Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 16:45
k. kes aitaks siia piltte panna?
oleks vaja ühe müügi kuulutuse juurde pildid panna aga kuna pole aadressi kus need pildid on siis ei oska nagu panna. pildid vaid minu arvutis. äkki on vöimalik et keegi paneb minu eest vöi nii. pole lihtsalt nii köva arvuti
oskaja.
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 16:46
Tsitaat:
Algselt postitas: bella
oleks vaja ühe müügi kuulutuse juurde pildid panna aga kuna pole aadressi kus need pildid on siis ei oska nagu panna. pildid vaid minu arvutis. äkki on vöimalik et keegi paneb minu eest vöi nii. pole lihtsalt nii köva arvuti
oskaja.
LOE SIIT.
Hot.ee-s sul vast ikka mõni kasutaja on .Logid sisse võtad koduleht ja sinna juba saad arvutist pilte lisada.
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 16:48
no aga pole ju kuskil väljas neid mul vaid oma arvutis ja kas sellel ka siis oma aadress? sorry kui piinan lollide küsimustega no vot ei ole hotis kedagi keda teaks
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 16:51
Pane pildiga kuulutus siia ning lisa link siia ja ongi
olemas!
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 16:53
Tsitaat:
no aga pole ju kuskil väljas neid mul vaid oma arvutis ja kas sellel ka siis oma aadress? sorry kui piinan lollide küsimustega no vot ei ole hotis kedagi keda teaks
Okei teeme siis pikemalt www.hot.ee registreerid sinna ära juhul kui pole seda veel teinud.Kui oled sisse loginud on üleval
loetelu Postkast,Kalender,Filid jne . Võtad sealt Koduleht->Lisa file(paksemas rohelises kirjas)->siis browse ja valid oma pildi file ja paned
Lisa.
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 17:06
Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-
Tsitaat:
Okei teeme siis pikemalt www.hot.ee registreerid sinna ära juhul kui pole seda veel teinud.Kui oled sisse loginud on üleval
loetelu Postkast,Kalender,Filid jne . Võtad sealt Koduleht->Lisa file(paksemas rohelises kirjas)->siis browse ja valid oma pildi file ja paned
Lisa.
ok ma nüüd tegin selle ja sain pildid ka sinna aga kas siis nüüd nii----teen proovi!http://live.hot.ee/files/upload/0 vist toimib, vöi mis?
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
postitati 03.04.06 17:08
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-
Tsitaat:
Lisa.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.0% - SQL: 74.0%]