Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: katuseluugi ajami kaitse (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1048)
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 31.01.06 10:26 Tsiteeri
katuseluugi ajami kaitse

Katuseluuk jamab - läheb iseenesest vahel irvakile ,siis natuke on lahti ,sulgub ja jälle lahti.Talvel on jama sellega--seega mötlesin ,et võtaks kaitsme välja ,eks soojade ilmade tulekuga vaata seda problat aga kus on kaitse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Karin84
huviline

Registreerunud 26.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 (95´a)

postitati 09.05.08 21:00 Tsiteeri

mul sama jama... vahest on ikka nagu täielik närvihaige- millest selline probleem võib olla!?
Samas mõni päev ei liigu üldse ise- allub minu käskudele nö aga samas teine päev mõllab ise nagu hull- lausa segab sõitmist:mad:

Prrrr... AUDI! :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
itsiim
huviline

Registreerunud 18.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi 85kw

postitati 10.05.08 00:48 Tsiteeri

Sama jama minul ka. Hiljuti hakkas nii tegema, ja tean ka mitmeid teisi sõpru, kellel ka niimoodi jamanud. Niiet arvatavasti ei ole see haruldane viga, kui keegi oskab aimata, milles probleem võiks olla, siis igasugune abi on teretulnud..:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.08 05:26 Tsiteeri

Pole küll päris samad sümtomid mis mul olid, kuid mina sain oma katuseluugi tagasi elule juhiukse sisse minevad juhtmed üle vaadates. Osad olid neist murdunud ja nii vahel töötas vahel mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
itsiim
huviline

Registreerunud 18.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi 85kw

postitati 10.05.08 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaspa
Pole küll päris samad sümtomid mis mul olid, kuid mina sain oma katuseluugi tagasi elule juhiukse sisse minevad juhtmed üle vaadates. Osad olid neist murdunud ja nii vahel töötas vahel mitte.

Arvan, et sul oli siis selline luuk, mida sai võtmest kinni panna/lahti teha.. Minu A6 on täica plank, hea et luuk ja elektri aknadki on. Trikki teeb ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.3% - SQL: 78.7%]