Lehekülgi: 1 2 |
quattro28
huviline
Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.06 16:15
|
|
|
Automaat quattro, burnout??
tervist.
tähendab küsimus selline et kas audi 100 automaat kastiga quattro 2,8 peaks üldse asfaltil rattad ringi võtma või ei peaks.
pole nagu väga vajadust aga lihtsalt huvi pärast proovisin kristiine parklas ja ei saanud kuidagimoodi rattaid ringi.
tuttavad on rääkinud ka et quattrol mingid oma nipid kuidas paremini kohapealt minema haakuda ja kuidas rattaid ringi saada jne.
äkki keegi viitsib õpetusi jagada, vahest tahaks ka ju ässa panna
või on autol midagi viga et jõudu vähe??? hmm
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 29.04.06 16:44
|
|
|
Pole mõtet üritada lõhud ainult autot.
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 29.04.06 17:43
|
|
|
Usutavasti pole sellel mootoril piisavalt jõudu selleks. Meenutades omi kunagisi quattroid, siis mõlemad nii 200TQ 147kW manuaal kui V8 206kW
automaat, said rattad ringi käima siis kui rattad olid välja keeratud ja lapats põhja vajutatud. Sellega saab ka ilmselt V6 hakkama aga tea kas on
mõtet? Otse pole mingit varianti ma arvan.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.06 19:35
|
|
|
milleks lõhkuda ?
osta bemm omale selle jaoks kui tahad sinist suitsu.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 29.04.06 20:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattro28
tervist.
tähendab küsimus selline et kas audi 100 automaat kastiga quattro 2,8 peaks üldse asfaltil rattad ringi võtma või ei peaks. |
Tule näita mulle kah kui sa selle selgeks saad
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.06 20:22
|
|
|
Samas on pull vaadata küll kuidas meie kõvemad 20V turbo kotkad kiirendusvõistlustel stardis pidamisega hädas on Kummisuitsust ja burnoutist on asi muidugi kaugel. Õigete mootoritega usakatel
käib see asi tõesti lahedalt - pidur põhja, gaasi, kuskil 2500-3000 pöörde juures hakkab üks ratas ringi käima. Eriti lahe on see, et siis võib
pöörded alla lasta ka 1500 juures käib ratas hästi rahulikult ringi. Ja tossu kui palju
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 29.04.06 20:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mms
...kuskil 2500-3000 pöörde juures hakkab üks ratas ringi käima |
üks ratas - jaa see on tõesti midagi saavutamise väärilist
|
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.06 21:23
|
|
|
Irooniaks pole põhjust. Saavad aru need kes teavad millest jutt
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 29.04.06 22:33
|
|
|
Pideva kiire neliveoga auto mõte ongi selles, et poleks pooleveolise sarnast kohapeal siblimist. Kui tahad rullnokatseda, osta sobiv auto.
|
|
|
|
quattro28
huviline
Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 06:20
|
|
|
sorry et küsisin.
ega ma rullik küll nüüd ei ole ja iga ristmiku peal kummi suitsetada ka ei taha.
lihtsalt huvitav oleks kursis olla oma auto võimetega.
vähemalt nüüd ma ei pea kahtlustama et mootor on ruunatud kuna ringi ei võta.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 30.04.06 06:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattro28
lihtsalt huvitav oleks kursis olla oma auto võimetega.
vähemalt nüüd ma ei pea kahtlustama et mootor on ruunatud kuna ringi ei võta. |
Automaadiga 2.8 100 ei võta asfaldil ratast ringi ühestki asendist (kui just mingeid ebaloomulikke rattad välja keeratud ja tagurpidi käik trikke ei
tee). Isegi sama mootoriga manuaaliga 80 ei tee seda. Küll aga saab foori tagant nii suvel kui ka talvel nendega, eriti automaadiga väga kiirelt
minema. Sel ajal, kui teised rohelise süttides käiku otsima hakkavad, oled juba kaugel. Jutt reaalsest linnaliiklusest, mitte SR-ist. Minu arvates on
see tunne, et auto läheb kohalt nagu lingust, mitte ei vilista kummi, palju võimsam. Võibolla ma olen juba vana...
Black@kogemused.ee
|
|
|
|
kas2par
huviline
Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: S4 Avant 2.7BiT 2000a.
|
postitati 30.04.06 07:41
|
|
|
Vasaku jalaga pidurit all hoides ja samal ajal gaasi andes kui kõrgele pöörded tõusevad, enne kui tahaks hakata juba vedama? 1500 pöörde peal peaks
esisild juba väikse kiuksu ära tegema Omal on jälle vastupidi...peab
meelitama kõrgetel pööretel startimise ajal.
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 08:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Minu arvates on see tunne, et auto läheb kohalt nagu lingust, mitte ei vilista kummi, palju võimsam.
|
Absoluutselt.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 30.04.06 09:40
|
|
|
Eriti nagu ei julge ise katsetama hakata ka seda, kuna kartus, et midagi pilbasteks lendab on olemas. Nelivedu ja automaat pole nagu hea
kombinatsioon, et hakata selliseid extreemsuseid katsetama.
|
|
|
Pred
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Merida Matts HFS XC 3000
|
postitati 30.04.06 09:51
|
|
|
Burnouti tehke jää või lume peal!
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 10:12
|
|
|
Tsitaat: | [
Küll aga saab foori tagant nii suvel kui ka talvel nendega, eriti automaadiga väga kiirelt minema. Sel ajal, kui teised rohelise süttides käiku otsima
hakkavad, oled juba kaugel.
Black@kogemused.ee |
Ja kuhu sul seal linnaliikluses nii kiire on? Rääkides rullnokatsemisest... kui see siin nii popiks teemaks saanud on. Võib ju normilt sõita, milleks
peab nagu rallima linnas. Rallida võib ka mujal!
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 10:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audiamus
Ja kuhu sul seal linnaliikluses nii kiire on? Rääkides rullnokatsemisest... kui see siin nii popiks teemaks saanud on. Võib ju normilt sõita, milleks
peab nagu rallima linnas. Rallida võib ka mujal! |
Ma toon sulle näite: ma pean iga päev tegema paremale väljapöörde kohast kus autod liiguvad kiirusega 50-70km/h. kiirendusrada puudub ja tegemist on
Eesti kõige tihedama liiklusega maantelõiguga( ühe sõiduraja kohta) mis asub linnas. Välja tuleb keerata siis kui kahe auto vahel on ca 2 auto suurune
auk. Kui ma esiveolisega sõidan, siis on sealt päris raske välja keerata, kuna kets hakkab ringi käima- ka suvel. Neljaveolisega sõitsin ka talvel
täitsa vabalt ette nii et jalgu ei jäänud( olgugi et mõni nõrgema närvikavaga kodanik mõnikord signaalitas millegipärast). Burnout on omaette teema,
selle mõttekus mulle küll kohale ei jõua.
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 10:53
|
|
|
sellest ma saan aru jah
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 30.04.06 21:05
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: Audiamus
[ Küll aga saab foori tagant nii suvel kui ka talvel nendega, eriti automaadiga väga kiirelt minema. Sel ajal, kui teised rohelise süttides käiku
otsima hakkavad, oled juba kaugel.
Black@kogemused.ee |
peab nagu rallima linnas. Rallida võib ka mujal! |
See, kui ees olev auto kiirelt kohalt ära kaob ei häiri ju kedagi, palju hullem oleks, kui jääks seal ees hoopis mökutama (loe:magama).
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Minu arvates on see tunne, et auto läheb kohalt nagu lingust, mitte ei vilista kummi, palju võimsam.
|
Täiesti nõus.
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 21:47
|
|
|
See, kui ees olev auto kiirelt kohalt ära kaob ei häiri ju kedagi, palju hullem oleks, kui jääks seal ees hoopis mökutama (loe:magama).
Kle sorry vaan, mis tähendab mökutama? Sa ei saa esiteks võtta kõike yhe mõõdupuuga. 1.1 ei liigu sul nagu mingi quattro eks, aga on hulga
loodussäästvam. Pealegi, mida rohkem vajutad, seda rohkem saastad keskkonda. Kõik ei pea oma autot ruunama eks, kui ei taha. Sõida rahulikult pigem.
Iseasi on vajalikud kiirendused jne. Ma alustasin seda teemat, kuna mind häiris siin läbikäinud rullnokatsemise väljend, mis pigem kehtib mõttetute
kiirendamiste puhul.Palun kiirenda, kuid kõik inimesed tõesti ei pea pedaali põhjani tallama! Liikluses sõita, siis näeb ainult mingit mõttetut "ära
tegemist" fooride tagant. See on ju haige. Ei propageeri võistlusi tänavatel.
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.06 22:01
|
|
|
Ah ma ei viitsi rohkem sel teemal sõna võtta
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 30.04.06 22:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audiamus
Kle sorry vaan, mis tähendab mökutama? Sa ei saa esiteks võtta kõike yhe mõõdupuuga. 1.1 ei liigu sul nagu mingi quattro eks, aga on hulga
loodussäästvam. Pealegi, mida rohkem vajutad, seda rohkem saastad keskkonda. Kõik ei pea oma autot ruunama eks, kui ei taha. Sõida rahulikult pigem.
Iseasi on vajalikud kiirendused jne. Ma alustasin seda teemat, kuna mind häiris siin läbikäinud rullnokatsemise väljend, mis pigem kehtib mõttetute
kiirendamiste puhul.Palun kiirenda, kuid kõik inimesed tõesti ei pea pedaali põhjani tallama! Liikluses sõita, siis näeb ainult mingit mõttetut "ära
tegemist" fooride tagant. See on ju haige. Ei propageeri võistlusi tänavatel. |
Ära nüüd ärritu ma ei öelnudki, et kõik inimesed peavad pedaali põhjani
tallama, ka mina ei propageeri võistlusi tänaval, pidasin lihtsalt ``magama jäämise`` all silmas seda, et kui roheline juba põleb 10 sek. ikka mingit
liikumist ees ei toimu
|
|
|
siisu
huviline
Registreerunud 24.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,3 quattro
|
postitati 30.04.06 22:19
|
|
|
Siinkohal olen nõus, et mõttetud kiirendused on tõesti mõttetud!!! Aga ku teemal sabast kinni võtta, siis kummisuitsetajatel pole mõtet quattro poole
vaadatagi. See auto pole selle jaoks. Minu jaoks on quattro eriline nauding nt Tallinnas tipptunnil a`la Kotka tänavalt Tondi ülesõidule vasakpoorde
tegemiseks, ja seda lume, jää või mis iganes ilmaga... Vot see on quattro üleolek
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.06 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: siisu
Minu jaoks on quattro eriline nauding nt Tallinnas tipptunnil a`la Kotka tänavalt Tondi ülesõidule vasakpoorde tegemiseks, ja seda lume, jää või mis
iganes ilmaga... Vot see on quattro üleolek |
Jah selle kohaga on saanud päris palju nalja...viimase lumega sain mina probleemideta suvekatega ülesse aga üks tagaveoline vana Bumer pidi ikka
kõvasti uisutama
|
|
|
rxrds
huviline
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Jetta ja ZAZ 968M (uunikum)
|
postitati 14.08.06 18:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: siisu
Siinkohal olen nõus, et mõttetud kiirendused on tõesti mõttetud!!! Aga ku teemal sabast kinni võtta, siis kummisuitsetajatel pole mõtet quattro poole
vaadatagi. See auto pole selle jaoks. Minu jaoks on quattro eriline nauding nt Tallinnas tipptunnil a`la Kotka tänavalt Tondi ülesõidule vasakpoorde
tegemiseks, ja seda lume, jää või mis iganes ilmaga... Vot see on quattro üleolek |
Oli kunagi Omega 2.0 aut. sama rist ja sama situatsioon. Lõppes asi järgmiselt: tegin parempöörde ja esimesel ristil tagasipöörde ja siis kui keegi
ees ei olnud(hooga pidi minema) sain raudteest üle. Tallinna talv ja lumesahamehed jõid vist viina, igatahes terve päev neid näha polnud...
Quattro on sõltuvus sõidumõnust talvel
P.S. kui tahad neliveolise burnout´i, siis osta Impreza WRX STI. See on ehitatud retsimiseks ja rallimiseks. Audi Quattro on kiire mugav liikur
härrasmehele, kes teab mida tahab
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |