Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: kriibitud audid. (Vastuseid: 64 | Vaatamisi: 8477)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 06:50 Tsiteeri
kriibitud audid.

tösiselt kahju oli kui eile avastasin et ma ei ole ainuke kelle auto on kuskil jobude kätte sattunud ja vötmega vöi mingi terava asjaga triip küljele tömmatud.:( eile söitsin körvuti korra tammsaare pikendusel Audigirli autoga ja tal ka nii tehtud (tal oli kohe kövasti neid triipe) kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0

postitati 06.04.06 07:34 Tsiteeri

njah, minu kodu läheduses võib kõrvalmaja ette parkides nii juhtuda... ja ka peegleid keeratakse tagurpidi seal.... mina igatahes sinna parkida ei julge :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi4ever
huviline

Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 06.04.06 08:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bella
tösiselt kahju oli kui eile avastasin et ma ei ole ainuke kelle auto on kuskil jobude kätte sattunud ja vötmega vöi mingi terava asjaga triip küljele tömmatud.:( eile söitsin körvuti korra tammsaare pikendusel Audigirli autoga ja tal ka nii tehtud (tal oli kohe kövasti neid triipe) kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga?

Tavaliselt tõmmatakse neid triipe julgetale parkiatele!Kes oma autod jalakäiaid häirima jätavad!:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 08:45 Tsiteeri

Kit-i Sportbacki tagatiival ja tagumisel uksel on kokku 5 sügavat kriipsu - õnneks on Kasko peal, aga 3000.- tuleb ikka ise maksta:(
Auto seisab maja ees praktiliselt akna all - jalakäijatele jääb 2,5 m ruumi, aga mõni ei mahu järelikult ikka mööda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genka1975
huviline

Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.

postitati 06.04.06 09:37 Tsiteeri

Mul üks pikem lugu.

Elan korterelamus, mille ees on ka lapike rohelist muru. Point selles, et üks meie maja penskar käis seal oma nelja :o:o:o:o puudlit si...mas. Samas tahaks seal mängida meie maja lapsed, aga ei saa, miine kõik kohad täis. Tõstsin selle teemaks siis ühistu koosolekul. Eks see mutt sai aru, kellest jutt.

Ja järgmisel hommikul oli ikka mõnuga tõmmatud, ainult katus!!! jäi puutumatta.:mad::mad: Kutsusin kohe mendid jne. , kasu midagi.

Järgmine hommik sama, siis paar päeva vahet, siis uuesti jne. Hakkasin peale passima, panin ka valvekaamera ülevalt viiendalt alla vaatama. Selle aja peale olin infi saanud, et see on sama penskar, kellest koosolekul rääkisin.

Aga....eelmine päev enne ühistu koosolekut oli ta saanud trahvi koerte pärast, seega seostas kohe mind sellega ja valas oma viha minu (auto)peale välja.

Ja ühel hommikul (kogu pull käis peaaegu kuu aega) jäi mutt koertega koos lindile. Ra...isk, ajas ikka vihale küll, kui näed telekast, kuidas üks loll hommikul kell neli sinu auto kapotti kriibib.:mad:
Läksin kohe menti, näitasin neile filmi, ....mis arvare, mis sai? MIDAGI. Öeldi, et nii kaugelt ei tõesta midagi jne. Jah, vlint polnud tõest vast dvd kvaliteediga, kuid olnuks vaja natuke seda töödeld, olnuks OK. Sain vist ajurabanduse .:(:(:cool:

Võtsin siis muti ette, ta eitas kõikke, samas keeldus ka linti vaatamast, kuid kohe jäi ka kriipimine ära. Samas minu töökoht ei oleks kannatanud mingeid muid "sanktsioone":cool: Seega - kogu üritus ja vaev oli üks pulli s....k
Kokkuvõtteks arvan, et politsei suutlikus (loe tahe) pole piisav ka siis, kui oled osa tööd nende eest ära teinud.
Kahju, väga kahju. Lõpuks müüsin auto võileiva eest maha, sest vajas täielikku üle värvimist.
Loodan kogu südamest, et keegi teist mõne sellise lolli otsa ei satu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 10:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi4ever
Tsitaat:

Tavaliselt tõmmatakse neid triipe julgetale parkiatele!Kes oma autod jalakäiaid häirima jätavad!:cool:

pole ma kellegile autot jalgu jätnud ja enda teada pole paha ka teinud

Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 11:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: genka1975
Mul üks pikem lugu.

Elan korterelamus, mille ees on ka lapike rohelist muru. Point selles, et üks meie maja penskar käis seal oma nelja :o:o:o:o puudlit si...mas. Samas tahaks seal mängida meie maja lapsed, aga ei saa, miine kõik kohad täis. Tõstsin selle teemaks siis ühistu koosolekul. Eks see mutt sai aru, kellest jutt.

Ja järgmisel hommikul oli ikka mõnuga tõmmatud, ainult katus!!! jäi puutumatta.:mad::mad: Kutsusin kohe mendid jne. , kasu midagi.

Järgmine hommik sama, siis paar päeva vahet, siis uuesti jne. Hakkasin peale passima, panin ka valvekaamera ülevalt viiendalt alla vaatama. Selle aja peale olin infi saanud, et see on sama penskar, kellest koosolekul rääkisin.

Aga....eelmine päev enne ühistu koosolekut oli ta saanud trahvi koerte pärast, seega seostas kohe mind sellega ja valas oma viha minu (auto)peale välja.

Ja ühel hommikul (kogu pull käis peaaegu kuu aega) jäi mutt koertega koos lindile. Ra...isk, ajas ikka vihale küll, kui näed telekast, kuidas üks loll hommikul kell neli sinu auto kapotti kriibib.:mad:
Läksin kohe menti, näitasin neile filmi, ....mis arvare, mis sai? MIDAGI. Öeldi, et nii kaugelt ei tõesta midagi jne. Jah, vlint polnud tõest vast dvd kvaliteediga, kuid olnuks vaja natuke seda töödeld, olnuks OK. Sain vist ajurabanduse .:(:(:cool:

Võtsin siis muti ette, ta eitas kõikke, samas keeldus ka linti vaatamast, kuid kohe jäi ka kriipimine ära. Samas minu töökoht ei oleks kannatanud mingeid muid "sanktsioone":cool: Seega - kogu üritus ja vaev oli üks pulli s....k
Kokkuvõtteks arvan, et politsei suutlikus (loe tahe) pole piisav ka siis, kui oled osa tööd nende eest ära teinud.
Kahju, väga kahju. Lõpuks müüsin auto võileiva eest maha, sest vajas täielikku üle värvimist.
Loodan kogu südamest, et keegi teist mõne sellise lolli otsa ei satu.
Kas pensionärile lihtsast suulisest ähvardusest(hoiatusest) poleks piisanud juba alguses? See poleks ükskõik mis töökoha esindajale saanud kuidagi kahju teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 12:31 Tsiteeri

Sellisele mutile oleks pidanud trepi peale u. 20cm kõrgusele väikse nööri tõmbama... :)

* ärge seda nüüd väga tõsiselt võtke...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 06.04.06 13:01 Tsiteeri

Ka minu auto tagumik jäi kellegile maja taga parkides ette ja ilmselt käidi võtmega üle sellest. päris kole :( valge auto seega eemalt silma ei torka, lähemalt on hästi näha. Kurb lugu.

Edit: uste küljes ka kaks rohelist ja üks sinine päris kena kriips, naaberauto uksest ilmselt :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 13:18 Tsiteeri

Tsitaat:
kas inimesed on kadedad vöi, et nii teevad ilusa autoga?

Kõigil on ju sügavalt p*hhui siin Eestimaal. Autot võetakse eelkõige tarbeesemena - ostan, sõidan ja müün, niiviisi ka kasutatakse. Ja sellistel inimestel ei ole kahju ei enda ega ka teiste autost, kui mingeid kriimusid tehakse (ust avades näiteks).
Poodi minnes üritan parkida võimalikult kaugele teistest. Teine võimalus on muidugi parkida vales kohas(mis pole just parim lahendus) või jääda autosse, kuni naisterahvad shoppavad.
Ajab see teema ikka närvi natuke, kui Saksast tulles on auto ideaalse sileda värvipinnaga ja peale 1 kuud sõitmist ''tekivad'' mõlgid ja kriimud...

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 06.04.06 13:38 Tsiteeri

ka minu audi kriibiti ära ja otse maja ees:( kuna selles piirkonnas üldiselt midagi sellist ei juhtu(tartu, tammelinn), siis panustan ise koolipoiste peale. kriibitud on mõlemalt poolt, ühelt poolt läbi laki ja värvi, tsink jäi veel õnneks alles:mad: üsna kurvaks teeb tõesti selline asi, aga midagi teha ei saa. sellest korrast peale pole kordagi autot tänavale jätnud:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
InTz
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V

postitati 06.04.06 14:05 Tsiteeri

Jah, endagi autole on aastakesega neid mõlgikesi parklates uste sisse taotud. Nii praegusel, kui ka eelmisel autol oli kõige rohkem kannatada saanud just kundepoolne tagumine uks.
Siit järeldan, et ilmselt on need uksega virutajad just eelkõige kaasreisijad (väikesed lapsed ja pensionärid).
Üritan ka tavaliselt kaubanduskeskuste parklates parkida teistest võimalikult kaugele ja kaugemasse piirkonda. Kuid sageli poest tagasi tulles on ikka keegi tarkpea sulle nii kõrvale parkinud, et vaevu mahud veel ise oma auto uksest sisse, mis siis, et selle kõrvale parkija teisele poole autot jääks ruumi küll. Ilmselt on mingi see mingi magnet või on mõnel teisel mingi veider lähedusvajadus.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.04.06 14:33 Tsiteeri

Isegi olen leidnud, et banaanivabariigis ei tohiks kängururaudasid mitte keelustada vaid panna need ette, taha ja külgedele kah igaks juhuks. Mutikesele graveeriks korteri ukse peale "ubju jesli poimaju!" ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 06.04.06 14:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Mutikesele graveeriks korteri ukse peale "ubju jesli poimaju!" ;)

Jah. Või lase mutil uks Makroflexiga kinni. Las siis kraabib koos puudlitega ukse alla augu, kui välja tahab. Kraapida ta ju oskab. :D

audi4ever
huviline

Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 06.04.06 15:32 Tsiteeri

Te ei ole mõelnud ,äkki asi selles et keretöödel hakkab tööd väheks jääma!;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.04.06 15:39 Tsiteeri

Ise sain 2004.a. ühel tatikal kraest otse teo pealt kinni tööl maja ees. Omanik oli autost hetkeks lahkunud, kui tatikas võtmetega mööda külge lasi. Ootasin omaniku ära, ulatasin talle umbes ~14.a vanuse "tatika" pihku ja kergitasin mütsi :D Mis edasi sai ei huvita.

Hea auto on palju autosid...
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 06:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi4ever
Te ei ole mõelnud ,äkki asi selles et keretöödel hakkab tööd väheks jääma!;)

jah, mul juba kokkulepitud kere ja värvi tööd. seal veidi muud ka teha (kivi täkked jne) peale paari vötme kriipsu ja läheb siis umbes 5000eeku:o

Mutjuki
huviline

Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q5

postitati 07.04.06 07:32 Tsiteeri

Ka minul on paar korda õnnestunud saada selliste idiootide ohvriks. Esimene kord oli küll vist see idioot mingi kass, kes oli kapoti pealt maha hüpates selle ära kriimustanud. Teine kord läksin Mustamäel hommikul auto juurde ja vaatasin, et esituli on kuidagi imelik. Ligemalt vaadates märkasin, et tule kinnitused on katki ja tuli u. 2 cm seespool. Paari päeva pärast pesin auto puhtaks ja pori alt tulid välja, nii kapotil kai ka esitiiva nurgas, suured kriimustused. Teise auto poolt otsasõit on suht välistatud, ainus võimalus on see, et keegi on sinna otsa lennanud. Krt kus ajavad sellised jobud närvi, muud pole teha, kui teiste asju lõhkuda. Vahepeal selline tunne, et auto ainult nuhtluseks, sest need kaks makki, ilukilbid, ukselukud, süütelukud ja eelnevad värvikahjustused lihtsalt söövad raha, kuid kuna nii mugav inimene, siis see ununeb jälle peagi. Mis muud kui elagu marurahvuslased, ja et katk neid järagu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 07.04.06 07:38 Tsiteeri

Täpselt nagu pprz ütles, et targem on auto parkida võimalikult kaugele teistest parklates. Või siis üldse mitte minna sinna.

Muutuste tuuled....
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 07:43 Tsiteeri

Mismoodi nüüd? Et ei lähegi autoga parklatesse? Tundub küll hüva nõu olevat :)

pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 07.04.06 07:48 Tsiteeri

Ustega mölkimise asi ei lähe küll päris otseselt võtmega kriipimise teemasse, kuid jah, kui vaadata kui kitsad on parklates parkimiskastid, siis ei jää üldse imestada midagi. Autod ju nagu silgud karbis. Kristiine keskus, Selverite parklad jne...

Jah, ja ega lapsed, algajad naisterahvad jms. ei oska tõesti hoiduda, ette näha kõrvalauto mölgistamist.

Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 07.04.06 08:40 Tsiteeri

No kui vähegi võimalik siis püüan neid suuri parklaid vältida jah ja auto mujale parkida.

Muutuste tuuled....
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 08:45 Tsiteeri

Mina pargin autot diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Olen ka ühe tüübi käest selle eest kunagi sõimata saanud aga üldiselt ei koti mida teised arvavad...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 07.04.06 10:44 Tsiteeri

Ma teen ka tihti nii, et pargin diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Sest kaubanduskeskuste poolt on sigadus parkimiskohad nii kitsaks teha, et uksed autol nii palju lahti ei mahu, et korralikult autost välja saaks.

Kaubanduskeskused üritavad väikese parklapinna peale võimalikult palju parkimiskohti tekitada, et ikka rohkem rahvast poodi saaks tulla. See ilmselt ei huvita, et inimestel on ebamugav sellistesse piludesse parkida ja seal autost välja saada, ilma et naaberautot ära mõlgiks.

Klubiline C6 oli sügisel hädas sellega, et parklas löödi külg korarlikult mõlki. Kuigi ta ise istus autos sees, kihutas süüdlane kohe minema ja minu teada pole ta seniajani kuskilt abi saanud.
Kindlustus ei maksa, politseid ei huvita ja süüdlane ainult irvitab telefonis asja üle.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=20015

daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 07.04.06 10:53 Tsiteeri

no niimoodi parkides võib neid värvikahjutsusi ju lausa hulgi saada imo !

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]