu kalasid. Alates tinutamisest (see ei ole naljakas muideks) ja lõpetades sellega, et MITMED LOODAVAD OMA POOLTUKSIS AUTO CHIPPIMISEGA KORDA TEHA, NII EI JUHTU! Ennem tuleb auto korrasolekus veenduda ja siis hakata tuunimise peale mõtlema! Muidugi võib lisanduda veel chipi tootjate poolseid apsakaid..

Tallinna inimesed võite vabalt pöörduda kasvõi Saksa Autosse. Seal tehakse seda tööd korralikud ja sai ka garantii, kui ma õigesti mäletan (kuigi see garantii vist sõltus millestki).

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Võtke heaks või pange pahaks aga mina ei võta enamus inimestega seda teekonda ette, sest enamus on jutulinnud. Kõik on huvilised ja "tahaksid tjuunida", aga sinna see asi ka jääb. Kümnest heal juhul kahel korral jõuab asi asjatamiseni.

Lisaks on veel see kala, et uuemate autode chippimisega võib esineda igasugu kalasid. Alates tinutamisest (see ei ole naljakas muideks) ja lõpetades sellega, et MITMED LOODAVAD OMA POOLTUKSIS AUTO CHIPPIMISEGA KORDA TEHA, NII EI JUHTU! Ennem tuleb auto korrasolekus veenduda ja siis hakata tuunimise peale mõtlema! Muidugi võib lisanduda veel chipi tootjate poolseid apsakaid..

Tallinna inimesed võite vabalt pöörduda kasvõi Saksa Autosse. Seal tehakse seda tööd korralikud ja sai ka garantii, kui ma õigesti mäletan (kuigi see garantii vist sõltus millestki).

:) pahur hommik või?

kui inimene uurib, mis võimalused on, siis seda ei saa talle ju kuidagi pahaks panna ja tühipaljaks jutulinnuks tembeldada. Inimene uurib turgu ja kui ta sinult saadud vastuse peale kohe sulle raha lugema ei hakka, ei tähenda ju veel, et see tuunimine jäigi toimumata...
Ok see selleks.

Teine teema, mis puududab konkreetselt chipimise protsessi, siis meil ei ole õnneks küll ühtegi probleemi ajude tinutamisega olnud, töid teostab mees, kes on igapäevaselt oluliselt väiksemate elektroonika seadmete remontija kui seda on auto mootoriajud.
Kui chip mingil põhjusel ei toimi, saab auto orig softi maha lugeda ja teha vastavad muudatused, ehk tegu on personaalse chipiga. Kui ei õnnestu ka orig softi maha lugemine, siis läheb kogu aju Saksa.
Mis puudutab veel uusi autosi, siis laias laastus alates 1998 aastast autosid on võimalik chipida ilma mootoriaju avamata, ehk seal on sees juba flash kivid, milles olevat infot saab elektrooniliselt korduvalt muuta ja seda auto diagnostika augu kaudu.
Ka meie Saksa partner annab oma chipile garantii, mis puudutab siis konkreetselt chipi (just programeerimisvigade vastase) ja chipist tulenevate saastenormide jäämist nõuetele vastavaks.
Chipiga on võimalik kaasa saada ka sertifikaat (maksab 150EUR lisaraha), millega Eestis suurt midagi teha ei ole, kuid Saksas saab sellega nt minna oma auto passi uus võimsus sisse kanda. Ehk täiesti ametlikult võib S4 passis olla nt 169kw asemel 210kw ja passis sees rida, et mootori juhtseadme modifitseerimine.

Kuid jah, chip ei paranda auto tehnilisi probleeme.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 09:15 Tsiteeri

esialgu uurin asja..kas,kuidas,kas on mõtet jne...,et mu autol on vabalt hingav 2.8..tehniliselt on mootor väga head hooldust saand..liigub hästi aga alati võiks parem olla;)aga kas Saksa Autos hinnad tiba kirved ei ole? ma ei tahaks nende mõnede kw eest suurt summat välja käia...ma võiks chipi ära tellida ja siis mõni diagnostika mees paneks selle paele?

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 09:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maljuutin
esialgu uurin asja..kas,kuidas,kas on mõtet jne...,et mu autol on vabalt hingav 2.8..tehniliselt on mootor väga head hooldust saand..liigub hästi aga alati võiks parem olla;)aga kas Saksa Autos hinnad tiba kirved ei ole? ma ei tahaks nende mõnede kw eest suurt summat välja käia...ma võiks chipi ära tellida ja siis mõni diagnostika mees paneks selle paele?

uuri palun enda autol ajukood välja, siis vaatab, mis edasi saab. Kui orig soft chipi tegemiseks vajalik ei ole, siis ei ole siin miskit tellida, saad kohe kätte.
V6 mootoriga ajudes võib kohata:
28 jalgset epromi kivi, mis võib omakorda olla ka veel pesas. Sellisel juhul oleks paigaldus väga lihtne, 1 kivi välja teine sisse ja nii kasvõi 100 korda järjest.
http://fi.farnell.com/productimages/farnell/standard/42268255.jpg
võib olla ka PLCC kivi, mis suure tõenäosusega on trükkplaadi küljes kinni ja vajab tinutamist. Võtab oluliselt rohkem aega, kuna on kaunis täpne töö. Samas inimene kellel on vastav varustus olemas, peaks sellega hakkama saama 10-30min (vana maha, uus peale).
http://fi.farnell.com/productimages/farnell/standard/42268245.jpg
siis võib veel olla ka SOIC kivi, jutt paigalduse kohta eelnevaga sama,

http://fi.farnell.com/productimages/farnell/standard/GE44SOIC05-40.jpg

Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 11:35 Tsiteeri

ma uurin tänaseks ajukoodi välja ja annan teada!

A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 15:18 Tsiteeri

tekkis kysimus, et kust seda ajukoodi t2pselt vaatama peaks?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]