Salongisoojenduse probleemid
Ei teagi kas küsimuse vormis teemat teha, või lihtsalt kurta, nimelt mina ei ole kohe mitte rahul praeguse masina (100 2,5TDI (mehhaniliselt seatav
kliima)) küttesüsteemiga. Esiteks- masin läheb jube aeglaselt soojaks. Ärge nüüd hakake jahuma, et vaheta termostaat- vahetasin juba ja tegelikult
läks asi hullemaks, endise kvaliteettermostaadi asemele sai paigaldatud uus "odav" ja peale seda langes mootori töötemperatuur kohe kõvasti... aga
seda ei tahtnud ma kurta...
nimelt kuidagi lahjalt puhub sooja isegi siis kui mootor on täiesti soe, eriti on probleem just jalgade soojendusega. Õhukanalid on kõik lahti ja
käega katsudes nagu sooja tuleb... kuid jalad hakkavad külmetama ka pikema sõidu ajal. Olen samuti täheldanud, et mingis suunas pikemas kurvis puhub
oluliselt paremini, kuid seda juttu, et õhk sees ei taha eriti uskuda kuna aja jooksul ju peaks õhk ikkagi süsteemist välja minema?
Eelmised audid (C3'ed) on väga hästi kütnud, tõsi mõlemal vahetasin soojendusradikat ja seega ei oodanud sellist probleemi. Kaalun juba tõsiselt
margivahetust, põhjamaistest masinatest vist volvo peaks hästi kütma?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|