..seal kus uhkematel masinatel on kliima nupud -mul need ümmargused keerdnupud.
parempoolsega selline lugu et oli yles keeratud st. esiklaasi puhuri peale -nüüd proovisin ja keerasin alla ja enam tagasi ei lähe -keskmises asendis
on tal mingi allapoole nool veel.kas see regullib mingeid klappe seal?kuidas seda üles tagasi saada keerata-või pean ikka servisesse minema?
loodetavasti keegi sai mu sogast ikka aru.
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
postitati 09.05.06 08:02
salongisoojendus
kas keegi oskab tartus vahetada a3 salongifiltrit.vöi juhtnööre näidata kuidas see vahetatakse.?
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 09.05.06 08:08
Sul on tõenäoliselt automaki juhtmed sinna mehhaanika ja trosside vahele läinud. Võta korraks makk sahtliga välja ja vaata kas midagi muutub ...
jvc
huviline
Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3E´92
postitati 09.05.06 08:24
Endal oli ka sama juhus et tõmbas maki juhtmed sinna vahele. Siit ka küsimus kas oleks sinna peale võimalik midagi panna nt mingi kummitükk vms?? Kas
liiga kuumaks ei lähe seal? Natuke seosetu jutt aga loodan et poindile pihta saadakse!
Edit:autoks 100 c4
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
postitati 27.05.06 19:21
...hea mõte ja idee -pean nüüd kontrollima ja maki välja võtma. iseasi kuidas ma selle choruse kätte saan?
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
postitati 01.11.06 18:09
...ikka endiselt korda tegematta.nupp käib nüüd niisama ringi ja ei tee midagit enam .sisselülitamisel töötab ainult keskkonsoolil olev 2avaga
puhur.esiklaasi puhuris on vaikus ja küljeklaaside omadel sama asi.kahtlustan et tuleb vahetada kogu lüliti(parempoolne)...sest enne lagunemist sain
suure ragistamisega köikidest avadest õhku liikuma.
Äkki oskab tartus keegi selle korda teha?
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]