Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 200 2.2turbo 134kw 86a ei käivitu normaalselt ja ei liigu (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 2937)
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200 86a.

postitati 19.02.06 21:59 Tsiteeri
200 2.2turbo 134kw 86a ei käivitu normaalselt ja ei liigu

Tere klubilised!
Nii, käivitan autot kolme katsega esimesel korral ei käivitu kunagi!
üks pütt nagu lööks üle pidevalt, puterdab natuke + poob/vähene alles jäänud jõud kaob, kui teha kickdown gaasipedaaliga.
Käisin diagnostis laki tänaval ja vahetasin halli anduri,rootori,jagaja kaane, küünlajuhtmed, ning ei mitään! ! !
niipalju kui ma nüüd erinevates foorumites kolistanud olen, siis saan aru, et õhulugeja võib sellist jama tekitada?:o
Lisaks kõigele on küttekulu ka 22.5 keskmine....
Kas pihustid võiksid sellist käitumist tekitada???

igatahes olen tänulik igasuguse info eest, mis teilt saan praegu...

:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.06 15:46 Tsiteeri

tehnika vennad, kus olete!?;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 21.02.06 17:16 Tsiteeri

Alusta silindri survete mõõtmisest kõigepealt.
Järgmisena kütusefilter ja õhufilter kui need veel vahetamata on,turbokal hakkab kõik nendest asjadest pihta.
Kütusesurve oleks ka hea ära mõõta,see seletaks mix kickdowniga viimanegi ära kaob.Aku laadimine on samuti väga oluline.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.06 18:06 Tsiteeri

ok, küsin lakist kas teevad mõõtmisi...masin saaks justkui liigapalju segu peale:(

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 21.02.06 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: saiko
Käisin diagnostis laki tänaval ja vahetasin halli anduri,rootori,jagaja kaane, küünlajuhtmed, ning ei mitään! ! !

Soovitan käia Bosch'i diagnostikas pärnu mnt'l endise kalevi, praeguse miilitsajaoskonna kõrval. Või siis Speedsteri Hannes on ka tegelane kes viitsib asjasse süveneda. Laki tänava diagnostikaga oli ka minul samasugune kogemus, et vahetada soovitati "kõik muu peale tegeliku vea põhjustaja" st ei vaevutud üldse asjasse süvenemagi, tõsi, raha muidugi ka ei võetud...:D Boschis seevastu sai masin kiiresti õige ja täpse diagnoosi.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.06 19:01 Tsiteeri

kas laki sepad ka mitte boschi seadmeid ei kasuta?
aga, ausalt öeldes on mul suht savi kus ja palju ma maksan, hetkel oluline, et masina normaalelt liikuma saaks!
krt parem maksan kaks korda palju kui vahetan jupikaupa autos kõikvõimalikud andurid ja kasu mitte midagi:D

dan.d
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan

postitati 21.02.06 19:31 Tsiteeri

Sisselaske ja intercooleri vaheline lõdvik, kui too puru ,siis teeb ka midagi sellist.või kuskil mõjal lõdvik puru .Imeb lisa õhku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
dan.d
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan

postitati 21.02.06 19:39 Tsiteeri

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.06 21:03 Tsiteeri

laki poikad rääkisid, et lõdvikud OK kõik, samas ega ma enam nii kindel ei ole, jutud lihtsalt liiguvad sellised ringi nende kohta!
eks ma lasen bochis kontrollida seda asja!

PS!ühel ilusal laupäeva hommikul sõitsin kodupoole ja linnas fooritagant startides sain civivult lutti:D jube häbi oli...

Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 21.02.06 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
[

PS!ühel ilusal laupäeva hommikul sõitsin kodupoole ja linnas fooritagant startides sain civivult lutti:D jube häbi oli...

Ega vist muidu stiimulit polekski korda teha::))

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.06 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Alusta silindri survete mõõtmisest kõigepealt.
Järgmisena kütusefilter ja õhufilter kui need veel vahetamata on,turbokal hakkab kõik nendest asjadest pihta.
Kütusesurve oleks ka hea ära mõõta,see seletaks mix kickdowniga viimanegi ära kaob.Aku laadimine on samuti väga oluline.

Järgmisel nädalal lähen lakisse, teevad tasuta need mõõtmised kordusülevaatusena ära, eks siis paistab, lasen tal seal kõik võimalikke varjante uurida!
Oskab keegi öelda mulle, kus 200-sel lambda asub? Niisama huvipärast ühendaks lahti !

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 22.02.06 09:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: saiko
Oskab keegi öelda mulle, kus 200-sel lambda asub? Niisama huvipärast ühendaks lahti !

134 KW (KG) mootoril pole sellist asja.;)

Edit: ja need soovitud andmed ka siis:

Bakt Kaubanduse AS
Pärnu Mnt. 137
Tallinn
Telefon: +372 6 503 890
Bosch-Elektrik-Service

Usu mind- lõppkokkuvõttes tuleb siiski odavam.;) Muidu vahetad veelkord süütepooli, jagajakaant rootorit, küünlaid, küünlajuhtmeid jne...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.06 10:36 Tsiteeri

kle aitüma sulle!

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.06 00:03 Tsiteeri

aju vist on avariireziimis?:o
automaat kast on ja üle 3000rpm ei lähe üldse kohe....
mõnus küttekulu tuleb neutraaliga seistes 50,8:D

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.06 12:41 Tsiteeri

kuidas 10v mootoril see veakoodide vaatamine käib?
otsingust ei leidnud midagi 86a 200-sele...
vaataks järgi-aega nagu on

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.06 14:17 Tsiteeri

krt mul seal pedaalide juures pole neid kohti kuhu juhtmeid ühendada...
mul tuli veel selline loll idee pähe, et mul vahetati halli andur eks, ja kui see peetis oli võis ju aju auto avariirezhiimi lükata ja nüüd ajus sees, et see halliandur siiamaani peetis on....ma nüüd lähen õue ja võtan 10mindiks siis akuklemmid maha - aju mälu kustutamine käis ikka nii?krt igatahes läen proovin...

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.06 15:43 Tsiteeri

oligi loll plaan...

äkki keegi ütleb siis, kuidas veakoode lugeda 10v mootoril??

http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecupic/fuelpump.jpg
sellist kohta pole kaitsmeplokis olemas mul ja pedaalide kõrvalt ma ka miskit ei leidnud:o

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 23.02.06 16:24 Tsiteeri

http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufkh.html
Loe seda sealt ja KG puhul jäta see bensiinipumba relee rahule.KG-kl ei tohiks isegi olla sellist releed nigu seal pildil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 23.02.06 16:25 Tsiteeri

Valel teel oled. KG-l loetakse veakoode niimoodi:
http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufkh.html
Erinevatel 10V-del on veakoodide lugemine ja salvestamine/kustutamine erinev.
Ja aju reset-i pole Sul põhimõtteliselt vaja teha, sest veakoodid kustuvad automaatselt iga kord kui süüte välja keerad.

EDIT: QUATTRO jõudis ette :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.06 18:15 Tsiteeri

ok tänud teile!
Nii panin auto käima ja hakkas vilkuma kollane märgutuli- see oli siis kolmnurkne ja keskel oli ( ) ainult need kaared koosnesid kolmest osast....
väga põnevaks läheb mul see asi siin;)

tänud veelkord õpetuste eest, selle throttle switchi ma võtsin täna lahti ka korra ja proovisin ilma selleta sõita-mõtlesin et see kuidagi turboga seotud:P

vaatasin seda lehte ja no mitte kannigi ei saa aru....mehaanilist inkat ikka ei pane nii vabalt....väga hull...

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.06 14:09 Tsiteeri

nii sain asja enam vähem normaalselt lippama, hinge tõmbas kinni, kuna penafilter oli umbes- nüüd on asi tunduvalt parem, kuid lõpplahendus pole veel käes!!!Arvatavasti esimese püta pritse kuseb, kuna küünal oli vääääga tahmane!!!!
nüüd vist lähevad turbo lõdvikud ka vahetusse, olgugi, et keegi seal lekkeid ei tuvastanud võib ikkagi kuskilt peetis olla, sest minek pole päris see mis peaks olema...
side lõpp. . . :D

Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: 4xQ

postitati 07.03.06 16:15 Tsiteeri

kas töörõhu regulaator (see mis mootori küljes on) on korras sul? mul oli sama värk - auto võttis 20l 100-le :) ja ei käivitanud normaalselt. veel oli 2 pihustit pees... alles peale 2000 rpm hakkas mootor normaalselt tööle.

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.06 21:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Geo
kas töörõhu regulaator (see mis mootori küljes on) on korras sul? mul oli sama värk - auto võttis 20l 100-le :) ja ei käivitanud normaalselt. veel oli 2 pihustit pees... alles peale 2000 rpm hakkas mootor normaalselt tööle.

kuule ma ei teagi, aga lasen uurida homme!!

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.06 10:47 Tsiteeri

nonii...kogu jamas oli süüdlaseks lõdvik, mis asub radika ja turbo vahel:D jube lahe diagnostika on lakis...turbo spetsialistid koos jne jne vahetasin siis halli anduri jagaja kaane küünlajuhtmed rootori bensiini filtri asjata:P
a vahet pole, auto on nende võrra ikka parem...
praegu võtsin lõdviku maha ja tõmbasin ajutise lahendusena teibi ja toorkummiga üle....JA OSSA RSK kus asi liikus:D
nii, et ärge lakisse minge kui teie auto 3000rpm pealt kinni poob:P

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 27.03.06 21:49 Tsiteeri

Vana nali - ise on ka näinud, kuidas auto veel ikkagi liigub, kuigi selles voolikus on pöidlaotsasuurune auk alumisel küljel.

Kuna turbo pressib läbi õhumõõtja peale õhku, mis mootorisse ei jõuagi, siis tulebki bentsu mootorisse liiga palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.7% - SQL: 81.3%]