Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: 93 aasta 80 b4 kohta (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 970)
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 06.06.06 08:26 Tsiteeri
K: 93 aasta 80 b4 kohta

mul väike küs ka elektri teemal.
Nimelt suri tuttava b4 2,0 85kw abk tee peal ära.
bensiini peale tuleb aga mida pole pole sädet.
küünal maha sädet pole, siis võtsin jagaja otsa lahti mis tuleb süütepoolist seal ka sädet pole. nimelt veel tal peal hella süüte pool koos kommukaga aaves 1600.- kood oli vist 5da006623-62 pekas vist olema. kas asi selles ongi? ei ole toonorit ka sellist et proovida saaks sest mul on nats teistsugune süüte pool ja kommuka pistik minuoma talle ei istu. kas asi ongi süütepoolis ? või mis see halliandur veel teeb kuidas seda kontrollida? Kuidas kontrollida veel sedas et kas läbi on süütepool või kommukas? tänan.

Süüte pool mis peal on ja mis siis vaja oleks nähtavasti ehk siis see hella oma näb välja selline(kommuka pistik jookseb pealt ja kommukas neetidega süüte pooli küljes:

hella süüte pool

Minu omal peal siis selline ja nagu pildilt otsinud enamustel peal selline, kommukas üldse eraldi:

Bosh? süüte pool ja kommukas eraldi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2t

postitati 06.06.06 10:25 Tsiteeri

Arvatavsti on viga süütepooli sees olevas kommutaatoris sest mul on juba 2 korda see sama viga olnud...kurb on see et eraldi seda saada pole kui aint originaalist esinduses.Lihtsam on uus osta koos syytepooliga poest ca 1500.- ...minu kaudu saax selle isegi1100.-;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 06.06.06 15:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audimiis
Arvatavsti on viga süütepooli sees olevas kommutaatoris sest mul on juba 2 korda see sama viga olnud...kurb on see et eraldi seda saada pole kui aint originaalist esinduses.Lihtsam on uus osta koos syytepooliga poest ca 1500.- ...minu kaudu saax selle isegi1100.-;)

asi õneks korras!!!
ei teagi kumba viga oli aga igatahes sain 900 poest nii süüte pooli kui ka kommuka ja muide aave ütles et tema annab eraldi sellele süütepoolile ka kommukat 900.- eest

Õnneks oli siis romula kus sain toorikuks ühe vist töötava süütepooli koos kommukaga ja proovisin asi töötas läksin visin tagasi lammarisse et ikkagi kindlam asi uus osta ja raunexist sain mitte hella aga saksa süütepooli koos kommugaga nagu siis ennem mainitud vaid 900.- eest.

Tänud kes aitasid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.6% - SQL: 77.4%]