Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: talverehv suvel?? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1274)
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 05.04.06 09:09 Tsiteeri
talverehv suvel??

Nimelt mul praegu all protitud talvekummid. Põhi on winter contact ja muster nordfrost 3 oma.
Naelad on praeguseks juba kõik kummist lahkunud, kuid mustrit on veel kõvasti.
Siit küsimus, et mis vahe on minu praegustel rehvidel ja mingitel suvalistel odavatel suvekummidel suvel sõites?
Kuidas on pidamise ja vesiliuga?
Kuidas peab protitud talverehv vastu suvel?

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 05.04.06 09:16 Tsiteeri

minu kogemus protitud talverehviga suvel oli selline, et enma ei taha proovida. See kumm kuumeneb liialt üle, kulub nagu juust ja põhiline - palva ilmaga asfaldil pidurdades on pidamine jube kehva...
Vesiliugu sattumine oleneb mustri sügavusest, teoreetoiliselt on M+S kumm suve kummist sama mustri sügavuse korral parem :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.06 09:49 Tsiteeri

Oleneb kuidas sa sõidad kui rahulikult ja mõõdukalt, siis saad hakkama küll, rehvid kuluvad rohkem-mürisevad rohkem, pidamine kuivaga(asfaldil) on ka kehvem. Märjaga ilmselt ka erilist vahet pole.

Näitena võin tuua,et eelmine nädal suure vihmaga läks mul auto vesiliugu järvevana teel suunaga tartu mnt poole peale veerenni pöörangut. Kiirenduse peal läks auto lauges kurvis teisest reast niuhti esimesse( maakeeli öeldes: otse) ilma, et mul oleks erilist sõnaõigust olnud. All on lamellid (205/55-16) mis sõidaks ka järgmise talve veel ära. Suvistega oleks ilmselt muidugi sama situatsioon olnud, kuid ma pimedas usus lootsin, et nii suure mustriga rehvil sellises kerges lombis seda ei juhtu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
7mK
huviline

Registreerunud 11.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 80 2.3

postitati 05.04.06 09:50 Tsiteeri

Mina nokkisin oma GoodYear M+S korraliku mustriga kummidest (samas naelad siledad nagu pannkoogid) naelad välja ja sõidan mõnda aega:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.5% - SQL: 82.5%]