Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Roolivõimu mure (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 5232)
DDD
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 & A6 C6

postitati 18.09.03 17:56 Tsiteeri
Roolivõimu mure

Sooviks abi sellise asja kohta: lekib roolivõimu voolik A6 2.6 aut. Voolik läheb mootori pealt kuni piduri võimu alla, paksem, umbes 80 cm pikk, alguses hakkas tulema ühenduskohast aga see sai kinni keeratud vooliku klambriga, seejärel hakkas teisest otsast tulema aga ka see sai kinni keeratud. Nüüd paar päeva hiljem oli voolik ühest otsast paiste läinud ehk surve oli ühes vooliku otsas pidurivõimu all. Roolivõim töötab ilusti. Voolik on kuidagi imelik nagu üks kõvem ja peenem voolik oleks all ja selle peale on pandud tavaline kumm voolik. Äkki oskab keegi midagi soovitada või peab minema ikka spets meeste juurde. Paar võimalust nagu oleks mis võiks katki olla: voolik katki e. alumine ja õli koguneb pealmise alla; või mustus kuskil. Soovitake midagi, juba ettetänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indur
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.8

postitati 18.09.03 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja DDD
Sooviks abi sellise asja kohta: lekib roolivõimu voolik A6 2.6 aut. Voolik läheb mootori pealt kuni piduri võimu alla, paksem, umbes 80 cm pikk, alguses hakkas tulema ühenduskohast aga see sai kinni keeratud vooliku klambriga, seejärel hakkas teisest otsast tulema aga ka see sai kinni keeratud. Nüüd paar päeva hiljem oli voolik ühest otsast paiste läinud ehk surve oli ühes vooliku otsas pidurivõimu all. Roolivõim töötab ilusti. Voolik on kuidagi imelik nagu üks kõvem ja peenem voolik oleks all ja selle peale on pandud tavaline kumm voolik. Äkki oskab keegi midagi soovitada või peab minema ikka spets meeste juurde. Paar võimalust nagu oleks mis võiks katki olla: voolik katki e. alumine ja õli koguneb pealmise alla; või mustus kuskil. Soovitake midagi, juba ettetänades

Minu B4 -l oli küll nii jah, et selle jämeda vooliku sees oli teine peenike voolik mis lekkis. Romulates polnud, uus maksis üle 3000. Remondimees lasi ise uue teha. Otsi siit foorumitest, paar päeva tagasi oli juttu, samuti kus seda vahetada saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant

postitati 18.09.03 19:58 Tsiteeri

Minu autol arvatavasti sama mure. Auto läheb tegemisse esmaspäeval. Mees lubas korda teha 700 eeguga, ütles et on päevatöö, paneb täielikult uue vooliku.

Aadress: Männiku tee 123
OÜ INFOMAR 06559449
Eks siis esmaspäeval näha mis asjast saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tammekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: töine

postitati 19.09.03 09:21 Tsiteeri

Kui õieti aru-saan on tegemist voolikuga mis läheb pumba küljest?

Sellel voolikul on teine, pehmest kummist voolik lihtsalt katteks peal. Kunagi remontisid minskised taksitid seda voolikut nii, et panid pealmisel voolikul mõlemad otsad klambritega kinni ja arvasid et sai peris hea. Tegelikult käis varsti sõidu-ajal aga üks pauk ja kapoti-alune oli õli täis.

Voolik pole tavaline voolik, vaid selle sees on nn. kapilaar ehk drossel, mis täidab rõhutasandi ülesannet. Seega suhtuks mina teatud respektiga selle vooliku remontimisse. Mõtekam oleks minna lammarisse või poodi. Poes maksab ca. tonn, lammarist peaks saama ca. 300-ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.03 07:21 Tsiteeri

Nii, vastus käes seoses roolivõimu murega.
Ei olnudki selle vooliku viga, vaid veel hullem, nimelt roolilatt pidi katki olema.
Küsisin ka sealt et palju remont maksab, sain vastuseks ,et 2500 on ainult töö raha + jupid ja nädalaks jalamees.

Kui nüüd kellelgi on seismas C4 V6 motole roolilatti siis oleks inf abiks.

Helistasin ka romulasse: Trass pakkus hinnaks 3700.-:D
Valga Welg 1500.-
Kas sellise hinnaga on mõtet osta kasutatud roolilatti, või siiski lasta remontida.

DDD
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.03 12:48 Tsiteeri

otsisin nata voolikud ja mitte kuskil seda ei olnud, ainult audi keskuses ja maksis 2327.- Ei tea mis nyyd teha, peaks kellegi ikka leidma kes selle korda teeks. Ja kui mul ka selles voolikus viga ei ole siis juba hullem jama. Aga vaatab mis saab ja annan siis teada mis tulemus tuli.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.03 15:43 Tsiteeri

Tiba teemast välja, aga üks küsimus.
Nimelt asi selles, et keerates võim undab mõnikord. Milles asi? Võim õhtal või midagi muud???

Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.03 07:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja margus
Tiba teemast välja, aga üks küsimus.
Nimelt asi selles, et keerates võim undab mõnikord. Milles asi? Võim õhtal või midagi muud???

Selle undamise pärast ma endal selle vea avastasingi , et roolivõimu õli oli otsa saanud, aga see võib ainult üks põhjustset olla.
Sama moodi vahest undas keerates, esialgu panin õli juurde arvates ,et ehk tilgub väheke, aga jooksis kuskil 2 nädalaga jälle tühjaks.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.03 07:26 Tsiteeri

Õlikadu suurt ei ole täheldanud.

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 24.09.03 07:29 Tsiteeri

Kas see nüüd 100% teemasse läheb, aga mul oli nii pool aastat tagasi sama mure - roolivõimu õli tilgub. Nii kui avastasin, nii Tartusse Aasta Autosse. Toona vahetati klambrid, kokku läks mingi 300 EEK. Siit ka küsimus - kas mul läks lihtsalt õnneks?
St et kui klamber väsib, siis sinna tavalist vooliku klambrit panna ei tohi? - on nagu kusagilt silma jäänud selline lause. Ausalt ma ei ole vaadanud, mis klambrid seal on. Lihtsalt hommikul oli loiguke all, kohe töökotta ning lõunaks oli OK.

Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.03 09:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja andres
Kas see nüüd 100% teemasse läheb, aga mul oli nii pool aastat tagasi sama mure - roolivõimu õli tilgub. Nii kui avastasin, nii Tartusse Aasta Autosse. Toona vahetati klambrid, kokku läks mingi 300 EEK. Siit ka küsimus - kas mul läks lihtsalt õnneks?
St et kui klamber väsib, siis sinna tavalist vooliku klambrit panna ei tohi? - on nagu kusagilt silma jäänud selline lause. Ausalt ma ei ole vaadanud, mis klambrid seal on. Lihtsalt hommikul oli loiguke all, kohe töökotta ning lõunaks oli OK.

Tundub ,et sul läks siis tõesti õnneks, et nii õigel ajal märkasid ja nii odavalt korda said. Mis mootor sul A6 peal on, enda autol üritasin ka sealt V6 suure kasti vahelt roolilatti otsida, aga ega sealt suurt midagi ei näe, veel vähem klambreid.
:)

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 24.09.03 09:11 Tsiteeri

2,6 V6 110 KW
Ausalt oli ka mul kiire - pidin tegelikult hommikul hakkama Tartust -> Pärnu minema, nii et päev läks raisku ja ega mul eriti ei olnud ka valikut, kuhu Tartus minna - ei tea sealseid remondimehi / võimalusi.
Ja selles on sul õigus, ilma tõstuki/kanalitta ei näe seal miskit, tuleb alt poolt läheneda.

DDD
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.03 16:35 Tsiteeri

no nii, vana korda tehtud voolik läks maksma 450.- Voolik sai maha ja peale pandud Jeep´i keskuses kuna seal mingi tuttava tuttav töötab, kiskus pool mootorit lahti ennem kui vooliku kätte sai, maha ja peale panekuga kokku läeks aega mingi 4t.

Ja nyyd uus mure. Rooli keerates võim undab ja nata raputab, täpselt nagu õli kätte ei saaks aga õli on ja seda ei voola kuskilt maha. Kas võib olla nii, et uus voolik on läbimõõdult nii palju kitsam, et võim seda piisavalt peale ei saa. Või on paigaldamises midagi valesti peale pandud või miskit muud veel.
Tont on vanakala kes on autosi rem juba kaua kaua aega, ei usu et ta mingi ploki maha keeras.
Ja kui pöörded suuremad on siis seda undamist ja raputamist ei ole pea yldse tunda. Seda undamist ja raputamist esineb koha peal keerates, sõidu peal pole seda veel olnud.
Mis peaks tegema, kas vooliku mehe yles otsima kes selle korda tegi või saab siin midagi ise ka korda teha?

80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS3; Audi Q5; Audi 100 C3

postitati 27.09.03 17:59 Tsiteeri

Kes ei taha oma aega sisustada pideva roolivõimu remondiga, sellele pakun orig, voolikut 2K EEK ja ka vahetus on 2.5tundi ja pole enam peavalu sellega:o:o:o

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
DDD
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.03 18:06 Tsiteeri

ma võtan aega nata mõtlemiseks ...

Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.03 06:58 Tsiteeri

Paneks siis siia ka väikese jutu seoses oma murega,
Nimelt sai siis vahetatud roolilatt, alguses arvasin ka ,et on asi voolikus.
Roolilati sain siis Valga Welg 1500.- ja vahetus, mis on arvatavasti väga n......ss
töö läks maksma 1000.-
Kogu üritus võttis aega peaaegu terve päev. Ühest teisest töökojast pakuti vahetuseks 3 päeva:D.
Tundub et see asjalik vend audide alal, nii et võin soovitada küll(roolivõimu teemat jagab hästi).
Loodame et see kasutatud roolilatt ainult kaua vastu peaks:)

freedom
huviline

Registreerunud 03.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.03 15:01 Tsiteeri
voolik

Ma võiks terve romaani vist kirjutada sellel krdi vooliku teemal ja olen siin korra asja üles võtnud kah.Aga nüüd võin 99,9% tõenäosusega öelda,et suuremalt jaolt järgitehtud voolikud ei tööta.Nimelt vahetasin kah oma A100 2,8v6 autol ära vooliku ja õli(voolik ajas sama moodi otsast õli välja ,tilkus lati peale ja alguses
vaatasin,et latt läbi) ja peale vahetust vibra sees,eriti kui kohapeal keerad rattaid(eriti imelik ,et alati ei vibreeri-eks ole).Nüüdseks on mulle selge,et järgitehtud voolikul ei hakka see õlisurve reguleerimine korralikult tööle(siin ennist sellest ka kirjutati) ja sellest see vibra ka sisse tuleb.Ma alguses kah ei uskunud,et voolikus saab viga olla,kuna selle tegid spetsid töökojas,kus iga päev sadu hüdrovoolikuid tehakse aga näed sa, ilmeslt selle sisemise aukudega plasttoru ja välimise survetoru omavaheline mingi mõõt peab täpselt paigas olema,mida teavad ainult orig vooliku tegijad,nii et järgitehtu ei hakka millegipärast tööle-või õigemini hakkab aga vibraga.Aure varuosades on see 1000 krooni ringis,tuleb ära osta.Kõige hullem on see vahetus,ei saa ju teist normaalselt kätte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

wink.gif postitati 01.10.03 18:40 Tsiteeri

100 2,8 92,pumbast ajab välja,mootor eest õline,tilgub geneka rihma peale.mis selle kohta öelda on?

plumer
huviline

Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: B2 cq, D3, T4, KTM&Muravei

postitati 23.12.05 12:21 Tsiteeri

Kui kohapeal keerates tühikäigupööretel roolivõimupump undab ja rool käib raskelt(viga kaob kui natuke pöördese lasta), siis ärge ostke omale mingeid X voolikuid Fedja v. Ljooha käest vaid uus või taastatud roolivõimupump(esinduses garantiiga pump 3000.-, aga saab ka odavamalt)! Eriti veel juhul kui voolik terve ning õli ei leki!
Kui voolik hukas, siis isetehtud voolikuid ei soovita, kui just kindlat garantiid ei anta..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 23.12.05 12:37 Tsiteeri

ei tea millisele autole ja millisest esindusest selle 3 tonniga kätte saab?

EDIT: kui autol ei ole hüdrauliline pidurivõim, siis on see isegi reaalne.

Turbokale mõeldud pump maksab aga palju rohkem.

jr
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 21:15 Tsiteeri
kui kellelgi vooliku-pumba mure

siis minu käest saab abi-asun tartus,lammutame-remondime põhiliselt audi-vw ja tel.5270124

plumer
huviline

Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: B2 cq, D3, T4, KTM&Muravei

postitati 28.12.05 07:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
ei tea millisele autole ja millisest esindusest selle 3 tonniga kätte saab?

EDIT: kui autol ei ole hüdrauliline pidurivõim, siis on see isegi reaalne.

Turbokale mõeldud pump maksab aga palju rohkem.

Vana pump maha(peab olema originaal, mis läheb tehasesse tagasi kus taastatakse), minna sellega Tauf-Auto varuosasse, siis sealt saab 3000.-(letihind) 2,6q ja 2,8q motole kindlasti uue... lammaris küsitakse 700-1000, rohkem pole küll mõtet maksta. Turbo pumbaga pole kokku puutunud. Kindlasti on ka teisi kohti, see kõigest yks variant.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 28.12.05 10:05 Tsiteeri

Seda pidas silmas, et originaalosa letihind on ühesektsioonilise pumba puhul umbes 3 tuhande kandis (pidades silmas seda, et on vahetusosa).

Hüdraulilise pidurivõimendiga auto kahesektsiooniline pump maksab aga ka vahetusosana (jällegi tavaliselt muud varianti pole) olenevalt variandist kuni 2...3 korda rohkem.

ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 10.10.06 10:56 Tsiteeri

huvitav ,kas mul sama jama? hommikuti kohapealt minema manööverdades teeb roolivõim "vana hea ikaruse roolivõimu häält" ,õli loiku pole täheldanud ja normis oli ka viimati ,kui sai vaadatud,ons see nüüd,siis roolilati viga ?

tark ei torma
multik
huviline

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 Quattro '94 (autom.)

postitati 12.10.06 10:45 Tsiteeri

Minu Audil (100 C4 2.8 '94) oli roolivõimu kõrgsurvevoolik läbi. Õli lausa tilkus kollektorile. Pott imendus nii 5km sõiduga kuivaks. Otsisin igasuguseid "odavaid" lahendusi, kuid õnneks tuli mõistus koju ning ostsin uue A-osa Revalist. Rõõlivõimu kõrgsurvevoolik maksis ~2200EEKi + vahetus. Kõik kokku vist läks toona maksma alla 3000EEKi. Hetkel pole grammigi õli väljas, ise olen väga õnnelik. Mingit aretust ei soovita kellegile teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]