möhk
huviline
Registreerunud 10.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.04.06 08:35
|
|
|
rool sisiseb/susiseb
autoks siis a6 95 a rool sisiseb slongis jõle kahtlaselt just siis kui rool on vabas asendis kuid kui natuke rooli edasi tagasi keerate siis sellel
hetkel jääb vait se sisin .muidu hullu ei ole kuid lihtsalt riivab kõrva milles võib probleem olla?
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
|
postitati 18.04.06 10:39
|
|
|
Roolilatt Nüüd jälgi iga natukese aja tagant roolivõimuõli, osta igaks
juhuks liiter omale kaasa või vaheta/remondi latt.
|
|
|
|
kalver6
huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2,6 avant
|
|
postitati 18.04.06 10:56
|
|
|
mul kriuksus siis kui rool oli otse ja nati teda edasi tagasi liigutasid....kui rohkem juba keerasid, jäi vakka....tulemuseks
remonditi roolilatti (või määriti) aga igaljuhul vakka ta jäi ja maksma läks 500.-
|
|
|
|
möhk
huviline
Registreerunud 10.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.04.06 07:36
|
|
|
se sisin ja susin on kestnud juba 1,5 kuud niikaua kui ma selle autu omanik olen olnud ja roolivõimu õli vähenemist pole ma küll märganud.kui tõesti
roolilatt hakkab peeti minema siis palju se võiks maksta on äkki kellegil asjakohast infi ?
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
|
postitati 20.04.06 18:40
|
|
|
Soovitan kiiremas korras remonti minna kuni veel võimalik remontida või muidu hakkad roolilatti vahetama ja see pole odav lõbu.
Edit:
http://www.autoosad.ee/
A6 2.8 v6 128kw -94 Roolilatt 13 100.-
Kui kiiresti remonti lähed, saad paari tuhandega hakkama.
|
|
|
|
möhk
huviline
Registreerunud 10.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.04.06 08:34
|
|
|
kuid kuhu viia roolilatt remonti ? ootaksin soovitusi norm kohtadest. Või mis hinnaga oleks normaalne soetada endale kasutatud roolilatt?
|
|
|
|
möhk
huviline
Registreerunud 10.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.04.06 08:37
|
|
|
olen unustanud mainimast et tegu a6 95a 2,0 mootoriga
|
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
postitati 21.04.06 09:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: möhk
kuid kuhu viia roolilatt remonti ? ootaksin soovitusi norm kohtadest. Või mis hinnaga oleks normaalne soetada endale kasutatud roolilatt?
|
Ise lasin teha AVK-s. Maksma läks see natuke üle 3.2k. Hind sisaldas siis remontkomplekti ja
tööraha (lati võtsin ma ise alt ära ja viisin sinna, kui lased neil seda teha siis läheks veel see tööraha ka otsa). Samas nad pakuvad sulle müüa ka
remonditud latte - A4 puhul hakkasid hinnad 4.8k ja seda siis tingimusel, et annad oma vana lati neile vastu (lati korpusel ei tohi olla mehhaanilisi
vigastusi)
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
|
YMRE
huviline
Registreerunud 27.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.04.06 12:26
|
|
|
Äkki on keegi kursis, kas roolilatil olevaid kummist katteid saab ka kuskil vahetada, või on see valus teema. Nimelt on mõlemal lõhe sees. Õli veel ei
võta aga mure ikka on.
|
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
postitati 21.04.06 12:54
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: YMRE
Äkki on keegi kursis, kas roolilatil olevaid kummist katteid saab ka kuskil vahetada, või on see valus teema. Nimelt on mõlemal lõhe sees. Õli veel ei
võta aga mure ikka on. |
Saab ikka ja need tuleks kohe ära vahetada kui väiksemgi pragu sees on vastasel juhul pääseb mustus sinna alla ja siis ei kesta see latt enam kaua.
Vahetamises midagi keerulist ei ole ainult latt tuleb selleks maha võtta.
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
|