sven66 poolt näidatud võim on küll lambi numbritega, sellise hinnaga ei saa never seda võimsust, mis seal kirjas, veelvähem, tegu ei ole d klassi
võimendiga.
ranz'i poolt soovitatud asi igati kobe, minule endale ei meeldi ainult see, et see on digitaalne juba Aga noh, muidu kärab küll
Tegelikult, sven, mis on sinu "tümpsu" eesmärk ? Ei soovitaks sulle osta RF elementi, on küll hea aga siiski, tegelikult saad ka odavamalt. Vaata
DLS'i või peerlessi hindasid. Arvan, et korraliku woofri saaksid sa juba 3000 eesti raha eest kätte. Ja IMO ei ole seda 600RMS küll vaja, hea, puhta
bassi saad sa juba tükkmaad väiksemate võimsuste juures ja autosse ei olegi ju vaja midagi jubedat, kui mõtled seda siiski oma kõrvadele osta.
Muidugi on teine asi juba, kui kavatsed enamus heli autost väljapoole kuuldavale tuua
Minu arusaam asjast on selline, et olgu sul kuikõva tümps tahes, see on mõeldud siiski autos sees kuulamiseks, mitte väljas teistele Olen istunud ühes caddys, millel oli ka vist sinna 1krms kanti bassi sees,
välja ei olnud praktiliselt midagi kuulda aga kui ukse lahti tegid, siis oioioi
Ei, jah, 6000.- eest võimendi, soovitatavalt siis juba kahe kanaliga ja kaks mingit 10" elementi järele sellele oleks ideaalne
Otseloomulikult võid sa see 10k mulle anda ja ma teen sulle sinna tümpsu nii, et halb hakkab
PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
|
|