Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Politseil eraauto Audi TT (Vastuseid: 65 | Vaatamisi: 8386)
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 19.04.06 13:50
Politseil eraauto Audi TT

Vot siis, ise ka ei usu aga hõbehalli värvi Audi TT on meie mundrimeestel. Samasugused mehed, kes sõidavad ringi eraautoga ja nii kui midagi valesti teed, väänatakse mõnuga. Ise ei ole veel nende poolt kinni peetud, aga üks vaeseke mu ees võeti küll disko saatel rajalt maha. Reg nr-it ei pannud tähele. Lihtsalt vahtisin suu ammuli mis toimub...

P.S! Mulle see eraauto teema ei meeldi :D Siis kui neid vaja on, ei ole ega tule, muidu patrullivad küll - ükskord läksin ühe tuttava politseiga vaidlema. Need on tegelt julgestusautod, aga kuna eestis pole midagi/kedagi eriti julgestada, siis sõidavad ringi ja püüavad liiklushuligaane ja niisama rikkujaid. Küsimusele miks neid nii palju on ja miks nad siis ei aita kui vaja on, ei osatud muidugi vastata.... Aga jah,tundub et tuleb ka menti tööle minna... :cool: Mul poleks selle vastu midagi kui tööautoks oleks TT..... :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 13:57

minu meelest on see norm, et nii püüavad, teed on kõiksugu idioote täis. Aga jah, kui abi palud, siis jääb politsei poolne panus küll kehvakeseks. Isegi palunud ohtliku olukorra tekitajale korralekutsumiseks mendid kohale, kuid tüüp sõitis minema, mina ei hakand taga ajama, kuna kaasreisijad olid ka autos. Avalduse kirjutamisel pole üldse mõtet. Isegi kui sul tunnistajad ja auto number ja umbkaudne auto mark olemas ja ka umbkaudne värv, siis auto reg. nr.ist ei piisa pollaritele. Nad lihtsalt ei VIITSI :mad: oma tööd teha, kui kõik kandikul kätte tuuakse. HÄBI! Seega, lolliks tehakse see, kelle suhtes rikkumine korda saadeti--paraku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 14:06

Audi TT- see on küll midagi uut:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raivo
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 14:36

Ega pole tegemist mingi aprilli naljaga?

Kui ei, siis kulude kokkuhoiust ja normaalsest mõtlemisest on küll meie riigis väga suure kaarega mööda mindud.
Reapolitseinikule palka maksta ei saa, aga nii suurele rahakulutusele ikka leiavad??

Aga võibolla läheb meie korravalvuritel lihtsalt nii hästi, et võtavad oma vabast ajast isikliku autoga sõitjaid maha;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 14:38

kellegi sõber laenas üheks päevaks autot:)

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 15:00

Ei ole aprillinali, kui ment matsi rajalt maha võttis, tegi ukse lahti ja pani veel lisaks päikesesirmides olevatele vilkuritele magnetvilkuri katusele :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 15:58

Politseil ei ole audi TT-d kohe kindlasti mitte .;) Vale info.
See võib pigem WRX olla .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 16:28

Esimest korda kuulen :o kahtlane igatahes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 19.04.06 16:36

No subarul ja TT'l on vast ikka väike vahe sees ?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 16:54

Tsitaat:
Algselt postitas: sokkmiis
No subarul ja TT'l on vast ikka väike vahe sees ?

sama arvan ma ka et neid segamini eriti ei aja ju:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 18:55

Tsitaat:
Algselt postitas: allans

Aga mul on jälle info, et on ikka küll;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:00

Tsitaat:

Kuule, võibolla mu Coupe typ 85 Q polegi coupe, äkki on lada ? Või mu A8 on hoopis opel rekord ? Issuke, ma olen nüüd ise ka segaduses, vist sain haledalt tünga... :(:P

TO Allans:
No offence :)

Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 19.04.06 19:03

Ma olen ka seda juttu kuulnud aga ei uskunud. Nüüd siis tean, et asi tõele vastab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:03

Ma lihtsalt kirjutasin oma postis et politseil pole sellist autot ja mõtetu on mingeid lapsikuid tsitaate tegema hakata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:07

Keegi võiks sellest autos pildi ka teha kui näeb kuskil:)

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:10

Tsitaat:
Ma lihtsalt kirjutasin oma postis et politseil pole sellist autot ja mõtetu on mingeid lapsikuid tsitaate tegema hakata.

Nojah, juu ma siis olengi lapsik. Kui sa mu esimest posti HOOLEGA lugesid, siis ehk lugesid ka välja, et ma mainisin JULGESTUSAUTODEST midagi. Kui Sa ise pole näinud ja ei tea, ära targuta. Ma ei usu et libapolitsei nii idioot oleks, et sellise silmapaistva autoga ringi liiguks :D Ära siis solvu kohe, lihtsalt pole mõtet ka Sinu poolt mingit jama kirjutada, mis Sa arvad et ma esimest korda nägin TT-d või WRX´i ? Pealegi, ära võta siis sõnasõnalt. Lihtrahvas võtab neid kõiki eraautosid kui üldiselt "menti", seega ei hakka minagi välja uurima mis kuradi eraüksus või kuhu komandosse see auto kuulub. Ei kotigi. Fakt on lihtsalt see mida ma nentisin enne....:)

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:18

TO allans: PEACE

allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:18

Sa saad asjast natuke valesti aru. Kui sina kirjutad siin arvatavast sõidukist siis mina tuginen faktile ja tean sellest asjast palju rohkem kui sa arvata oskad. Muidu ma ei saakski väita midagi sellist. Nii et tegelikult oled sina kahjuks see mitteteada selles teemas.;)
ok;)

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 19.04.06 19:24

Allan, kui Sa täpsemalt tead, siis äkki Sa selle kemplemise lõpetamiseks avalikustad mis põhjusel politseinikud (või mingi muu organi esindajad) selle Audi TT'ga liiklesid ja liiklust korraldasid. On üsna võimatu, et ash Audi TT mingi muu autoga segamini ajas. Revalis töötav TT nagu ka midagi mainis selle Audi TT eksistentsi kohta...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:28

njah.. ma arvan ka et pigem kuulub see mingi salajasele organisatsioonile, mida kasutasid tol hetkel mendid. Nii et mõlemal on õigus ma arvan. Politseil tõesti ei pruugi TT olla.

allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:31

Maksumaksja raha eest sellist sõidukit ei ole politsei,veel enam "julgeoleku politsei" soetanud.;)

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 19.04.06 19:35

Siis äkki teisaldati mingit "konfiskeeritud" või üles leitud autot ja magnetvilkur oli lihtsalt kogemata autos... :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:36

see on juba teine asi;)

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 19.04.06 19:36

ma arvan ka, et Kapu küla poisid tegid linnarahva kulul nalja natuke...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 19:38

Ja mis vahet sellel on, kas oli võmmi auto või mitte? Who cares..

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.6% - SQL: 72.4%]