Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Automüüa (plats) suhtumine (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2734)
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 28.03.06 06:58
Automüüa (plats) suhtumine

Käisin 27. märts vaatamas Juno aias, Tartus '96 aasta A6 Avanti. Juno's müügil olev A6
Komisjoni müügis oleva masin. Sai tehtud proovisõit nii platsil kui linnas ja ka maanteel. Silma jäid koheselt vead: termostaat omadega õhtal (sellele viitas ka papp radika ees) - sõites üle 60 temp. ei tõusnud, rool otse sõites vasakule viltu, rool lahti lasta, siis hakkab kiskuma paremale, ka esi amortidega ei tundunud kõik kõige paremas korras olevat. Täis hoole kindlasti vaja teha (põhimõtteliselt siis kõik 120 k hooldega kaasnevad tööd). Muidu veermik vaikne ja üldine olukord tundus suht ok. Ütlesin, et huvi auto vastu väga suur, kui saab teha eelnevalt ostueelse ülevaatuse Tauf Autos minu kuludega. Kuna Tauf'is järjekorrad 1,5-2 nädalased, öeldi sealt, et hommikul auto neile, päeva jooksul vaatavad üle. Aga automüüa suhtumine oli - et praegu rahvast käib palju ja nad ei saa platsilt päevaks autot ära anda :o ... Ma saan neist muidugi aru, aga... Krt, ma ei ole ise Tartu inimene, et sebida kohapeal mingid ostueelset ülevaatust ja otsida, kus saab teha ja millal saab teha. Ning ma ei usu, et see üks päev neil müügis midagi muudab.
Sorry, aga hea oli vihastada siin "müüjate" peale :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 28.03.06 07:24

Kas sul on raske nendesamade meese käest küsida kus asub TÜV'i lähim koht? Seal on see praktiliselt üle õue ja need mehed teevad kiirelt sulle selle 'ostueelse ülevaatuse' ära(mis on 250 + 200). Pärast ostu saad samade meeste käest ka kehtiva TÜV, juhul kui auto on korras loomulikult...Ja selline suhtumine on sinuarust inimlik kui tuleb ostja ja sõidab autoga igalpool ringi ja siis tahab veel terveks päevaks neilt auto võtta? Mina oleks automüüjana samamoodi käitunud...

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 28.03.06 07:28

Kasutatud autode müüjatel ei lähe tänapäeval nii hästi, et üheks päevaks autot välja ei annaks. Ilmselt viga ikkagi auto tehnilises seisukorras. Mina saadaks asja kuu peale.
IMHO.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 07:32

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo
Kasutatud autode müüjatel ei lähe tänapäeval nii hästi, et üheks päevaks autot välja ei annaks. Ilmselt viga ikkagi auto tehnilises seisukorras. Mina saadaks asja kuu peale.
IMHO.

just nimelt :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 28.03.06 07:38

kusjuures võtagi auto ja vii sinna kõrvale
see üv on nende vaenlane, nad ei tee kunagi seal, kuna need ei lase läbi nii kergelt autosid ;)
ise sealt ostnud ühe auto ja tean, ja käisin ka see laup ja esmasp seal platsil a100 ja a6 vaatamas
see a6 on paras räim seal platsil, tartus paremaidki, maksad natuke juurde ja saad ropkast parema pilli ;) + kui tahad siis 2 a järelmaksu

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 07:42

Tsitaat:
Algselt postitas: daqqer
kusjuures võtagi auto ja vii sinna kõrvale
see üv on nende vaenlane, nad ei tee kunagi seal, kuna need ei lase läbi nii kergelt autosid ;)
ise sealt ostnud ühe auto ja tean, ja käisin ka see laup ja esmasp seal platsil a100 ja a6 vaatamas
see a6 on paras räim seal platsil, tartus paremaidki, maksad natuke juurde ja saad ropkast parema pilli ;) + kui tahad siis 2 a järelmaksu

Kus on paremat :o Kappasin laupäeval platse ja müüjaid.. ei midagi. TÜV on jah, seal kohe üle aia, aga.... tahaks saada adekvaatset pilti ka mootori tööst. Heitgaasid annavad jah, mingi pildi, ja üsna adekvaatse, aga üks asi, mis silma ka jäi, oli see, et kliima kompressor ei töötanud, kuigi temp. õues ja ka salongis dilspleyl olev info lubas juba kompressoril tööle minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 07:49

Tegelikult saab TÜV punktis küll ülevaate auto veeremikust ja nähtavast tehnikast, küll aga ei saa ettekujutust elektroonika ja mootori juhtelektroonika defektidest.
Toon siia ühe lihtsa näite:
Revalis võtab ostueelne (koos diagnostikaga) aega 3 - 3,5 h ja maksab 1450.-
TÜV punktis läheb aega max 1 tund ja maksab 250.-
Kas ühe tunniga saab autole teha sama põhjaliku kontrolli kui 3,5 tunniga?

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 08:44

Mida sa mõtled juhtelektroonika defektide all?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 08:48

Tsitaat:
Algselt postitas: sokkmiis
Mida sa mõtled juhtelektroonika defektide all?

Oma näitest kas või temp. andur, mis ajule infot annab välis temp. kohta. Oma C5 oli see läbi, kuigi mootori töös / käivitamises see veel ei kajastanud. Samuti näeb kliimat puudutavat infot, ja jumal teab mida kõike veel :D

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 08:55

Auto elektroonika kontrolliga näeb põhiliselt järgmisi asju:
Mootori vigasid aga üldjuhul on nad juhuslikud, mis on jäänud mällu ning need ei pruugi vastata tegelikusele.

AKK vigasid aga taas enamus on juhusilkud

Airbag - näitab päris täpselt ära kogu süsteemi töö, kõige hullem viga on see kui on kirjas, et avariiteade salvestatud - auto on teinud avarii ning juhtblokki ning patju pole vahetatud, kui tuluke ei põle, siis tegemist pettusega!!!

Kliimal näitab kah päris hästi ära kogu süsteemi töö, niisama sa ei suuda kontrollida kliima mootorite tööd!

Signa/kesklukul näitab kah päris hästi töö ära.

ABS'il on kohe näha, mis andur vigane

Juhuslik viga võib tekkida ka aku otsa eemaldamisest või lihtsalt sellest, kui aku saab tühjaks.

Kindlasti on neid asju veel aga momendil kiirevõitu ning ei meenu kõik.

NB: Jutt ei käi ulmeautodest ehk siis uus 3,6,8

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 09:20

Tänan, et valgustasid :)

daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 09:39

andres, ma käisin näiteks terve laupäeval kõik tartu avandid läbi, kell 8:00 olin platsis juba, läbi sai käidid kõik autoaiad ja ka raadi turg. ja esmaspäeval käisin veel korra vaatamas paari autot eraldi ja lootsin et teen tehnigu ära, aga läks nii nagu alati hetkel. ;) kui küsid kus paremat on siis mina näitaks näpuga ropka autopoodi ja raadit, kuid ole ettevaatlik sest enamus krt on laksuga. seega lihtsalt soovitus et 9 korda mõõda ja üks kord lõika. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 09:53

Tsitaat:
Algselt postitas: daqqer
andres, ma käisin näiteks terve laupäeval kõik tartu avandid läbi, kell 8:00 olin platsis juba, läbi sai käidid kõik autoaiad ja ka raadi turg. ja esmaspäeval käisin veel korra vaatamas paari autot eraldi ja lootsin et teen tehnigu ära, aga läks nii nagu alati hetkel. ;) kui küsid kus paremat on siis mina näitaks näpuga ropka autopoodi ja raadit, kuid ole ettevaatlik sest enamus krt on laksuga. seega lihtsalt soovitus et 9 korda mõõda ja üks kord lõika. ;)

Nii ta kahjuks on jah ;)
Üks isend, mis omale silma jäi ja platsi meeste jutu järgi kuulus enne DIA elektrikule Audi A6 Avant
Seda saab alati DIA'st küsida... Kahjuks naisele päris sellist liikurit ei raatsi osta :D

daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 10:47

jaaa, see on üks korralikematest tartus praegu !
lähed kohale saad mingi 65k peale tingida kaa, head müügimehed seal :P
aga krt automaat, seega mulle ei sobinud :D

Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 28.03.06 18:05

Tsitaat:
Algselt postitas: TT
Tegelikult saab TÜV punktis küll ülevaate auto veeremikust ja nähtavast tehnikast, küll aga ei saa ettekujutust elektroonika ja mootori juhtelektroonika defektidest.

Huvitav mida seal nii kaua vaadatakse?Lasin ka enda autole ostueelse ülevaatuse teha koos diagnostikaga(ostja soovil).Aega läks 1 tund ja maksis (vist) 450 eek.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 18:14

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardo
Tsitaat:
Algselt postitas: TT

Huvitav mida seal nii kaua vaadatakse?Lasin ka enda autole ostueelse ülevaatuse teha koos diagnostikaga(ostja soovil).Aega läks 1 tund ja maksis (vist) 450 eek.

Diagnostikat ei tehtud, vaadati vaid auto elektroonika veamälud läbi...Diagnostika ise maksab 750.-

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 28.03.06 20:27

Lahe on vaadata, kuidas inimesed tahavad autosid eelnevalt kurat-teab-kuhu diagnostikasse viia.

1/4 eelistab margiesindust, 1/4 soolapuhujaid, 1/4 TÜV punkte ja 1/4 on `oma spetsialist` kaasas.

Umbes 80% diagnostikas avastatud vigadest= BS.

Valusad inimesed... Õpiks õigekirja 1 klassi tasemel ära, siis võiks ju edasi proovida, või mis?

Kui auto meeldis, siis osta ära ja ära hala, et keegi teeb Sulle liiga.
Tahad uut autot, mine Revalisse ja osta.

11,823@191,5km/h
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.03.06 20:39

Mina ka ei saa aru tegelastest kes 50K maksva masina puhul termostaadi vahetust probleemiks peavad. Odavaim ju alla 100.-, kalleim mõnesaja krooni eest saadaval ja vahetus ei maksa ka peaaegu midagi. Ja kas tõesti on inimesi kes arvavad, et auto ei taha hooldamist?? Üsna elementaarne ju, et alles ostetud masinale ikkagi "täishoole" tehakse, või kuidas?
Hea on ju muidugi masin enne ostmist üle vaadata, kuid seda peaks ikkagi ostja tuttav tegema, muidu pole ikkagi asjal mingit mõtet ju? See, et rooliots vms vahetust vajab pole minu arvates vähimakski probleemiks, hullem lugu on elektroonika vms riketega mida nagunii selliste "ülevaatuste" käigus ei avastata.
Soov masin päevaks müügiplatsilt "ära võtta" tundub kuidagi totakas.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 20:42

auto meeldib ?
on mõned vead ?
no ja siis ?
osta ära...
hiljem sulle meeldivaid jubinaid juurde panna on palju kallim, kui olemasolevaid remontida.
mitte ükski kasutatud auto ei ole 100% korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 28.03.06 20:45

Ma ei saa aru, miks üht ja seda sama peab vähemalt 50 inimest üle nämmutama, eriti, kui vastus postitusele tuleb 95% ulatuses eelmise sarnane, või koguni selle ajendil kirjutatud?!?

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 20:53

Tahtsin vahutama hakata aga pole mõtet sülge pritsida kibestunud automüüjate peale.
Peace.

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 20:59

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Sorry, aga hea oli vihastada siin "müüjate" peale :P

mina ei saa jällegi sellest juba aru, miks teha audiklubis teema põhjendusega, et siin on hea vihastada. On see siin mingi psühholoogia foorum või?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.8% - SQL: 53.2%]