Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Küsitlus vanarehvide kohta (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1346)
GörelCCE
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 12:53 Tsiteeri
Küsitlus vanarehvide kohta

Tere!

Õpin Tallinna Ülikoolis III kursusel keskkonnakorraldust ning kirjutan oma lõputööd teemal „Vanarehvide taaskasutamise võimalused Eestis”. Sellega seoses palun Teie abi järgneva küsitluse täitmisel.

Küsitlus vanarehvide ja nende taaskasutuse kohta:

1) Kuidas peaks Teie arvates olema korraldatud vanarehvide kogumine - kus peaks saama vanu rehve ära anda?

2) Kumba varianti eelistaksite:
a) Tasuda vanade rehvide kogumisele/taaskasutamisele kuluv summa kasutatud rehve ära andes.
b) Kasutatud rehvide kogumisele/taaskasutamisele kuluv summa on lisatud uute rehvide hinnale (vanu rehve ära andes tasuda ei tule).

3) Kas ja miks peaks Teie arvates pöörama tähelepanu vanarehvide kogumisele/taaskasutamisele?

4) Milliseid vanarehvide taaskasutusvõimalusi Teie teate?

5) Milline on Teie jaoks maksimaalne summa, mida oleksite nõus maksma vanade rehvide käitlemise eest?

6) Millised on Teie senised kogemuse vanade rehvide äraandmisel? Palun kirjeldage oma sellealaseid kogemusi.

Vanus:
Sugu: N / M

Vastata palun siia teemasse või siis e-maili teel aadressile gorel@calibraclub.ee

Saadud andmeid kasutan ainult oma lõputöös ja anonüümselt.

Ette tänades,

Görel Grauding
gorel@calibraclub.ee
52 36 653

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 16.03.06 15:18 Tsiteeri

Minu seisukoht on hoopis selline (insener, nagu ma olen;)), et peaks leidma mingi võimaluse vanu rehve ümber töödelda milleksi kasulikuks, mida saab maha müüa toorainena või mingit muud toodet valmistada. Kasvõi ahjukütteks. Põhiline, et saaks materjali, mis ise selle ümbertöötlemise ära tasuks.

Eestis ma olen kuulnud on mõningaid samme sinnasuunas astutud juba aga ilmselt praktikas ilma riigipoolse abita esialgu toime ei tulda.

Oma masinate rehvid senini kas rehvitöökotta jäetud või kuhugi kuurinurka vedelema jäänud.

Teema muidu väga tänuväärne, loodetavasti jõuad midagi selles vallas ära ka teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 16.03.06 16:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: GörelCCE
Tere!

Õpin Tallinna Ülikoolis III kursusel keskkonnakorraldust ning kirjutan oma lõputööd teemal „Vanarehvide taaskasutamise võimalused Eestis”. Sellega seoses palun Teie abi järgneva küsitluse täitmisel.

Küsitlus vanarehvide ja nende taaskasutuse kohta:

1) Kuidas peaks Teie arvates olema korraldatud vanarehvide kogumine - kus peaks saama vanu rehve ära anda?

2) Kumba varianti eelistaksite:
a) Tasuda vanade rehvide kogumisele/taaskasutamisele kuluv summa kasutatud rehve ära andes.
b) Kasutatud rehvide kogumisele/taaskasutamisele kuluv summa on lisatud uute rehvide hinnale (vanu rehve ära andes tasuda ei tule).

3) Kas ja miks peaks Teie arvates pöörama tähelepanu vanarehvide kogumisele/taaskasutamisele?

4) Milliseid vanarehvide taaskasutusvõimalusi Teie teate?

5) Milline on Teie jaoks maksimaalne summa, mida oleksite nõus maksma vanade rehvide käitlemise eest?

6) Millised on Teie senised kogemuse vanade rehvide äraandmisel? Palun kirjeldage oma sellealaseid kogemusi.

Vanus:
Sugu: N / M

Vastata palun siia teemasse või siis e-maili teel aadressile gorel@calibraclub.ee

Saadud andmeid kasutan ainult oma lõputöös ja anonüümselt.

Ette tänades,

Görel Grauding
gorel@calibraclub.ee
52 36 653

Oscarrehvides ntx. on nüüd (täpselt ei tea mis ajast) uus rehvimüügi "taktika", kus müüdavale rehvile lajatakse kohe otsa sõiduautole 6.- ja veokale 48.- nn. keskkonnasaaste maksu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 16.03.06 16:40 Tsiteeri

Olen töötand kolmes erinevas rehvitöökojas, kui rääkida sõiduauto rehvidest siis kõige kallimas oli utiliseerimine hind 25.- ja kõige odavam oli 5.- 95% Kundedest jutt alati sama viska peale ma sokkutan nad kuhugi metsaalla ära. Vahet pole kas uus Audi või vana lada.
Ise olen tulnd sellise mõtte peale et näiteks vanale rehvile tuleks peale märkida auto number mille alt see võetud on. Ja teha see kohustuslikkuks rehvi töökojale hirmsa trahvi ähvardusel ,aegajalt käib näiteks keskonnakaitse töökodasid kontrollimas.
Küll teemast mööda kuid siiski üks mõtte.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 18:02 Tsiteeri

Huvitav kas see on mingi uus mood oma lõputööle empiirilist osa külge saada- kirjutan foorumisse küsin suhteliselt mõttetuid küsimusi, mis teadustööle midagi juurde ei anna? Pärast on hea näidata kuidas ma olen head tööd teinud ja erinevaid inimesi küsitlenud. Seeekord on küsitluses ainult Üks küsimus mis omab antud teema puhul tähtsust ja seda peaks töö tegija ise teadma. Ma saan küll aru,et muude ainete puhul tuleb 4AP kergemini kätte aga siiski.

GörelCCE
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.06 09:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Huvitav kas see on mingi uus mood oma lõputööle empiirilist osa külge saada- kirjutan foorumisse küsin suhteliselt mõttetuid küsimusi, mis teadustööle midagi juurde ei anna? Pärast on hea näidata kuidas ma olen head tööd teinud ja erinevaid inimesi küsitlenud. Seeekord on küsitluses ainult Üks küsimus mis omab antud teema puhul tähtsust ja seda peaks töö tegija ise teadma. Ma saan küll aru,et muude ainete puhul tuleb 4AP kergemini kätte aga siiski.

Küsitluse eesmärk pole saada uut teaduslikku infot ;)
Eesmärgiks on teada saada, kuidas sooviksid inimesed kasutatud rehvidest vabaneda ning hiljem võrrelda seda antud hetkel toimiva süsteemi võimalustega (ehk kas ja mida oleks vaja kasutusel olevas süsteemis muuta). Samuti peaks küsimustik andma pildi inimeste üldisest teadlikkusest antud valdkonnas.

Küsitlust ei vii ma läbi ainult elektroonilisel kujul. Foorumisse panin selle üles seetõttu, et kasutatud rehvid on eelkõige autoomanike mure ja seega peaks autoklubi foorumist igati asjakohast vastukaja saama.

Siinkohal tänud neile, kes mulle juba vastanud on :)

krooni
huviline

Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 17.03.06 09:19 Tsiteeri

Kummiott tassib näiteks soome .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 17.03.06 10:48 Tsiteeri

no nt praegu väga paljud rehvid lähevad protekteerimisele ja leiavad taaskasutust autode all
on räägitud veel kasutusest teekattematerjalides
ringradadel ohutusseintena ka hea kasutada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]