Lehekülgi: 1 2 |
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Q 16V
|
postitati 15.02.06 20:21
|
|
|
K:kuidas on teie kogemused politseiga varastatud auto puhul
Lugedus siin pidevalt teemasid autovargustest hakkab silma, see et inimesed kurdavad politsei viitsimatusest ja ükskõiksusest autovarguste suhtes, nii
mõnigi vihjab sellele,et toimub politsei ja autovaraste kokkumäng.
Siia teemasse võiks kõik kogemused nendega suhtlemisest ja nende abist kirja panna, nii head kui halvad.
Endal õnneks pole veel autot läinud(3* üle õla sü....) aga on kogemusi auo kallal vandaalitsemisega olnud ja siis oli jah nagu ta oli,et mida me siis
nüüd tegema peame kedagi otsima või mingeid jälgi võtma ,et meil parematki teha oli raktsioon.....ja konkreetselt valetati isegi sealt näkku,et
varavastase kuriteo puhul ei saadetagi kunagi inimesi jälgi võtma ...mis on nagu ilmselge vale ... aga jah see tühine seik agha vihale ajas küll
selline suhtumine.
andke siis minna
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 15.02.06 20:25
|
|
|
minul on halvad kogemused just selle pahade ja "heade" kokkumängu suhtes, sellest ajast alates suhtun ka nendesse vastavalt
natuke hilisem juhtum ühe tuttava autoga mis küll alles jäi ja dokumentide vormistamisel politseinik julges mainida, et "nii vana auto oleks kas
varuosadeks läinud või tagasimüügiks" küsisin julgelt, et palju selle auto varguse eest tema tasku oleks raha läinud... politseinik jäi vait ja läks
eemale, isegi ei hoiatanud halvasti ütlemise eest ega midagi sellist.
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 15.02.06 20:59
|
|
|
Ma arvan, et "teatavatel" põhjustel on see teema mõtetu.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 15.02.06 21:25
|
|
|
Umbes on teada tõesti kuhu see teema viib, kuid pean ütlema, et abistavat kätt pole miilitsa poolt seoses vargustega küll leidnud. Autovargusest
õnneks ei tea rääkida, kuid kui korter tühjaks tehti ja ise "jälitustööd tehes" sisuliselt konkreetsete jälgedeni jõudsin siis miilitsa poolt
vaikiti asi ikkagi maha.
Ning teine konkreetne juhtum: trepikojas suitsu tehes sattusin kuidagi peale varastele kes korterisse sisse murdsid. Loomulikult kutsusin kohe
miilitsa ja jälgisin ise olukorda. Miilits jõudis suht ruttu ja nende saabudes olid vargad kindlasti korteris, peale miilitsate jõudmist ma enam
jälgima ei jäänud vaid läksin tuppa ära. Järgmise päeva miilitsauudistest kuulsin, et "vargad põgenesid".
Jne jne...
Kokkuvõtvalt võib öelda, et mind isiklikult hämmastab, et rahvas üldse mingilgi määral sellise organisatsiooniga rahul on...
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 16.02.06 16:49
|
|
|
Reede ööse vast laupäeva pärnus tiba üle 30 minuti ja olidgi kohal.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Matu
huviline
Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6
|
postitati 25.02.06 20:57
|
|
|
politsei on viimane kellele loota!ta isegi ei ole viimane sest nad ei tee üldse oma tööd,see on juhus kui midagi leitakse ja kui leitakse siis on
omanik selle juba tagasi ostnud ja siis raadios räägivad politsei leidis varastatud auto,tegelikult ju nii et omanik tegi avalduse leitud ehk siis
ostetud sõidulki kohta.
endalgi varastati siin mõniaeg siis niiõelda leitsin ja sõitsin mitu kuud mööda linna tagaotsitava sõitukiga aga ei mõhkugi politseid see huvitax
isegi hiiumaal sai käidud ja isegi siis ei tundnud keegi huvi praami broneerimiskeskuses.
lõpux oli vaja minna ülevaatusele siis olin sunnitud avalduse tegema,et olen sõiduki niiõelda leidnud.
|
|
|
Matu
huviline
Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6
|
postitati 25.02.06 21:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stylewarz
Lugedus siin pidevalt teemasid autovargustest hakkab silma, see et inimesed kurdavad politsei viitsimatusest ja ükskõiksusest autovarguste suhtes, nii
mõnigi vihjab sellele,et toimub politsei ja autovaraste kokkumäng.
Siia teemasse võiks kõik kogemused nendega suhtlemisest ja nende abist kirja panna, nii head kui halvad.
Endal õnneks pole veel autot läinud(3* üle õla sü....) aga on kogemusi auo kallal vandaalitsemisega olnud ja siis oli jah nagu ta oli,et mida me siis
nüüd tegema peame kedagi otsima või mingeid jälgi võtma ,et meil parematki teha oli raktsioon.....ja konkreetselt valetati isegi sealt näkku,et
varavastase kuriteo puhul ei saadetagi kunagi inimesi jälgi võtma ...mis on nagu ilmselge vale ... aga jah see tühine seik agha vihale ajas küll
selline suhtumine. |
kokkumängus sul iva sees,see tõesti nii et kes keda paneb ja nii ta enamvähem lähebki teatud kaugusteni.
andke siis minna
|
|
|
greedy
huviline
Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4, coupe otsingul
|
postitati 26.02.06 10:06
|
|
|
mul tehti kadriorus korter tühjaks helistasin politseisse ja näe ainult poolteist tundi oli aeg kui kohal. siis pesitsesid nad lubjas.vaatasid üle ja soovitasid naabritelt ise pärida kas keegi nägi midagi või kuulsid
kuna neile ei pidavat keegi rääkima.
autovarast pidin kinnihoidma 45 min.
Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
|
|
|
|
Qua
huviline
Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 quattro 2.3 (1992)
|
postitati 28.02.06 10:17
|
|
|
väike lühikokkuvõte ühest vargusest. mu tuttaval käidi autotöökojas sees. viidi kõik mis vähegi läikis ja väärtust omas. hiljem leiti buss üles
(täpsemalt sis saadi teises kohas kätte) juhix oli naine. tuttav leidis asjade seast omad spetsiaal võtmed, mis ta oli ise ehitanud (mingid imeasjad
et saada mootorile kuskilt ligineda jne) tõestas ära, aga juht ehk sis see naine vaikis. kuigi olid kõik asjad olemas, lasi kohus naise minema, kuna
tal oli kodus 2 last. case closed!
mina ütleksin selle peale et mida vi.......uuu???
--:::Quattro:::--
|
|
|
|
zniffer
huviline
Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: 200 tQ 134Kw ja wv passat 87a 1.8 syncro/quattro
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 07:54
|
|
|
ma kohe pean siia kirjutama. meil läks küll mitte audi aga volkswagen golf 4 natuke vähem kui kuu pärast ostu minema. millegi pärast arvan et platsi
pealt olevad inimesed on seotud. hommikul avastades et pole enam sai helistatud politseisse. politsei aga tuli öhtul kella 16.30 ajal. see on siis 8.5
t pärast. polegi lootust politsei kaudu seda kätte saada aga nad oleks vöinud ikka kiiremini tegutseda. nüüd on muidugi asi löpetatud ja kaskolt raha
käes aga ikkagi paneb muretsema miks siin riigis nii aeglaselt reageeritakse.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 11:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat: | Algselt postitas: bella
ma kohe pean siia kirjutama. meil läks küll mitte audi aga volkswagen golf 4 natuke vähem kui kuu pärast ostu minema. millegi pärast arvan et platsi
pealt olevad inimesed on seotud. hommikul avastades et pole enam sai helistatud politseisse. politsei aga tuli öhtul kella 16.30 ajal. see on siis 8.5
t pärast. polegi lootust politsei kaudu seda kätte saada aga nad oleks vöinud ikka kiiremini tegutseda. nüüd on muidugi asi löpetatud ja kaskolt raha
käes aga ikkagi paneb muretsema miks siin riigis nii aeglaselt reageeritakse.
|
Ja kindlasti on tegemist Hiiu/kivimäe piirkonnas paikneva
automüügiplatsiga?
Mõtlevale inimesele peaks niigi selge olema, et miilitsast pole mitte mingisugust abi kuritegude lahendamisel. Lausa vihale ajab kui miilitsasaates
näidatakse kuidas miilits tegeleb ööklubi ees peatuvate taksojuhtidega samas kui linnas (ja mitte ainult linnas) on otseses mõttes sõjaolukord.
|
ma küll ei tea et kivimäel oleks möni auto müügi plats aga hiiul küll jah. see auto oli soetatud kadaka tee äärsest auto platsist.
auto vargust ennegi meil ette tulnud ja siis üks teadja mees lausa ütles konkreetse platsi kust küsida ja sealt öeldi et teiega vöetakse ise
ühendust.
vat sellises kohas me elame. tore eks.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 01.03.06 12:13
|
|
|
Samamoodi lähevad kaduma otse saksast tulnud masinad, niiet autoplatsidega otseselt seostada varguseid on alusetu.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 12:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Samamoodi lähevad kaduma otse saksast tulnud masinad, niiet autoplatsidega otseselt seostada varguseid on alusetu. | jah, täitsa usun
sind. see golf oli ka just tulnud, platsile viidud siis meile ning meilt ära jne.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 12:32
|
|
|
Ma ise arvan, et "kuskilt august" jälgitakse just värskelt arvele võetud läänest toodud kasutatud sõidukeid, mis on registreeritud just
maksujõuliste eraisikute nimele. Selleks auguks ongi ilmselt äraostetud ametnikud jne.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 12:34
|
|
|
Ma ise arvan, et "kuskilt august" jälgitakse just värskelt arvele võetud läänest toodud kasutatud sõidukeid, mis on registreeritud just
maksujõuliste eraisikute nimele. Selleks auguks ongi ilmselt äraostetud ametnikud jne. | et siis ära ostetud ametnikud ARK"s
vöi?
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 01.03.06 12:35
|
|
|
Politseiga? Njah politseile ei tasu kunagi lootma jääda.Kolm korda on politsei kriminaal asja algatanud ja igakord kuue kuu pärast on tulnud kiri
kriminaalasja lõpetamisest.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 12:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MEEMEES
Politseiga? Njah politseile ei tasu kunagi lootma jääda.Kolm korda on politsei kriminaal asja algatanud ja igakord kuue kuu pärast on tulnud kiri
kriminaalasja lõpetamisest. | jah 2 korral siis meile.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 14:28
|
|
|
et siis ära ostetud ametnikud ARK"s vöi? |
Seda ma ei väitnud aga kuskilt peab ju info varastele tulema??? Ei ole mõtet ju varastada autot näiteks inimeselt, kel pole raha seda tagasi osta,
samuti ei torgita kindlustatud autosid - paneb mõtlema lihtsalt.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.06 18:17
|
|
|
Seda ma ei väitnud aga kuskilt peab ju info varastele tulema??? Ei ole mõtet ju varastada autot näiteks inimeselt, kel pole raha seda tagasi osta,
samuti ei torgita kindlustatud autosid - paneb mõtlema lihtsalt. |
no aga golfil oli kasko. önneks.
|
|
|
QUADRADRIVE
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 '91; ALLROAD '05
|
postitati 19.03.06 15:34
|
|
|
6x autovaraste ohvriks langenud. Eesti Politseist pole kyll kordagi kasu olnud. Omal käel ja Norra/ Soome politsei abiga 2 autot tagasi toonud. 1
Norrast teine Soomest. Ilmselt ebaõnn politseiga nagu autodegagi. Usun et on inimesi kellele politsei on auto tagasisaamisel paljuski abiks olnud.
|
|
|
Unn66
huviline
Registreerunud 27.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Rahulik A6
|
postitati 19.03.06 16:23
|
|
|
samuti ei torgita kindlustatud autosid - paneb mõtlema lihtsalt. | Miks ei varastata,mina küll mingi jõukas inimene pole aga ikkagi
pandi auto pihta ja ei olnud mingi uhke auto vaid tavaline audi coupe.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.06 16:31
|
|
|
samuti ei torgita kindlustatud autosid - paneb mõtlema lihtsalt. |
sa oled ikka asjadest väga valesti aru saanud.
varastatakse KÕIKE millel natukenegi väärtust on.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 19.03.06 17:18
|