Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: kiirendused ja bensu kulu (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1676)
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 2.8

postitati 04.03.06 11:28 Tsiteeri
kiirendused ja bensu kulu

sooviks teada sellist lehekülge kus on kirjas kõikidest automudelist,nii kiirendustest ja bensu kulu kohta.ja palju võiks audi 2.8 128 kw alla jääda bmw 525 141kw..kiirendusel mõlemad manualid.tänava olukorras

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 11:53 Tsiteeri

Enamus huvi pakkuvaid andmeid peaksid leidma sellelt: http://www.autoweek.nl/carbasemerkindex.php aadressilt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 13:12 Tsiteeri

andmete järgi peaks audi 100 ära tegema 0-100...aga jutud käivad et bmw on teravam..mida siis uskuda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 4.2 Quattro

postitati 04.03.06 21:36 Tsiteeri

mis siin ikka mõelda, ma ei tea mis need andmed näitavad aga audi 2.8 on norm küll, väänet palju, kuid bemari paneb kohe kindlalt suhkamisse :P sõitnud mitmete 2.8 ja 2.5-tega ning audi on minuarust ikka suht uimane!

www.aprilia.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 08:55 Tsiteeri

võiks vastupidi olla;)

Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 08:57 Tsiteeri

aga bensu kumb võiks rohkem juua? andmed jälle et bmw võtab vähem?:o

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 05.03.06 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maljuutin
sooviks teada sellist lehekülge kus on kirjas kõikidest automudelist,nii kiirendustest ja bensu kulu kohta.ja palju võiks audi 2.8 128 kw alla jääda bmw 525 141kw..kiirendusel mõlemad manualid.tänava olukorras

Äkki peaks siis võrdlema korraga vanemat motot (128 KW vs. 125 KW)? ja uuemat (142 KW vs. 141 KW), kuna selge KW vahe olemas ja teada ka, et uuem moto ka säästlikum ja parema minekuga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 11:44 Tsiteeri

jah seda küll aga ma vaatasin autoweekist üle ja seal võrreldes jääb 2.5 141 kw 0,3 seciga 0-100 alla audile 2.8 128 kw ja sellepärast ma küsisingi,et kas ka nii on?ja bena peaks võtma bmw vähem.

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 05.03.06 12:13 Tsiteeri

Ma olen chiptud ajuga chipitud bemarit nii võitnud kui ka kaotanud.Kaotasin simsa 525 bemarile.See on ilmselt rohkem moto suutlikuse teema kuid pole ju kellelgi uut autot selliste motodega,et võrrelda.Lisan veel,et minuoma on avant.Jutt käib veerandmiili sõidust.Alguses tundub audi teravam olema kuid enne lõppu jõuab bemar järgi.0-100 km/h ilmselt võidab audi.See on ka seotud ülekannetega, mitte ainult mootori suutlikusega ning rooli ja istmevahelise tihendiga.Audiclub on üldiselt rahulike ja asjalike inimeste foorum. Siia sellised teemad päris ei sobi.Kui tahad autode suutlikuse üle jahuda siis on selleks streetrace.org

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 12:20 Tsiteeri

kollerimees kas see mitte vabateema ei ole? ja kus see kirjas on et ei sobi siin sellistest teemadest rääkida?...äkki ma tahan osta 525 141 kw mul endal on audi 100 avant 2.8 ja võrrdlen neid....ühesõnaga võrreldavad masinad.isiklikult meeldib audi rohkem.

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 13:15 Tsiteeri

Selline on lihtsalt minu arvamus:cool:

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimees
mis aega su 2.8.......0-100 näitab?ja palju bensu võtab keskmiselt..võrdleks enda masinaaga;)

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 08.03.06 13:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui tahad autode suutlikuse üle jahuda siis on selleks streetrace.org

Naljakas on see et tõesti vanemaks saades muutub see teema sellisena ebaoluliseks. Ise kipun kohe-kohe 30 saama ja tundub tõesti natuke mõtetu teema. SAMAS :) - kui olin 16-20 teadsin ma kõigi tolle aja levinumate autode andmeid peast. Hobujõud, kiirendused, kiirused, kubatuurid jne-jne-jne. Olid sellised lahedad kataloogid ja ajakirjad mida sai huviga loetud. Ja erinevate autode parameetritest sai ikka huvidega sõpradega räägitud.

Ja mis veel oluline - igal jumala "õigel" autol mis mul olnud on, olen ma kiirenduse tehaseandmeid käepäraste vahenditega järgi kontrollinud ja foori taga seistes nendega ka arvestanud ;) Ja teised rahulikud "vanurid", ärge rääkige et te seda ise teinud pole :D Niiet, kotkad, tuld!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 16:07 Tsiteeri

eks ta nii ole jah...ma lihtsalt tahtsin teada kuidas teistel 2.8 audi 100 edasi käivad....;)enda pilli minek on juba teda et kas minu masina mootor ikka töötab nii nagu peab.

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 16:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
mis aega su 2.8.......0-100 näitab?ja palju bensu võtab keskmiselt..võrdleks enda masinaaga;)
0-100 on 8,7 seki ja veerandmiili15,94seki.

auto nr 27
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 16:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: mms
Tsitaat:
Kui tahad autode suutlikuse üle jahuda siis on selleks streetrace.org

Naljakas on see et tõesti vanemaks saades muutub see teema sellisena ebaoluliseks. Ise kipun kohe-kohe 30 saama ja tundub tõesti natuke mõtetu teema. SAMAS :) - kui olin 16-20 teadsin ma kõigi tolle aja levinumate autode andmeid peast. Hobujõud, kiirendused, kiirused, kubatuurid jne-jne-jne. Olid sellised lahedad kataloogid ja ajakirjad mida sai huviga loetud. Ja erinevate autode parameetritest sai ikka huvidega sõpradega räägitud.

Ja mis veel oluline - igal jumala "õigel" autol mis mul olnud on, olen ma kiirenduse tehaseandmeid käepäraste vahenditega järgi kontrollinud ja foori taga seistes nendega ka arvestanud ;) Ja teised rahulikud "vanurid", ärge rääkige et te seda ise teinud pole :D Niiet, kotkad, tuld!
Ma hakkan varsti 40 saama ja tegelen siiani kiirendusvõistlustega ja jääraja sõitudega.Samas on minust ikka väga palju vanemaid tegijaid.

auto nr 27
Maljuutin
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.06 17:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
0-100 on 8,7 seki ja veerandmiili15,94seki.
täitsa tiba toba aeg...ma olen saand 0-100 kuskil üle 9 tiba või 9 seci,et siis tundub enamvähem olevat.mul plaanis ühe bmw 525 141 kw joonele panna,eks siis näha ole.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.6% - SQL: 63.4%]