Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Klapisääretihendite ja õlirõngaste vahetus? (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 5293)
Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 12.04.06 19:37 Tsiteeri
Klapisääretihendite ja õlirõngaste vahetus?

Nii, probleem siis selline, et autol (AUDI 80 B4 66kW) oleks vaja vahetada välja klapisääretihendid ja ka õliirõngad!
Sest auto neelab liiga räigelt õli ja on muutunud mineku poolest veel lahjemaks kui ta ennem oli - 66kW ju!
Käisin konsulteerimas ja hinnaks öeldi u 5000.- oleks siis see vahetus, hind on nagu selle töö jaoks vist päris kohane!?
Aga siit ka küsimus, kas on üldse sellel mootoril mõtet vahetada neid asju, sai siin uuritud ja avastasin, et selle raha eest saaks ka komplektse mootori, mis on ka võimsam kilovatide arvu poolest?
Mis Teie arvate sellest, et kumb siis parem variant oleks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 12.04.06 19:40 Tsiteeri

Kui auto ``neelab räigelt õli`` siis pigem klapisääre tihendid ja õlirõngad, kes Sul kolvirõngad soovitas ära vahetada ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 12.04.06 19:43 Tsiteeri

Kui palju on räigelt? ... mul võttis 1000km kohta 1l õli sama mootor ja piisas klapisäärtest - kulutus u 1k eeki

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Kui auto ``neelab räigelt õli`` siis pigem klapisääre tihendid ja õlirõngad, kes Sul kolvirõngad soovitas ära vahetada ?

Sul on õigus, aga samas see eldab ikkagi mootori täielikult laiali lõhkumist, mis on põhimõtteliselt sama!
Muutsin ka pealkirja ära! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aerodynamic
Tsitaat:

Sul on õigus, aga samas see eldab ikkagi mootori täielikult laiali lõhkumist, mis on põhimõtteliselt sama!
Muutsin ka pealkirja ära! ;)

No ma arvan, et seda oleks ikka kasulikum teha, kui nn. uus mootor peale osta, sest sellel uuel võivad veel suuremad probleemid olla. Võimalik, et on vaja ainult klapikambrikaane tihendid ära vahetada nagu Äss kirjutas ja saad probleemist lahti :)

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: äss
Kui palju on räigelt? ... mul võttis 1000km kohta 1l õli sama mootor ja piisas klapisäärtest - kulutus u 1k eeki

No ütleme nii, et mulle piisab u 500km et 0,7l õli läheks!
Selles mõttes, et kas klapisääretihend võib ka siis auto minekut kärpida, täisti tuntavalt?

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
No ma arvan, et seda oleks ikka kasulikum teha, kui nn. uus mootor peale osta, sest sellel uuel võivad veel suuremad probleemid olla. Võimalik, et on vaja ainult klapikambrikaane tihendid ära vahetada nagu Äss kirjutas ja saad probleemist lahti :)

No klapisääretihendi vahetus on täiesti kindel, aga just õlirõngad!?

äss
klubiliige

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: äss

No ütleme nii, et mulle piisab u 500km et 0,7l õli läheks!
Selles mõttes, et kas klapisääretihend võib ka siis auto minekut kärpida, täisti tuntavalt?

klapisääretihend ei kärbi minekut - samas ei tee seda ka õlirõngad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

No klapisääretihendi vahetus on täiesti kindel, aga just õlirõngad!?

Vaheta alustuseks klapikambrikaane tihendid ära ja vaata kas metsik õli võtmine lakkab. Kui ei, siis tuleb midagi rohkemat teha... need tihendid ei maksa eriti midagi, aga vahetus võtab aega ;)

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:

No vot, et siis võib ka vajalik olla kolvirõngad ära vahetada? :)

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Vaheta alustuseks klapikambrikaane tihendid ära ja vaata kas metsik õli võtmine lakkab. Kui ei, siis tuleb midagi rohkemat teha... need tihendid ei maksa eriti midagi, aga vahetus võtab aega ;)

:D
Selles see konks ongi, algul vahetan ära tihendi ja siis on ikkagi vahetada vajalik ka õlirõngad, ja lõpuks ongi "uue" mootori hind koos, mis oleks ka kindlasti võimsam kui praegune!
Konksuga sai! :D

äss
klubiliige

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

No vot, et siis võib ka vajalik olla kolvirõngad ära vahetada? :)

Lase silindri surved ära mõõta - mis sa mõistatad siin.

edit: uus mootor võib sul täpselt sama palju õli võtta .. ja mootori vahetamine ei ole ka teps mitte odav lõbu kui just ise ei tee, milles ma sügavalt kahtlen.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:58 Tsiteeri

Aga räägi lähemalt kui kehvasti ta Sul siis liigub ja kas alguses läks paremini edasi. Kas liigub lihtsalt kehvalt või puterdab ja jõnksutab ka ?

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 12.04.06 19:58 Tsiteeri

kui palju maksavad need õlirõngad ja klapisääre tihendid, oskab keegi hinnad välja tuua?mul ka ikka t2ielik jama selle õliga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 19:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Lase silindri surved ära mõõta - mis sa mõistatad siin.

edit: uus mootor võib sul täpselt sama palju õli võtta .. ja mootori vahetamine ei ole ka teps mitte odav lõbu kui just ise ei tee, milles ma sügavalt kahtlen.

Kah mõte, tuleb vist see tee jalge alla võtta! ;)

Igatahes tänud vastuste eest, eks siis vaatab seda asja, kui mõtteid veel, siis laske tulla! :)

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
A räägi lähemalt kui kehvasti ta Sul siis liigub ja kas alguses läks paremini edasi. Kas liigub lihtsalt kehvalt või puterdab ja jõnksutab ka ?

Ei puterda, ei jõnksuta, aga tuimem on tunduvalt võrreldes eelmise aastaga, nt! Seda tuimsust on tunda just kohalt minnes!

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 20:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puruvana
kui palju maksavad need õlirõngad ja klapisääre tihendid, oskab keegi hinnad välja tuua?mul ka ikka t2ielik jama selle õliga

2.0E 85kW läksid klapisääre tihendeid 8tk ja hind oli neil vist 9 kr tükk, vb ka mälu petab.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 20:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
A räägi lähemalt kui kehvasti ta Sul siis liigub ja kas alguses läks paremini edasi. Kas liigub lihtsalt kehvalt või puterdab ja jõnksutab ka ?

Ei puterda, ei jõnksuta, aga tuimem on tunduvalt võrreldes eelmise aastaga, nt! Seda tuimsust on tunda just kohalt minnes!

See võib tingitud olla kehva kvaliteediga bensiinist, umbes bensufiltrist ja neid põhjustajaid on veelgi. Ehk polegi vaja mootori kallale minna, mul oli ka minek vilets, aga panin mingit sissepritse süsteemide puhastajat sisse ja nüüd julgen öelda, et minek on paremaks läinud.

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 13.04.06 04:24 Tsiteeri

keegi oskab öelda ehk, kui suur töö on klappide regullimine 66kW motol
ei ole hüdrotõukuritega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 13.04.06 05:25 Tsiteeri

ässal õige jutt!

Sellest mootori vahetamisest nagu ma aru saan 85 kw-se vastu ei laabu vist väga lihtsalt. Kuna viimane ju täispritse. 66 kw aga mono. Juhtmestik ja aju vaja ju ka vahetada.

Mina su asmel läheneks kõigepealt asjale nii, et teeks selgeks kust õli lekib. Esiteks klapikambrikaane tihend ja õlisurve andur (seal on plastmass ja metall koos ja juhtub, et need omavahel ei istu enam kokku ja sealt vahelt laseb õli läbi). Seejärel klapisääretihendid. Rõngaste vahetusega ma ei kiirustaks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]