dEE
huviline
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV Highline 1,8 20V
|
postitati 18.09.03 07:00
|
|
|
Audi 200 TQ Avant mis seisab Autod.ee platsil
Hei
Olen viimased paar aastat sõitnud japsidega ja nüüd sooviks midagi vastupidavamat (roostele :mad .
Silma jäi Autod.ee platsil seisev A200 TQ Avant -90.
Oskab keegi äkki selle masina kohta miskit öelda, et on võibolla ise vaatamas käinud või teab eelmist omanikku ja tema hoolitsust.
Mida üldse sellise isendi puhul jälgida tuleb ja kes ning kus oleks piisavalt kompetentne sellist autot ülevaatama (kuigi platsilt auto ülevaatamisele
viimine läheb kulukaks, kuna sõita omaljõul sinna ei saa).
--
dEE
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.03 07:25
|
|
|
no 20v turbo moto seal peal on juba väärtus omaette. Miskipärast on seda autot juba väga pikalt müüdud, pool aastat kindlasti. Kuulus ta vist
kellelegi SLõhtulehe ajakirjanikule äkki?
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 18.09.03 08:06
|
|
|
Muide selle autod.ee platsi kõrval on kohe ARK-i ülevaatus punkt olemas...
Aga seda on jah seal ikka päris kaua müüdud.
|
|
|
Varuosad
huviline
Registreerunud 12.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi 200 121kw 89a
|
postitati 18.09.03 08:19
|
|
|
Auto oli olnud vanema inimese käes. Autol turbo lõdvik katki. Huvitav , miks siis ei ole niisugusel niisugusel autol lõdvikut ära vahetud. Imelik.
Muidu tundub ok. Aga hind on ka kõva. Aga noh see on S seeria 20v mootor , mis selle asja juures maksab :Aga mis korras moto on , ei tea
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 18.09.03 14:30
|
|
|
Käisin u. kuu aega tagasi seda pilli vaatamas. Sinna sõites olid lootused suured, aga panen käe südamele ja tunnistan ausalt - see auto on RAIBE!
Kuigi jah, minu arvamus põhineb tõesti ainult visuaalsel kogemusel. Kui ma seda pilli n.ö. elusast peast nägin, läks mul isu üle teda põhjalikumalt
uurida, sest kui amanik/omanikud on lasknud sellisel autol juba ainult väliselt nii raipeks minna, pole sealt ka muud korralikku oodata. Ainuke norm.
lahendus sellele autole oleks ta osadena maha müüa...
|
|
|
dEE
huviline
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV Highline 1,8 20V
|
postitati 19.09.03 05:57
|
|
|
Sellega on siis selge, et seda pole mõtet vaatama minna. Muidu selline suur ja kiire Audi oleks paras olnud küll.
Kui keegi veel mõnda sellist müügil teab olevat andku teada, võib ka A100 olla peamine et TQ (ja soovitavalt Avant).
Eks peab nüüd siis A90 ja Coupe quattrosid vaatama. Nõned siin müügil on (Tartus isegi 20V kuid vist ilma quattrota).
--
dEE@veel.hondaga
|
|
|
VWman
huviline
Registreerunud 23.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.03 17:43
|
|
|
Minu meelest on see ühe minu kliendi oma, kui mu silm mind ei peta .
Kutt läks ise mõned kuud tagas kodumaad teenima .
Tema enda jutu järgi sai ta selle auto mingite penskarite käest kevadel, nende juures olla see auto mõned aastad seisnud .
Ainus asi mis mul meeles on, et kütuserõhu regulaator ei pidavat töötama.
|
|
|