Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2.2T 3b- sädet pole- Nüüd käib, aga mitte hästi: abi vaja (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2826)
ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80q GTE

postitati 17.04.06 16:01 Tsiteeri
2.2T 3b- sädet pole- Nüüd käib, aga mitte hästi: abi vaja

kommuntaatoris,süütepoolis(proovisin teise auto pealt) ja jagajas(katkestasin ise) ei tohiks viga olla,
mis veel üle jääb?aju?kuidas seda kontrollida?
süütepoolile tuleb vool peale
aidake:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 17.04.06 16:35 Tsiteeri

hooratta andur võib põhjustada ja ei anna ajule signaali kuna on hooratas(kolb) õiges kohas.
Alg signaali ei tule, mida süütepool ootab et anda särtsu.
3B tahab täpset jagaja paigaldust , mõnel autol keerad enne neli korda kui saad tööle ja enne ei luba ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 17.04.06 17:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ants12
kommuntaatoris,süütepoolis(proovisin teise auto pealt) ja jagajas(katkestasin ise) ei tohiks viga olla,
mis veel üle jääb?aju?kuidas seda kontrollida?
süütepoolile tuleb vool peale
aidake:(

Sädet pole, kui jamab ükskõik milline kolmest andurist: Halli andur jagajas, rpm andur või vända positsiooni andur. Vända positsiooni andur määrab "nullpunkti," rpm andur annab pöörlemissageduse ja väntvõlli täpse positsiooni, lugedes hoorattal olevaid hambaid, mis annavad võnkeid, mille järgi arvutatakse vända täpne positsioon süütehetkel. Andureid saad ka mõõta, mootorit pöörates peavad need signaali andma. Aga loe veakoode kõigepealt siis...

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 18.04.06 16:31 Tsiteeri

Kas Halli anduri pistikut kontrollisid? :D

ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.06 11:48 Tsiteeri

jätkaks teemat kuna vahepeal asi seisis pikemat aega
veakoodiks annab 513,ehk siis speedsensor
mõõtsin takistused,need peaks korras olema
aga mootorit ringi ajades ei anna küll kumbki andur(nii pöörete kui ka asendiandur) mingit signaali,2-8 volti peaks olema?
igaljuhul sealt ei tule minu mõõtmise peale midagi
hoorattal on see tihvt olemas,mingit rauapuru ega midagi pole
mingi säde on olemas,aga kui seda küünla peal vaadata siis tundub et kord on ja kord ei ole
vahel korraks läheb käima,käib madalatel pääretel paar kolm sekundit ja siis jääb seisma,ning siis ei luba ka jälle pikka aega
ideid?

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.06 20:26 Tsiteeri

Vala üks kord topkat temperatuuri anduri augu kaudu.
võipolla bensu surve brobleem.
kui korraks lubab siis hakkad viga bentsu süsteemist otsima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wussup
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 3,0 TDI 171kw 2007

postitati 14.08.06 16:32 Tsiteeri

Kui saad viska mõne teise mootoriga jagajad ümber, viga võib olla vabalt ka jagajas. Jagajas mingi jubinas ( ei tea kuda täpselt vidina nimi ) võib vigane olla.Kokku puutunud golfi jagajaga millel täpselt sama viga oli, vahel töötas ja vahel mitte ja mingi hetk viskas üldse saba( muidugi golf ja 3b võivad olla ka erinevad, kurat seda teab )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.06 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:
jätkaks teemat kuna vahepeal asi seisis pikemat aega
veakoodiks annab 513,ehk siis speedsensor
igaljuhul sealt ei tule minu mõõtmise peale midagi
hoorattal on see tihvt olemas,mingit rauapuru ega midagi pole
mingi säde on olemas,aga kui seda küünla peal vaadata siis tundub et kord on ja kord ei ole
vahel korraks läheb käima,käib madalatel pääretel paar kolm sekundit ja siis jääb seisma,ning siis ei luba ka jälle pikka aega
ideid?

kunagi sai sama viga otsitud segaseks kord sai käima kord ei eri ti niiskema ilmaga ja asi lahenes said hooratta andurid milli jagu lähemale aetud (tol autol lisandus bentsu surve kadu seistes filtri korpuse otsa vahelt)
-> kasutasin meetodit vist oli 13 kaitsest pump tööle või bensa relee peenele impuls jalale pidev +peale .
siis sai rahulikumalt ainult hoorata anduritega sobitada (peoga) ja teine andis starterit. (sest töötava auto anduritega hakkas vahest isegi lubama)

ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.06 17:55 Tsiteeri

auto sain käima
vigane oli vist? kiiruse anduri juhe,kuigi veakood ei ole ajust kuhugi kadunud
bensu survega oli ka jama,aga see sai ka korda
muidu käib enam vähem aga kiirendades küll asi päris õige pole(ei käi korralikult)
seega nüüd küsimus, et kas keegi kes sellise mootoriga rohkem kokku on puutunud,saaks mul selle auto üle vaadata ,et ta sõitma saaks
ise jaman temaga muidu veel tükk aega,ja hea oleks teada ka et keegi, kes asjast teab midagi, on mootori üle vaadanud ja asjad paika pannud nagu nad olema peavad(raha eest muidugi kõik see)
oleks hea kui see toimuks tartus v selle läheduses(ise otepäält)
abiks priva v 5299372

ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.06 06:30 Tsiteeri

Imelik on ka see, et mootor kuumeneb üle suht. ruttu. ehkki uus veepump sai enne käimapanemist muretsetud.
Äkki keegi oskab kogemust jagada?

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.06 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Imelik on ka see, et mootor kuumeneb üle suht. ruttu. ehkki uus veepump sai enne käimapanemist muretsetud.
Äkki keegi oskab kogemust jagada?
Vanadel autodel olen mitu korda kohanud UMBES ploki kaani ,
keegi on lisanud mitu korda järjest kahtlase puhtusega vett.
oletan vabaned jamast kui eemaldad vee lõdvikud ja termostadi ja lased voolikust survega vastas suunas vee läbi mootori jahutus süsteemi = loputus pesu, see lööb vee kanali aukudel tropid eest ära ja kaselehed.
Vesi sisse survega seat kust muidu väljub kuum vesi üles vee radika peale.

ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.06 12:37 Tsiteeri

panin autole juhtme külge ja andis järgmised vead:
523-- ------- Intake air temp sensor (G42)
Open or Short to B+
522-- ------- Engine coolant Temp sender (G62)
Open or Short to B+
518-- ------- Throttle position sensor (G69)
Short to B+
528-- ------- Barometric Pressure Sensor -F96
Open or Short to B+
nii palju kui mina uurinud olen,siis sellle koha peal kus teistel mootoritel on õhu temp andur,on mu autol pandud piduri võimu vaakumivõtt.St et seda andurit arvatavasti polegi?v mida üldse arvata sellisest n.ö ümberehitusest?

jahutusvedeliku temp anduril mõõtsin takistuse ära,erinevatel temp-l jäi nagu sjmautotechniku järgi normaalse piiridesse,mõõtsin ka mahavõetud aju pistiku 30 ja 45 klemmi(nii oli kirjas et mõõta) vahel takistuse, mis oli sama mis anduri pealt mõõtes.Miks ta siis ikkagi veakoodi annab?5v pinge tuleb ka pistiku(anduri) ühe klemmi peale

minu mõõtmise järgi peaks ka segusiibri asendi andur ok olema,skeemi järgi peaks pistiku 4-s klemm olema maandus,kui mootor ei käi siis tester näitab 0,kui panen mootori käima siis enam 0 ei näita,vist oli ca 60oomi,on see normaalne?

barometric bressure sensor-kust ma selle veel leida võiks?pole selle jantimise käigus nagu kuskil midagi sellist näinud,on võimalik et seda polegi?

poteka ja vedeliku temp anduri pistikud on puhtad,st ühendus peaks hea olema

millegi pärast on õlisurve(lisakell)näidikul seier põhjas nii kui süüte sisse keeran,kell tuksis?

kui juhtme(diagnosti) autole külge panen,siis veakoodid näitab mul mõlema programmiga(vag-com,vw tool)ilusti ära aga kui tahan saada infot nende n.ö data bokkide kaudu siis ütleb et (not supported by ecu)samas olen proovinud teistel autodel siis on näidanud,kas antud audil (3b) polegi seda võimalust

asi on antud juhul sellevõrra keerulisem(minu jaoks vähemalt) et see mootor pole sel autol algusest peale olnud,st näiteks juhtme värvi järgi on võimatu seal järge ajada

siiani olen netis otsitu põhjal asjaga enam vähem hakkama saanud,nüüd on asi veits umbe jooksnud

loodan et millegiga päris puusse pole pannud,äkki keegi viitsib mulle asja seletada natuke
ette tänades:)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.06 12:52 Tsiteeri

Kas need on need veakoodid mis esimese laksuga ette tulid? või ikka kustutasid esimese ringi koode ära ning tegid väikse sõiduringi ja vaatasid uuesti veakoode? Ma siin viimasel ajal olen päris paljudel täheldanud, et esimene laks tuleb miski mega list igasugu vigu, peale kustutamist ning väikest sõitu pole enam ühtki või ainult mõni.

ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.06 13:02 Tsiteeri

need on peale sõitu ja kustutamist
kas neil veakoodidel ei või olla ühine seletus?

sest kui ma vaatan mootori el skeemi siis potekas(klemm2) , barometric sensor(klemm 3) vedeliku temp andur ja õhuandur saavad toite(5v ?) kõik koos aju 30nda klemmi pealt

kuigi mõõtes oli see 5v olemas neil(potekal ja ved. temp anduril)

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 02.11.06 13:41 Tsiteeri

Õlirõhu kell on põhjas nt siis, kui otsad valetpidi anduri peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ants12
huviline

Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.06 19:20 Tsiteeri

poteka 2 ja 3 klemmi vahelist takistust mõõtes oli see suletud siibri korral ca 1200oomi ja avatuna 2800oomi,mis peaks nagu ok olema
kui aga panin pistiku külge ja süüte sisse ning mõõtsin pinget samade klemmide vahel,siis pinge mis oleks pidanud olema 0.6-4.6v,siis see oli ca 0.02v ning siibri avamisel peaaegu üldse ei muutnud.st tuksis omadega?v on seal võimalik midagi teha?

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 09.10.07 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Open or Short to B+
Open or Short to B+
Short to B+
Open or Short to B+

Vana teema ülesse, aga endalgi täpselt samad koodid. Nad on küll kõik seotud pin'iga 30, kuid olen kõik nimetatud jupid saanud just sõitva auto pealt. Seega välistaks need vead ja kahtlustaks midagi muud. Sümptomiks on igal ajal raske käivitumine. Mõnikord külmast peast läheb 1.-se, 2.-se korraga mõnikord soojast peast samamoodi. Kuid mõnikord nii külmalt kui soojalt ketra "hulluks". Konkreetselt kahtlustan seda Coolant Temp. Sensorit, kuid miks ta siis ei tööta kui muidki proovitud.
Ehk teemaalgataja valgustab, mis tal lõpptulemuseks oli, või siis mõni muu, kes sama jamaga tegelenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.07 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
Tsitaat:
Open or Short to B+
Open or Short to B+
Short to B+
Open or Short to B+

Vana teema ülesse, aga endalgi täpselt samad koodid. Nad on küll kõik seotud pin'iga 30, kuid olen kõik nimetatud jupid saanud just sõitva auto pealt. Seega välistaks need vead ja kahtlustaks midagi muud. Sümptomiks on igal ajal raske käivitumine. Mõnikord külmast peast läheb 1.-se, 2.-se korraga mõnikord soojast peast samamoodi. Kuid mõnikord nii külmalt kui soojalt ketra "hulluks". Konkreetselt kahtlustan seda Coolant Temp. Sensorit, kuid miks ta siis ei tööta kui muidki proovitud.
Ehk teemaalgataja valgustab, mis tal lõpptulemuseks oli, või siis mõni muu, kes sama jamaga tegelenud.
Pead ei anna aga ned vead kadusid kui sai plokikaane peenem mass korraliku ühenduse. (AAN-il jäme selle kõrval on süüte poolidel)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 41.3% - SQL: 58.7%]