Lehekülgi: 1 2 |
klem
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Chevrolet Tahoe
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.03 16:15
|
|
|
närige pori...
mina hääletasin EI
|
|
|
|
Zarvik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.03 17:06
|
|
|
-.
|
|
|
|
A1
huviline
Registreerunud 28.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.03 18:07
|
|
|
see oli 1.5 aastat tagasi teada et roheline kaart ja kindlustus ühendatakse, minu meelest täiesti normaalne käik
senine süsteem oli parajalt idiootlik, eriti kui tahtsid lühikeseks ajaks kuhugi autoga minna.....
eks maamees võrumaalt kes võibolla pole eluski oma talukrundist kaugemal käinud viriseb AGA...............
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
postitati 16.09.03 18:40
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja tonny
närige pori...
mina hääletasin EI |
ja nüüd loodad, et sa ei maksa seetõttu rohkem?
|
|
|
vadim
huviline
Registreerunud 27.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1.8T, Volvo XC90, Volvo S80, Mercedes Benz 190 2,3 Mercedes Benz 190 2,6
|
postitati 16.09.03 18:41
|
|
|
Kindlustus ja EU pole kuidagi omavahel seotud
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.03 18:44
|
|
|
Tsitaat: | ...aga kes jah hääletas see pidi teadma mis sellega kaasneb ja viriseda ei ole midagi. |
aga kas sina kui vastane tead kõiki asju mis oleks juhtunud ei korral ja oleksid valmis nende eest vastutama?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 16.09.03 19:05
|
|
|
ca 380 tuhat autot, millest ca 15 tuhat käib eestist väljas, IRWW penskar maxab seenel käigu eest kah siis rohelist kaarti, vaadake arve ja mõelge kui
lihtsalt leidis riik jälle raha teenimise võimaluse ... tiba nagu valesti mu arust midagi, bena aktsiis võiks siis alaneda selle arvelt wee, ?
|
|
|
|
mulds
huviline
Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audita
|
postitati 16.09.03 19:40
|
|
|

|
|
|
|
kaiz
huviline
Registreerunud 06.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: S-type 2.0 TDI
|
postitati 16.09.03 20:07
|
|
|
Minu arust on see ebaõiglane, et Tallinlane maksab ca 3x rohkem kindlustuse eest, kui näiteks Jõgevamaalane. Ei tea, kellel on suurem risk avariisse
sattuda, kas Jõgeva mehel Tallinnas, või vastupidi?
Pekske, Jõgeva mehed!
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 16.09.03 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kaiz
Minu arust on see ebaõiglane, et Tallinlane maksab ca 3x rohkem kindlustuse eest, kui näiteks Jõgevamaalane. Ei tea, kellel on suurem risk avariisse
sattuda, kas Jõgeva mehel Tallinnas, või vastupidi?
Pekske, Jõgeva mehed! |
Või Tallinna mehel Tallinnas ja Jõgeva mehel Jõgeval? 
|
|
|
Ull
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer
|
postitati 16.09.03 21:00
|
|
|
minu arust natuke lõhnab siin jälle lihtsalt teenimise järele asi! Suurem osa ei käi ju eestist kuskil väljas, a maxma peavad ikka!
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.03 21:21
|
|
|
Minu mälu järgi on kindlustused kallinenud pea igal aastal! Tavaliselt kobisetakse küll, et raisk jälle läheb kallimaks, kuid eurot sellest süüdistada
küll ei taibatud ning vaikse kobinaga asi on piirdunud. Nüüd aga järjekordse hinnatõusu ajal on "EUROEITAJATEL" lihtsalt suurepärane
võimalus pärast kaklust rusikatega vehkida ning näägutada - "säh teile euroopat, manitsesime ju, et kõik läheb kallimaks".
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.03 22:47
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja slk270
Minu mälu järgi on kindlustused kallinenud pea igal aastal! Tavaliselt kobisetakse küll, et raisk jälle läheb kallimaks, kuid eurot sellest süüdistada
küll ei taibatud ning vaikse kobinaga asi on piirdunud. Nüüd aga järjekordse hinnatõusu ajal on "EUROEITAJATEL" lihtsalt suurepärane
võimalus pärast kaklust rusikatega vehkida ning näägutada - "säh teile euroopat, manitsesime ju, et kõik läheb kallimaks".
|
millal ennem 20-30 % see hinnatõus olnud ?
ja vta see teema EL-ga seotud, kui rohkem kui 90 % autodest seda teenust ei vaja kui välja reklaamitud ... ? talumees piima järgi rohelise EL kaardiga
why ???
|
|
|
|
Zarvik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.03 05:36
|
|
|
-.
|
|
|
|
kaiz
huviline
Registreerunud 06.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: S-type 2.0 TDI
|
postitati 17.09.03 07:56
|
|
|
Äkki hakkab külamees ka rohkem näiteks Lätis käima, kui eraldi kallist kaarti ei pea ostma.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 17.09.03 08:10
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Marko(CCE)
Tsitaat: | Esialgne postitaja slk270
|
millal ennem 20-30 % see hinnatõus olnud ?
ja vta see teema EL-ga seotud, kui rohkem kui 90 % autodest seda teenust ei vaja kui välja reklaamitud ... ? talumees piima järgi rohelise EL kaardiga
why ??? |
Rookisin just oma vanemad poliisid taskust välja ja võrdlesin neid. Veebruri viimasest päevast kaheksanda aprillini kehtiva poliisi hind oli 288.- ja
kaheksandast aprillist üheksanda maini kehtiva poliisi hinnaks juba 366.- seega lihtne arvutus näitab, et hinnatõusuks kujunes umbes 40% ei mäleta
küll, et siis keegi eriti irisenud oleks. Võibolla tehakse enamasti poliisid pikema aja peale ja siis lihtsalt ei panda "tillukest"
hinnatõusu tähele?! Muidugi on ju praegu euroeitajatel kohe põhjus võtta- nää/mää me ju ütlesime, et tuleb ei öelda. Muidugi on küsitav, kas
eided-taadid sapakaga metsa seenele minekuks ikka peaksid kogu euroopas kehtivat poliisi ostma, kuid euroliidu teemal minumeelest selle teemaga
seonduvalt küll pläägutada poleks vaja. Tore, et kindlustus rohelise kaardiga seotakse, muidu tõstetaks lihtsalt hinda ja kogu moos.
Kurb on asja juures muidugi see, et selliseid "toredaid" üllatusi hakkab nüüd ilmselt ridamisi tulema!
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.03 08:22
|
|
|
muidu tõuseb poliisi hind anyway, nyyd aga lisdandub roheline kaart, need 2 hinnatõusu erinevad asjad ... mis siin keerulist on ? 15 000 autot siiani
ju välismaal käiad 380 000 -st võix ju valik olla, EL kindlustus ja Eesti sisene, kus hiljem võimalus roheline kaart ligi osta kui vajalikuks osutub ?
mix need 365000 autot peaxid mõtetut maxu maxma ? kui nad läänes anyway ei käi, kes jah hõiskavad, enamus selle 15 tuhande auto seas, väga
enesekeskselt mõeldud ...
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 17.09.03 08:23
|
|
|
Jama jah,tuleb sellega arvestada et siin ei lähe enam midagi odavamaks,aina kallimaks nüüd on ka põhjust kõike tõsta
krt riiki tuleb varastama hakata 
|
|
|
|
kimmo
huviline
Registreerunud 30.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Baierlane
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.03 08:30
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Marko(CCE)
muidu tõuseb poliisi hind anyway, nyyd aga lisdandub roheline kaart, need 2 hinnatõusu erinevad asjad ... mis siin keerulist on ? 15 000 autot siiani
ju välismaal käiad 380 000 -st võix ju valik olla, EL kindlustus ja Eesti sisene, kus hiljem võimalus roheline kaart ligi osta kui vajalikuks osutub ?
mix need 365000 autot peaxid mõtetut maxu maxma ? kui nad läänes anyway ei käi, kes jah hõiskavad, enamus selle 15 tuhande auto seas, väga
enesekeskselt mõeldud ... |
Käisin viimati autoga euroopa tuuril aastal 96 ja ilmselt ei ole lähiaastatel plaanis ka minna. Seetõttu mina seda küll enesekeskselt ei mõtle? Olen
põhimõtteliselt Sinu seisukohtadega nõus kuid mõningatest asjadest tuleb lihtsalt aru saada. Kuid kui see rändamine oluliselt lihtsamaks muutub siis
vast tulevikus lätti, leetu vähemalt rändama läheks. Ja ilmselt mitte ainult mina. Odavam kohalik kindlustamise võimalus võiks ju loomulikult olla,
kuid ju siis ei pidanud ülitargad euroonud seda miskipärast võimalikuks.
Ja veel hinnatõus ja roheline kaart on loomulikult erinevad asjad, keerulist ei ole siin tõesti midagi. Igal asjal on omad piirid ja kui rohelise
kaardi lisamisega on hind juba niivõrd palju tõusnud siis ehk lihtsalt hinna tõstmist niipea ei tehta. Või keegi siin väidab, et need
kindlustushindade tõstmised on siiamaani olnud 100% põhjendatud? Kasum ju, ikka ainult kasum.
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.03 08:41
|
|
|
isiklikult arutasin selle asja üle nii, hinnatõus, milline iganes (va , kui ise hindu tõstan ) on alati negatiivne nähtus. kuid üritasin näha ka positiivset selles asjas, minule tõuseb kindlustusmakse siis
~400.- aastas, korra roheline kaart teha maksis vist miski 1k.-
mitmeid kordi olen tahtnud päevaks kaheks minna lähimatesse naaberriikidesse autoga, kuid selle kindlustuse pärast just jäänud minemata, järgmine
aasta siis jällegi selline asi ei sega, võiksid nad siis tõesti teha EL kindlustuse ja EE kindlustuse ja siis kui rohelist tahad lisaks maksad selle
eest irmsa kirve ntx. siis ikka enne mõtled kumba kasulikum teha on.
isiklikult siis kokkuvõttes seda asja küll negatiivsena ei näe.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.03 08:45
|
|
|
Tegelt ideaalne oleks ju tõesti see kui oleks eraldi EE ja EL kindlustused ja igaüks valiks ise kumb rohkem meeldib. Eks unistada ju võib. . .
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.03 10:32
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Zarvik
Tsitaat: | Esialgne postitaja mike
Tsitaat: | ...aga kes jah hääletas see pidi teadma mis sellega kaasneb ja viriseda ei ole midagi. |
aga kas sina kui vastane tead kõiki asju mis oleks juhtunud ei korral ja oleksid valmis nende eest vastutama? |
Aga kas sina kui pooldaja tead mis seal 100000 leheküljel kirjas on?? Või vähemasti sissejuhatuse 5000 leheküljel? Minu point ei seisne selles, et kes
teab ja kes ei tea vaid selles, et kes poolt hääletas ja viriseb ka veel siis mida ta üldse sinna hääletama ronis kui isegi ei tea mida tahab.
|
ehk siis võin järeldada, et sa hääletasid vastu, kuna töötasid kõik selle materjali läbi ja said teada, et seal on palju negatiivset. äkki tutvustad
oma avastusi?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |