Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.
|
postitati 02.04.06 07:15
|
|
|
K: V8 ostu kohta ...
Meeldib samuti V8 ja leidsin ühe huvitava pakkumise. Kahjuks aga on sellel isendil puruks radikas ja nagu selgus ka hammas vööl kaks hammast maas.
Järelikut .ei saa seda mootorit ka käivitada, kuna selle vöö pealt pidi ka jagaja infi saama.
Kas on üldse mõtet sellise V8 jändama hakata? Või kui siis kui soodne peaks ostu hind olema?
Tänud infi eest.
|
|
|
audi4ever
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 02.04.06 08:09
|
|
|
Ma ei julgeks autot enne osta kui sõita oleks saanud proovida!See on kuldsest börsist jah!
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.06 11:46
|
|
|
Kui nüüd summast räägiksid. Siis seda ma oskan küll öelda, et korras V8 mootor maksab korraliku raha ja v8 hooldamiseks ja remontimiseks on ikke seda krõbisevat natuke vaja. Päris säästu masin ta pole
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 02.04.06 12:38
|
|
|
Parem osta kallim ja korralikum sellega säästad oma aega,raha ja närve. See et rihm on hammastest ilma jäänud tähendab kas mootori riket või olematut
hooldust. Praegusel juhul ei oska keegi sulle öelda kas sellel mootoril on klapid kolvid ära katsunud või ei ole(üldjuhul on).
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 02.04.06 13:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Parem osta kallim ja korralikum sellega säästad oma aega,raha ja närve. See et rihm on hammastest ilma jäänud tähendab kas mootori riket või olematut
hooldust. Praegusel juhul ei oska keegi sulle öelda kas sellel mootoril on klapid kolvid ära katsunud või ei ole(üldjuhul on). |
Eks kõik sõltub ikka hinnast, mulle ntx pakuti katkise karteripõhjaga masinat alla 20K eest.
Käivitamist ei peaks ju hammasvöö takistama, kui nüüd mootor just sellises kohas seisma ei jää, et starter järgi ei võta? Samas miks just hammasvöö
peaks katki olema?
Ilma käivitamisvõimaluseta on asi ikka väga riskantne, kuna selle mootori remont on suhteliselt kallis.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.06 16:17
|
|
|
Mootori hammas rihm ja rullikud nagu ta väidab on just vahetatud. Masinaga olevat ta käinud diagnostis kus avastatigi ,et viga on hoopis hooratta
hammas vöös kus 2 hammast puru ,mitte hammas rihmas . Sealt aga pidi jagaja infi saama
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.06 18:17
|
|
|
hooldust. Praegusel juhul ei oska keegi sulle öelda kas sellel mootoril on klapid kolvid ära katsunud või ei ole(üldjuhul on). |
Aga samas ilus, korralik, kallim maksab vääga magusat hinda. Aga jah asi on seda väärt
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.06 11:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aiku
Mootori hammas rihm ja rullikud nagu ta väidab on just vahetatud. Masinaga olevat ta käinud diagnostis kus avastatigi ,et viga on hoopis hooratta
hammas vöös kus 2 hammast puru ,mitte hammas rihmas . Sealt aga pidi jagaja infi saama |
Sorry sain ennem aru et hammasrihmal hambad puudu. Kui ta on 3.6 automaat siis mul selline hammasvöö terve ja täiesti olemas. Tule ainult järele.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.06 11:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Eks kõik sõltub ikka hinnast, mulle ntx pakuti katkise karteripõhjaga masinat alla 20K eest.
Käivitamist ei peaks ju hammasvöö takistama, kui nüüd mootor just sellises kohas seisma ei jää, et starter järgi ei võta? Samas miks just hammasvöö
peaks katki olema?
Ilma käivitamisvõimaluseta on asi ikka väga riskantne, kuna selle mootori remont on suhteliselt kallis. | Oleneb kas karteripõhi ise
on ainult katki või on puruks ka karteripõhja pealne alumiinium raam. Enamus müüdavatel mootoritel on need puruks. Põhja ennast saab täiesti
keevitada.
Sealt hammasvöö pealt loevad 2 andurit miskit tarvilikku infot ja ilma nendeta ei saa vist korralikult mootorit käima.
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.06 11:44
|
|
|
Nagu juba mitu korda olen maininud on karteri põhi terve. Puruks on radikas ja arvatavasti siis hooratta hammas vöö.
|
|
|