Lehekülgi: 1 2 |
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 30.08.03 15:29
|
|
|
Enamus neist pidid olema tavalised turbota 2.0 isendid (0-100 10.x). Aga jutud liikusid, et mõned pidid ka turbotega olema.
Viimase juhu tõeks osutumisel saavad siis vist veel korralikud biked ja käputäis autosid Eesti politseid õrritada.
|
|
|
AudiQuattro
huviline
Registreerunud 17.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Quattro Avant 2,5tdi 132kw -03
|
postitati 30.08.03 16:16
|
|
|
Jah ega varsti hakkab olenema aint see kes on parem juht kas rullnox või ment. Autod hakkavad võmmidel juba vaikselt arenema.
~~The fellowship of the four silver rings~~
|
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 31.08.03 08:40
|
|
|
1 tuleb mendi värvidesse ja see on STI ... ülejäänud 6 jäävad eravärvidesse (hall) ja on täiesti tavalised "kohviveskid" 
ja kõiki külateid nad ever-never ei suuda päheõppida.... seeag pole selle STI'ga ka seal eriti midagi teha 
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 31.08.03 11:27
|
|
|
ah eks nad ajavad selle STI kohe puuse ka, lähevad julgeks ju talvel.
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 31.08.03 17:33
|
|
|
Ma siis tegin täna selle halli subaruga lähemalt tutvust. Väga viisakad mehed olid ja see subaru tegi kudagi väga kurja häält ei taha eriti uskuda, et
2.0 sellist häält teeb.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 31.08.03 17:36
|
|
|
Boxer mootor on eluaeg kurja häält teinud,võibolla ma exin aga nii see minuarust on.
Ka ilma turbota pröökab asi ikka mehemoodi.Ja seda heli ei saa unustada.
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 31.08.03 18:28
|
|
|
Se mida mina nägin tundus turbo olevat, tavalisel minuteada kapotil suuri õhuvõttureid pole?
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.03 20:15
|
|
|
Ma nädalavahetusel Lihula kandis kondasin ringi ja madjs ma vist nägime ühte ja seda sama masinat ja see oli küll turbo.
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.03 20:18
|
|
|
Siis küll, ma ka Lihulas nägin, rally sul Lihulas sõbrad? Lihulas täis reid oli, põhimõtteliselt võeti kõike mis liikus.
|
|
|
Graabel
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.03 20:22
|
|
|
Madjs`iga samal arvamusel.
Tsitaat: |
Se mida mina nägin tundus turbo olevat, tavalisel minuteada kapotil suuri õhuvõttureid pole?
|
Neil on veel väike must helikopter ka kui ma valesti aru ei saanud 
Rallymees: Kas su kohtamine oli nendega seoses millegi rikkumisega või niisama??
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.03 20:26
|
|
|
Neil jah kopteri kasutamis võimalus aga lennutund mingi 2kiloeeku, ühesõnaga kasutavad erandjuhtudel, vähemalt esialgu, kui pappi leiavad siis mine
tea millal peakohal hõljub.
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.03 20:28
|
|
|
Madjs: mul sõbral talu Pagasi külas, natuke enne Lihulat aga jah maha võeti kõik, isegi mingi vana traktor oli minu ees maha võetud.
Graabel: Ei rikkunud ma midagi, lehest just lugesin, et seal selline reid on aga lihtsalt võeti rajalt maha ja kontrolliti dokumente.Aga suhtumine oli
hoopis teine kui tavalisel mendil, mul taga olevatel inimestel polnud turvavööd peal, mees rahulikult seletas ära, et oleks hea et vöö peal oleks ja
mis see annab jne. sõbralikult tehti selgeks mitte kohe kviitungit kirjutama....
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.03 21:15
|
|
|
neil oli mitte ühtegi kopterit
kopter on õhuväe oma ja 2 kilo eeguga selle lennutundi sa küll nüüd kuidagi ei saa
ajakirjandus on ikka mõnusalt mööda jälle kogu värgiga pannud ..
inimesed võiks vähem filme vaadata ja rohkem oma silmaringi laiendada tegelikkusega.
aga kopteril on rajud võimalused küll ...
Tsitaat: | Esialgne postitaja madjs
Neil jah kopteri kasutamis võimalus aga lennutund mingi 2kiloeeku, ühesõnaga kasutavad erandjuhtudel, vähemalt esialgu, kui pappi leiavad siis mine
tea millal peakohal hõljub. |
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 01.09.03 03:38
|
|
|
Praegu vist iga auto potensiaalne politsei masin. Nadalavahetuseks Parnusse sòites enne Seljat systis yks MB mòòda. Jòudsin òelda, et las kimab,
vòetaksegi enne mind maha. Ca. 30 sekki hiljem nii ka laks... -90 aasta sinisest Vectrast siis ment paaristòmmtega valja jooksis ja mersumehele turja
hyppas. Ise yletasin samuti kiirust, aga seekord vedas... Parast seda mòneks ajaks tahtmine jalle normide piires sòita!
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.03 06:06
|
|
|
Ment rullnoksid, tundub, et selline liik ka olemas.
|
|
|
TiitR
huviline
Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 TDI Quattro
|
postitati 01.09.03 11:09
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja madjs
Se mida mina nägin tundus turbo olevat, tavalisel minuteada kapotil suuri õhuvõttureid pole? | Minu teada on ka tavalisel GT-l need
avad.
|
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: 330XD
|
postitati 01.09.03 12:11
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Rallymees
Aga suhtumine oli hoopis teine kui tavalisel mendil, mul taga olevatel inimestel polnud turvavööd peal, mees rahulikult seletas ära, et oleks hea et
vöö peal oleks ja mis see annab jne. sõbralikult tehti selgeks mitte kohe kviitungit kirjutama.... |
See sõltub ikka inimesest. Mul nädal tagasi sõitsin öösel +26-ga radarisse. Vaatas kõik dokumendid üle, võttis taskulambi ja vaatas kõik rattad
ükshaaval üle. tuli akna juurde tagasi ja ütles, et üks tahumine numritule pirn ka ei põle, et tuleks lähiajal ära vahetada. Siis... andis dokumendid
ja ütles, et nii kiiresti ei maksaks ikka sõita Uskuge mind - ei sõitnudki
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.03 14:56
|
|
|
mendid on nagu naised .. vahel lihtsalt on mõnel pahad päevad .. vahel on mõni jälle ülimalt arusaamatult normaalne 
[roppus] happens!
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 03.09.03 01:18
|
|
|
kalaga nõus. täna võeti meid rajalt maha, kuna treila tuled ei põlenud (ohukolmnurk oli taga). naispollar (vist oli kadett) tahtis m...d maha võtta,
aga vend, kes roolis oli tuli ligi võttis dokumendid oma kätte, vaatas üle, kuulas meie mure ära, soovitas treilale uued rehvi muretseda, andis
paberid tagasi ja soovis head reisi.trahvist polnud juttugi.norm!
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 14.09.03 17:41
|
|
|
Omalgi oli kevadel (apr. lõpp) ääretult meeldiv kogemus politseiga....ja ka kasulik.
Nimelt tulin Jõgevalt kliendiga kohtumast Tartu poole ning sõitsin kiiremini kui lubatud(lubatud oli siis 90 km/h). Ning ühte möödasõitu lõpetades
tõstsin korra silmad natuke kaugemale vaatama ja nägin et liikluspolitsei tuleb vastu. No võtsin küll kiirust alla aga selge oli see, et kui nad
mõõtsid, siis olin juba vahele jäänud. Kiiruseks näitas spidomeeter ~130 km/h. Ehk siis 40 km/h üle lubatu. Ning minu suureks üllatuseks ei lükatudki
vilkureid tööle vaid lihtsalt vilgutati mulle kaugtulesid ja kõrvalistuja kohal olev politseinik vibutas sõrme stiilis "ära enam nii tee".
Ja kusjuures....ega ei teinudki enam. Nüüd on juba hakanud kiirused vaikselt kasvama. Aga suvi otsa ei olnud mitte mingit isu sõita kiiremini kui max.
5 km/h üle lubatu. Olgu selleks lubatuks siis 100, 110, 90 või 30.
Juhtum ikka distsiplineeris tohutult. Ja polnud mingit trahvi tarvis mõju saavutamiseks.
Üldse on senini olnud liikluspolitseiga väga meeldivad kogemused ja ainuke ettepanek oleks see, et nad võiksid puhumisi tihedamini korraldada. Eriti
õhtuti kõrtside, pubide juures. Võib tunduda kiusamisena, aga tegelt see meie kõigi huvides.
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
postitati 14.09.03 21:41
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja AudiQuattro
Jah ega varsti hakkab olenema aint see kes on parem juht kas rullnox või ment. Autod hakkavad võmmidel juba vaikselt arenema. |
Minu 2,3 audil kah 9,6 tehase kiirendus 0-100kmh, niiet ma mentide eest minema panen 
|
|
|
gearhead
huviline
Registreerunud 12.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: pole veel :/
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 17.09.03 14:46
|
|
|
Mul oli eile politseiga selline kogemus: sõitsin neile maanteel (90 km/h lubatud) sõna otseses mõttes pähe 180 km/h. Olid teised tee ääres peidus ja
ilmselt mõõtsid kiirust (tuttav sai pool tundi enne samas trahvi) kuid just sel momendil kui mina sealt mööda tuiskasin tuli neil suitsuisu peale. Ja
nii nad seal kõõlusid auto najal konid näppus ja vaatasid mulle järele... Ei nad hakanud isegi midagi üritama. Pole ju mõtet vana Astrat piinata, et
mulle järele tulla. Miks ma niimoodi kihutan? Ärge küsige, lihtsalt oli väga kiire. Ega ma muidu nii tee.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |