Lehekülgi: 1 2 3 |
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.06 06:50
|
|
|
kriibitud audid.
tösiselt kahju oli kui eile avastasin et ma ei ole ainuke kelle auto on kuskil jobude kätte sattunud ja vötmega vöi mingi terava asjaga triip küljele
tömmatud. eile söitsin körvuti korra tammsaare pikendusel Audigirli autoga ja
tal ka nii tehtud (tal oli kohe kövasti neid triipe) kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga?
|
|
|
Joyless
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0
|
postitati 06.04.06 07:34
|
|
|
njah, minu kodu läheduses võib kõrvalmaja ette parkides nii juhtuda... ja ka peegleid keeratakse tagurpidi seal.... mina igatahes sinna parkida ei
julge 
|
|
|
audi4ever
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 06.04.06 08:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bella
tösiselt kahju oli kui eile avastasin et ma ei ole ainuke kelle auto on kuskil jobude kätte sattunud ja vötmega vöi mingi terava asjaga triip küljele
tal ka nii tehtud (tal oli kohe kövasti neid triipe) kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga? |
Tavaliselt tõmmatakse neid triipe julgetale parkiatele!Kes oma autod jalakäiaid häirima jätavad!
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.06 08:45
|
|
|
Kit-i Sportbacki tagatiival ja tagumisel uksel on kokku 5 sügavat kriipsu - õnneks on Kasko peal, aga 3000.- tuleb ikka ise maksta
Auto seisab maja ees praktiliselt akna all - jalakäijatele jääb 2,5 m ruumi, aga mõni ei mahu järelikult ikka mööda
|
|
|
|
genka1975
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.
|
postitati 06.04.06 09:37
|
|
|
Mul üks pikem lugu.
Elan korterelamus, mille ees on ka lapike rohelist muru. Point selles, et üks meie maja penskar käis seal oma nelja    puudlit si...mas. Samas tahaks seal mängida meie maja lapsed, aga ei saa, miine kõik kohad täis. Tõstsin selle teemaks siis ühistu
koosolekul. Eks see mutt sai aru, kellest jutt.
Ja järgmisel hommikul oli ikka mõnuga tõmmatud, ainult katus!!! jäi puutumatta. Kutsusin kohe mendid jne. , kasu midagi.
Järgmine hommik sama, siis paar päeva vahet, siis uuesti jne. Hakkasin peale passima, panin ka valvekaamera ülevalt viiendalt alla vaatama. Selle aja
peale olin infi saanud, et see on sama penskar, kellest koosolekul rääkisin.
Aga....eelmine päev enne ühistu koosolekut oli ta saanud trahvi koerte pärast, seega seostas kohe mind sellega ja valas oma viha minu (auto)peale
välja.
Ja ühel hommikul (kogu pull käis peaaegu kuu aega) jäi mutt koertega koos lindile. Ra...isk, ajas ikka vihale küll, kui näed telekast, kuidas üks loll
hommikul kell neli sinu auto kapotti kriibib.
Läksin kohe menti, näitasin neile filmi, ....mis arvare, mis sai? MIDAGI. Öeldi, et nii kaugelt ei tõesta midagi jne. Jah, vlint polnud tõest vast
dvd kvaliteediga, kuid olnuks vaja natuke seda töödeld, olnuks OK. Sain vist ajurabanduse .  
Võtsin siis muti ette, ta eitas kõikke, samas keeldus ka linti vaatamast, kuid kohe jäi ka kriipimine ära. Samas minu töökoht ei oleks kannatanud
mingeid muid "sanktsioone" Seega - kogu üritus ja vaev oli üks pulli
s....k
Kokkuvõtteks arvan, et politsei suutlikus (loe tahe) pole piisav ka siis, kui oled osa tööd nende eest ära teinud.
Kahju, väga kahju. Lõpuks müüsin auto võileiva eest maha, sest vajas täielikku üle värvimist.
Loodan kogu südamest, et keegi teist mõne sellise lolli otsa ei satu.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.06 10:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi4ever
tal ka nii tehtud (tal oli kohe kövasti neid triipe) kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga? |
Tavaliselt tõmmatakse neid triipe julgetale parkiatele!Kes oma autod jalakäiaid häirima jätavad! |
pole ma kellegile autot jalgu jätnud ja enda teada pole paha ka teinud
|
|
|
Timo
huviline
Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.06 11:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: genka1975
Mul üks pikem lugu.
Elan korterelamus, mille ees on ka lapike rohelist muru. Point selles, et üks meie maja penskar käis seal oma nelja    puudlit si...mas. Samas tahaks seal mängida meie maja lapsed, aga ei saa, miine kõik kohad täis. Tõstsin selle teemaks siis ühistu
koosolekul. Eks see mutt sai aru, kellest jutt.
Ja järgmisel hommikul oli ikka mõnuga tõmmatud, ainult katus!!! jäi puutumatta. Kutsusin kohe mendid jne. , kasu midagi.
Järgmine hommik sama, siis paar päeva vahet, siis uuesti jne. Hakkasin peale passima, panin ka valvekaamera ülevalt viiendalt alla vaatama. Selle aja
peale olin infi saanud, et see on sama penskar, kellest koosolekul rääkisin.
Aga....eelmine päev enne ühistu koosolekut oli ta saanud trahvi koerte pärast, seega seostas kohe mind sellega ja valas oma viha minu (auto)peale
välja.
Ja ühel hommikul (kogu pull käis peaaegu kuu aega) jäi mutt koertega koos lindile. Ra...isk, ajas ikka vihale küll, kui näed telekast, kuidas üks loll
hommikul kell neli sinu auto kapotti kriibib.
Läksin kohe menti, näitasin neile filmi, ....mis arvare, mis sai? MIDAGI. Öeldi, et nii kaugelt ei tõesta midagi jne. Jah, vlint polnud tõest vast
dvd kvaliteediga, kuid olnuks vaja natuke seda töödeld, olnuks OK. Sain vist ajurabanduse .  
Võtsin siis muti ette, ta eitas kõikke, samas keeldus ka linti vaatamast, kuid kohe jäi ka kriipimine ära. Samas minu töökoht ei oleks kannatanud
mingeid muid "sanktsioone" Seega - kogu üritus ja vaev oli üks pulli
s....k
Kokkuvõtteks arvan, et politsei suutlikus (loe tahe) pole piisav ka siis, kui oled osa tööd nende eest ära teinud.
Kahju, väga kahju. Lõpuks müüsin auto võileiva eest maha, sest vajas täielikku üle värvimist.
Loodan kogu südamest, et keegi teist mõne sellise lolli otsa ei satu. | Kas pensionärile lihtsast suulisest ähvardusest(hoiatusest)
poleks piisanud juba alguses? See poleks ükskõik mis töökoha esindajale saanud kuidagi kahju teha.
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.06 12:31
|
|
|
Sellisele mutile oleks pidanud trepi peale u. 20cm kõrgusele väikse nööri tõmbama... 
* ärge seda nüüd väga tõsiselt võtke...
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.06 13:18
|
|
|
kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga? |
Kõigil on ju sügavalt p*hhui siin Eestimaal. Autot võetakse eelkõige tarbeesemena - ostan, sõidan ja müün, niiviisi ka kasutatakse. Ja sellistel
inimestel ei ole kahju ei enda ega ka teiste autost, kui mingeid kriimusid tehakse (ust avades näiteks).
Poodi minnes üritan parkida võimalikult kaugele teistest. Teine võimalus on muidugi parkida vales kohas(mis pole just parim lahendus) või jääda
autosse, kuni naisterahvad shoppavad.
Ajab see teema ikka närvi natuke, kui Saksast tulles on auto ideaalse sileda värvipinnaga ja peale 1 kuud sõitmist ''tekivad'' mõlgid ja
kriimud...
|
|
|
|
mürka10
huviline
Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999
|
postitati 06.04.06 13:38
|
|
|
ka minu audi kriibiti ära ja otse maja ees kuna selles piirkonnas üldiselt
midagi sellist ei juhtu(tartu, tammelinn), siis panustan ise koolipoiste peale. kriibitud on mõlemalt poolt, ühelt poolt läbi laki ja värvi, tsink jäi
veel õnneks alles üsna kurvaks teeb tõesti selline asi, aga midagi teha ei
saa. sellest korrast peale pole kordagi autot tänavale jätnud
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 06.04.06 14:05
|
|
|
Jah, endagi autole on aastakesega neid mõlgikesi parklates uste sisse taotud. Nii praegusel, kui ka eelmisel autol oli kõige rohkem kannatada saanud
just kundepoolne tagumine uks.
Siit järeldan, et ilmselt on need uksega virutajad just eelkõige kaasreisijad (väikesed lapsed ja pensionärid).
Üritan ka tavaliselt kaubanduskeskuste parklates parkida teistest võimalikult kaugele ja kaugemasse piirkonda. Kuid sageli poest tagasi tulles on ikka
keegi tarkpea sulle nii kõrvale parkinud, et vaevu mahud veel ise oma auto uksest sisse, mis siis, et selle kõrvale parkija teisele poole autot jääks
ruumi küll. Ilmselt on mingi see mingi magnet või on mõnel teisel mingi veider lähedusvajadus.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 06.04.06 14:33
|
|
|
Isegi olen leidnud, et banaanivabariigis ei tohiks kängururaudasid mitte keelustada vaid panna need ette, taha ja külgedele kah igaks juhuks.
Mutikesele graveeriks korteri ukse peale "ubju jesli poimaju!" 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 06.04.06 14:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Mutikesele graveeriks korteri ukse peale "ubju jesli poimaju!"
|
Jah. Või lase mutil uks Makroflexiga kinni. Las siis kraabib koos puudlitega ukse alla augu, kui välja tahab. Kraapida ta ju oskab. 
|
|
|
audi4ever
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 06.04.06 15:32
|
|
|
Te ei ole mõelnud ,äkki asi selles et keretöödel hakkab tööd väheks jääma!
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 06.04.06 15:39
|
|
|
Ise sain 2004.a. ühel tatikal kraest otse teo pealt kinni tööl maja ees. Omanik oli autost hetkeks lahkunud, kui tatikas võtmetega mööda külge lasi.
Ootasin omaniku ära, ulatasin talle umbes ~14.a vanuse "tatika" pihku ja kergitasin mütsi Mis edasi sai ei huvita.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.06 06:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi4ever
Te ei ole mõelnud ,äkki asi selles et keretöödel hakkab tööd väheks jääma!
|
jah, mul juba kokkulepitud kere ja värvi tööd. seal veidi muud ka teha (kivi täkked jne) peale paari vötme kriipsu ja läheb siis umbes 5000eeku
|
|
|
Mutjuki
huviline
Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q5
|
postitati 07.04.06 07:32
|
|
|
Ka minul on paar korda õnnestunud saada selliste idiootide ohvriks. Esimene kord oli küll vist see idioot mingi kass, kes oli kapoti pealt maha
hüpates selle ära kriimustanud. Teine kord läksin Mustamäel hommikul auto juurde ja vaatasin, et esituli on kuidagi imelik. Ligemalt vaadates
märkasin, et tule kinnitused on katki ja tuli u. 2 cm seespool. Paari päeva pärast pesin auto puhtaks ja pori alt tulid välja, nii kapotil kai ka
esitiiva nurgas, suured kriimustused. Teise auto poolt otsasõit on suht välistatud, ainus võimalus on see, et keegi on sinna otsa lennanud. Krt kus
ajavad sellised jobud närvi, muud pole teha, kui teiste asju lõhkuda. Vahepeal selline tunne, et auto ainult nuhtluseks, sest need kaks makki,
ilukilbid, ukselukud, süütelukud ja eelnevad värvikahjustused lihtsalt söövad raha, kuid kuna nii mugav inimene, siis see ununeb jälle peagi. Mis muud
kui elagu marurahvuslased, ja et katk neid järagu!
|
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat
|
postitati 07.04.06 07:38
|
|
|
Täpselt nagu pprz ütles, et targem on auto parkida võimalikult kaugele teistest parklates. Või siis üldse mitte minna sinna.
Muutuste tuuled....
|
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.06 07:43
|
|
|
Mismoodi nüüd? Et ei lähegi autoga parklatesse? Tundub küll hüva nõu olevat 
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 07.04.06 07:48
|
|
|
Ustega mölkimise asi ei lähe küll päris otseselt võtmega kriipimise teemasse, kuid jah, kui vaadata kui kitsad on parklates parkimiskastid, siis ei
jää üldse imestada midagi. Autod ju nagu silgud karbis. Kristiine keskus, Selverite parklad jne...
Jah, ja ega lapsed, algajad naisterahvad jms. ei oska tõesti hoiduda, ette näha kõrvalauto mölgistamist.
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat
|
postitati 07.04.06 08:40
|
|
|
No kui vähegi võimalik siis püüan neid suuri parklaid vältida jah ja auto mujale parkida.
Muutuste tuuled....
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.06 08:45
|
|
|
Mina pargin autot diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Olen ka ühe tüübi käest selle eest kunagi sõimata saanud aga üldiselt ei koti mida teised
arvavad...
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 07.04.06 10:44
|
|
|
Ma teen ka tihti nii, et pargin diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Sest kaubanduskeskuste poolt on sigadus parkimiskohad nii kitsaks teha, et uksed
autol nii palju lahti ei mahu, et korralikult autost välja saaks.
Kaubanduskeskused üritavad väikese parklapinna peale võimalikult palju parkimiskohti tekitada, et ikka rohkem rahvast poodi saaks tulla. See ilmselt
ei huvita, et inimestel on ebamugav sellistesse piludesse parkida ja seal autost välja saada, ilma et naaberautot ära mõlgiks.
Klubiline C6 oli sügisel hädas sellega, et parklas löödi külg korarlikult mõlki. Kuigi ta ise istus autos sees, kihutas süüdlane kohe minema ja minu
teada pole ta seniajani kuskilt abi saanud.
Kindlustus ei maksa, politseid ei huvita ja süüdlane ainult irvitab telefonis asja üle.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=20015
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 07.04.06 10:53
|
|
|
no niimoodi parkides võib neid värvikahjutsusi ju lausa hulgi saada imo !
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |