Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: No mängime nüüd!!!:D (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1392)
Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0

postitati 08.03.06 15:17
No mängime nüüd!!!:D

Sry aga tekkis hirmus soov teha teema kus kõik saavad kiruda ja lolli juttu ajada kuna viskas kopa ette et selliseid asju tehti minu auto müügi postituses :D täielik lasteaed :D

Niisiis laske käia :D harige mind ja rääkige mulle palju ja väga õpetlikke asju mida ma peaksin oma autodega tegema või mitte tegema ja millist moosi sisse kallama..... ärge siis unustage et vahepeal igati teretulnud kõikvõimalikud rumalused, et asi igavaks ei muutuks ;)eks ma püüan kah vahepeal miskit lisada kui oskan :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 08.03.06 15:19

Siin on terve foorum selleks!

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 08.03.06 15:24

Tsitaat:
Algselt postitas: kiireaudi
Arvan,et 30 % meestest on seal ihu ja hingega asjajuures ja ei tasu neid seal sugugi alahinnata.Mina igaljuhul pean lugu meestest kes püüavad midagi ise ärateha.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 15:33

Tsitaat:
Algselt postitas: Joyless
Sry aga tekkis hirmus soov teha teema kus kõik saavad kiruda ja lolli juttu ajada kuna viskas kopa ette et selliseid asju tehti minu auto müügi postituses :D täielik lasteaed :D

Niisiis laske käia :D harige mind ja rääkige mulle palju ja väga õpetlikke asju mida ma peaksin oma autodega tegema või mitte tegema ja millist moosi sisse kallama..... ärge siis unustage et vahepeal igati teretulnud kõikvõimalikud rumalused, et asi igavaks ei muutuks ;)eks ma püüan kah vahepeal miskit lisada kui oskan :D
Sul ei ole oma vaba ajaga ikka midagi asjalikku peale hakkata!:D:D:D

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 15:34

Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimees
Tsitaat:
Algselt postitas: kiireaudi
Arvan,et 30 % meestest on seal ihu ja hingega asjajuures ja ei tasu neid seal sugugi alahinnata.Mina igaljuhul pean lugu meestest kes püüavad midagi ise ärateha.

niisiis sealt saaksin ma küll 30 % asjalikke vastuseid .... aga need ülejäänd 70 % kuidas ma need sealt välja sorteerima peaksin ...... tahaks ju ikka õigesti oma autoga käituda ei julge sealt soovitusi kuulda võtta nii......

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 15:35

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Algselt postitas: Joyless

Sul ei ole oma vaba ajaga ikka midagi asjalikku peale hakkata!:D:D:D

ega eriti ei ole jah :D:D:D trenn hakkab alles õhtul hilja :D

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 15:43

Tsitaat:

Sry aga tekkis hirmus soov teha teema kus kõik saavad kiruda ja lolli juttu ajada kuna viskas kopa ette et selliseid asju tehti minu auto müügi postituses täielik lasteaed

joyless jutus on mõte sees tegelt. See pole esimene kord kus lihtsalt solgitakse teise inimese müügikuulutus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 17:47

tõsi tõsi :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 18:27

No seda peaks vaatama ka staff,kuna nn. vaesel automüüjal pole võimalik selle teiste läbustamise vastu võidelda.Võrukate foorumisse tegin sellised punktid lisaks,et oleks kõigil lihtsam:
1:Selles teemas olevatel kaupadel peab olema kajastatud hind ja asukoht!
2:Kauplemine käib müüja ja ostja vahel,teiste kauba mahategemine pole teretulnud.
3:Teema pealkirjas peab kajastuma ostu-müügi objekt.
4:Kes regavad meie foorumisse selleks vaid,et müüa oma kaupa,nende kuulutus kustutatakse!

Midagi sellist peaks panema ka siin foorumi ostu-müügi teemadesse.Kui näeb midagi sellist siis tuleb läbustajale U2U asjakohta, ning kui sellest abi pole siis saab panniga. Kummaline oli antud teemas, et mõned i-pead tahtsid oma tarkust ülesse näidata naiskasutaja suhtes. Hea on vaid see ,et Joyless suutis neist üle olla.:P
Minu arvamus on selline ja parandage mind kui eksisin.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 08.03.06 18:52

Müügiteemade läbustamise vastu aitaks ehk selle loogika rakendamine, mis sommide audiklubi foorumis on - et ostu-müügiteemadesse saavad vastuseid vaid moderaatorid postitada...

veidi äärmuslik aga toimiv

Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 18:54

no igatahes parem, kui ma ei tea mitme mõttetu postitusega müügiteema :D

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 18:56

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
Müügiteemade läbustamise vastu aitaks ehk selle loogika rakendamine, mis sommide audiklubi foorumis on - et ostu-müügiteemadesse saavad vastuseid vaid moderaatorid postitada...

veidi äärmuslik aga toimiv

Sel juhul jääks ära müügiteemas ka mõttetud küsimused ,mille vastused vb leiaks otsingu abiga,ning kui vaja omanikult midagi müüdava asja kohta küsida tehakse seda u2u kaudu ,mitte teemas:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 19:16

See peaks olema ostja ja müüja vaheline asi.Lihtsalt ei kommita seal.Ja algatuseks peaks alti kajastuma hind.Muidu on pool listi hinnakauplemist.Võiks ka olla teema uppimine nt. 48 tunni jooksul.

auto nr 27
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 20:23

Alustame oma müügiteemasid siiski sellega, et loeme ennem läbi selle teema!!!!

enamus teemadega pole kunagi probleeme, mis on tehtud vastavalt sellele.

siuke läbu tekibki siis, kui ei ole asja tehtud neid punkte järgides !!!

see loe enne uue teema postitamist ei ole tehtud niisama, vaid just selleks et vältida mõttetut läbu.
aga paraku paljud ei saa sellest aru !

ja kahjuks ei suuda silma kõigel peal hoida, kuna on ka muud tegemist, kui hommikust õhtuni tegeleda miskite müügiteemadega, mis ei ole enivei foorumi prioriteediks.

ja kui kellegil on midagi selle vastu, et ma selle teema lukku panin, siis U2U või e-mail abiks, ei ole mõtet hakata tegema teemat jälle, et staff ülbitseb vms.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]