riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.06 11:29
|
|
|
V8 märgid? Grill
Seega olen ise oma silmaga näinud V8 mudelil sellist ilu võret millel on siis kroomist V8 kujutis nurgas. Ja endalegi hakkas meeldima seega kas keegi
oskaks öelda kust selliseid asju on võimalik leida jne. Sammuti huvi tagumise V8 märgikohta. Kuidas need on seal kinnitatud, et kui leian siis ka
vargakindlamaks teha. Ühel auto juba viidi märgid tagant minema. "Vorstipoes" käisin juba küsimas ja seal tehti suured silmad, et ei tea ja pole
originaal. Aga ise arvan, et see on orignaalina väja tulnud ikka. Saksa mudelitel suht levinud asi, meil aga näinud vaid ühte liikumas ja seegi oli
soome numbritega.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 25.05.06 13:10
|
|
|
Mul autol see V8 ees olemas. Kroomitud äärtega ja keskel v8 puha punasega kirjutatud. Jutu järgi pidi väga defka asi olema. Eestist ei pidanud neid
leiduma. Aga edu otsimisel.
PS: Tagumine ots ongi minuarust ilusam ilma selle v8 märgita.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.06 07:47
|
|
|
Jah just seda ma taga ajan...kurat ajad siin kadedaks. Sul on õigus seda pole võimalik saada. Romulad läbi käidud helistatud...sammuti auto
poed...Revalisse ei julgegi minna küsima. Äkki siiski neil on. Ise
mõtlesin, et ajaks välja siis Mercedes G500 V8 märgi. See näeb sama sugune välja agha on sustu suurem ja aretaks ta oma iluvõre külge. Panid mulle
mõistuse pähe sai siin pikkalt mõeldud kas panna taha ...ehh ilmselt mitte. Sai siin nalja üks päev....kui üks päev tuli mind kiusama Maxima 3.0 v6 ja
arvas, et võib mulle lolli mängida ja minuga streetrace mängida, vajutasin siis ka 1 korra ja mees jäi ikka vääga kaugele maha ja hiljem lonkas ta
mulle järgi ja küsisi vene keeles " kuule, et sul ju audi 100 (sigar), et minu 3 V6 nii moodi ära tegid...."ega ma talle ei vastanudki, ainult naine
kõrval itsmel kukkus hirnuma nii, et venelane tõmbas mütsi silme ette ja lonkas koju mõttega , et oli just saanud peksa Audi 100 käest...sealt siis ka värk, et pole mõttet sinna seda v8 märki taha panna kuna
tagumik on ilma selletagi kena. Mis aga puuduab 100 taguotsa siis seal on V8 pisi erinevused...sellega siis saigi vnelane petta. Ise aga pole eriti
kiirendaja ega rallitaja. Vaid lihtsalt ajavad sellised tühikargajad närvi tänavatel
|
|
|
rr
huviline
Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Camaro IROC-Z 1989
|
postitati 04.07.06 12:44
|
|
|
selline lihtne, kroomitud V8 märk nagu pildil jäi mulle silma Tallinnas järvel BEN-i autopoes... (kuigi see pole ilmselt päris see, mida sa otsid)
kui aga keegi teab kust saada sellist V6 märki, võib mulle teada anda
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.06 18:41
|
|
|
Huvi oleks jah rohkem kogu komplekti vastu, ehk siis grill koos märgiga. Kuna tahan originaali piires uuendusi. Aga üksikuna märke lisades peab nupputama kinnitused ja suht halb vahel. Ega see järvel olev märk ei olnud
kleebitav nagu osades poodides. Käinud läbi kõik tuntumad teenindused ja abi saamata. Grille saab aga keegi ei tea kas pakutavatel ka märk küljes.
püüan siis järvele minna igakjuhuks
|
|
|
rr
huviline
Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Camaro IROC-Z 1989
|
postitati 05.07.06 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riioEga see järvel olev märk ei olnud kleebitav nagu osades poodides. |
Ma kardan kyll, et seal see on kleebitav, kuigi ei hakanud seda lähemalt uurima...
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 05.07.06 13:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Huvi oleks jah rohkem kogu komplekti vastu, ehk siis grill koos märgiga. Kuna tahan originaali piires uuendusi. Aga üksikuna märke lisades peab nupputama kinnitused ja suht halb vahel. Ega see järvel olev märk ei olnud
kleebitav nagu osades poodides. Käinud läbi kõik tuntumad teenindused ja abi saamata. Grille saab aga keegi ei tea kas pakutavatel ka märk küljes.
püüan siis järvele minna igakjuhuks |
Grilli sa vahetama ei pea, sest kui sa vaatad grilli vasak poolset äärt siis seal peaks olema üks tuulutus auk kinnine. Sinna külge see märk kinnitub
2 poldiga.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.06 17:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
püüan siis järvele minna igakjuhuks |
Grilli sa vahetama ei pea, sest kui sa vaatad grilli vasak poolset äärt siis seal peaks olema üks tuulutus auk kinnine. Sinna külge see märk kinnitub
2 poldiga. |
Homme kontrollin järgi...kui asi nii siis tõesti vaja ainult orig märki millel siis poldid küljes. Kleebitav jääb tõesti mängust välja kuna ei tegele
prisma tuuninguga, et kleepin autol asju külge. Ikke orikas
|
|
|
Fabulous-V8
huviline
Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: oli Audi V8 3.6 184kw
|
postitati 29.10.07 19:55
|
|
|
tere..küsiks siis seda, et kust saaks siis selle punasega kaunistatud v8 märgi???
kas kuskilt saksast äkki???
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.07 18:06
|
|
|
Mina nägin neid müügil järvel autotarvete poes. See mis seal Lexuse ja Volvo esinduse vahel on Pärnu mnt. Aadressi ei tea aga seal oli igasuguseid
märke ja vanu vidinaid. Ja raha nad ka õieti ei maksnud.
|
|
|
|