Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi V8 head k. ja vead (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 4264)
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 09:54 Tsiteeri
Audi V8 head k. ja vead

Olen pikemat aega armunud V8 sse ja soov mina saksast seda tooma aga esmalt uuriksin mis on tema vead ja head küljed. Kui kallid on jupid ja kas on kulukam ülal pidada kui 200 134 kw aut. isendit. Palju ta keskmiselt kütet nõuab ( no ikke rahuliku sõidustiiliga) ette tänades.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 29.01.06 09:59 Tsiteeri

Saksa keelt tonkad? Kui ka mitte, siis www.audiv8.com lehelt saad miskit infot.

Aga alusta sellest, et pane otsingusse %v8%, ühtteist ikka leiad.

Täiesti ok auto. Kui juba ostma hakkad, siis soovitan 4,2 motot.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 10:04 Tsiteeri

saksa keele jaoks on mul sõber...ise jään hätta aga miks 4.2 plaan just lahjetat vaadata kuna 4.2 kallimate killast:P

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 10:20 Tsiteeri

4,2 on näitajate poolest lihtsalt mats parem, samas igasugused remondi ja hoolduse kulud samad. Küttekulu ka praktiliselt sama. Seega - parem valik. Hinnavahet tõesti ei tea.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 4.2 Quattro

postitati 29.01.06 17:17 Tsiteeri

Eks see ülalpidamine on tal ikka kallimate killast küll, endale soetasin ka justnimelt 4.2 motoga isendi ja sai ka kõik hooldatud, mis vaja(rihmad rullid, kõik õlid ja muud vedelikud, kõik filtrid, küünlad jne.) kokku maksis kuskil 12 kilo kanti, kusjuures jupid on mulle praktiliselt oma hinnaga;)
Aga selle eest on ikka mugav auto ka ning nelivedo on ikka kah lagi, mingit mure pole, et kuskile kinni jääks vms. Kütusekulu ei olegi sellise auto puhul oluline määraja ju:P
Võibolla ma olen selles suhtes natuke liiga pedant aga selline auto peab olema ikka ilusti hooldatud ja korras, niiet ostujärgselt sinna mingi 10 kilo+ sisse panna on täitsa normaalne. Seda on kohe valus on vaadata, kudas mõni sellist autot ruunab, ainult tangib ja tallab peale:mad: Minu autot hoiti Saksamaal üldse garaazis koguaeg, et päike peale ei paistaks, omanik oli ikka hull pedant vanamees:) Niiet edu sulle ostmisel, hea hinnaga võid ka minu oma ära võtta:D, sest nagu öeldakse "süües kasvab isu" nüüd vaatan vaikselt juba A8-t:)

www.aprilia.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 17:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ets1
"süües kasvab isu" nüüd vaatan vaikselt juba A8-t:)

Just-just :D Mina sihin S8-t, kinnisidee selline...

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 29.01.06 18:06 Tsiteeri

Just-just..
Ostad ja topid kohe päris korraliku summa veel korraliku hoolduse peale ka!
Samas, mul endal 3,6l ja meelega just see. Kütusekulu vahe natukene ikkagi on, mul suvel linnas rahulikult sõites 13l kanti, hetkel 17 :)
Kiirenduse vahet pole neil kahel mootoril ollagi, küll aga kindlustus :D Mis maksab omajagu rohkem. 4,2 on muidugi uuem ja tiba ökom, kuid hästi hoitud 3,6 on väga norm.
Üldjuhul, nagu lugenud olen ja mis mul endalgi hetkel veel viga on-väheke elektri janti. Nimelt vahepeal kesklukud töötavad, siis jälle mitte, võtmega saab lahti alati aga automaatselt - kuidas tuju on :P Samuti ka elektriaknad.. Viga vast nende nn ajus, mis tuleb lahti võtta ja üle vaadata, mul pole aega garaa˛i minna olnud, et seda teha. Enne ostu vaata kindlasti veakoode, ega midagi hullu väida. Küünlad võiksid ka korraks maha kruvida, kui on õlised, siis kas rõngad või klapisääretihendid :)
Muidugi soovitav osta hooldusraamatuga isendi, nagu mina, viimane hooldus oli tehtud 270 000km juures, hetkel auto sõitnud ~290 000km :) Ah jaa, kilomeetreid on sellel autol kindlasti näidiku peal palju, seda ei maksa karta, mida rohkem, seda osaliselt ka parem, kuna siis saab kindel olla, et see summa on reaalne. Noh.. puksid, vedrud jne.. kumme vaata, ega kulunud pole äärtest, kaitsekumme vedrudel - amortidel, minu omal olid need juba katki. Üldjoontes kere, et kõik uksevahed oleksid ühtlaselt sirged, pagasniku katte alla, ega seal mingeid kahjustusi pole/mõlke vms.

Muud nagu ei tule hetkel pähe, üldiselt mittetoimivaid mugavusvidinaid ei ole mõtet karta, see on lihtsalt auto vanusest ja korda neid teha pole mingi vaev, vaid aega on vaja. Mugavusvidinate all pidasin silmas el. aknaid, istmesoojendusi jms.

V8 on vägev, möödasõidul keerad E-S´peale ja tallad pedaali, 100->180km/h on mõnusalt kiire tulema :D

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.01.06 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Exclusive
Kiirenduse vahet pole neil kahel mootoril ollagi, küll aga kindlustus :D Mis maksab omajagu rohkem.

Üle 142 kW on kõik samas grupis ja seega pole kindlustusmakses enam vahet.

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 20:40 Tsiteeri

Täpselt.
Ja tead mis - kiirendusel on ka vahe sees :P

Edit: www.audiv8.com toodud trükiseid uskudes on kiirenduse vahe automaatkasti puhul 0-100 u. 1,5-2 sekundit ja 0-200 u. 10 sekundit.

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 29.01.06 22:53 Tsiteeri

Ma nüüd siis targem jällegi tiba aga kiirenduse vahet 0-200km/h 10s, seda peab proovima, muidu kohe mitte ei usu, ehk millalgi suvel saab kiirendustel selle teada :)

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.06 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ets1
Eks see ülalpidamine on tal ikka kallimate killast küll, endale soetasin ka justnimelt 4.2 motoga isendi ja sai ka kõik hooldatud, mis vaja(rihmad rullid, kõik õlid ja muud vedelikud, kõik filtrid, küünlad jne.) kokku maksis kuskil 12 kilo kanti, kusjuures jupid on mulle praktiliselt oma hinnaga;)
Aga selle eest on ikka mugav auto ka ning nelivedo on ikka kah lagi, mingit mure pole, et kuskile kinni jääks vms. Kütusekulu ei olegi sellise auto puhul oluline määraja ju:P
Võibolla ma olen selles suhtes natuke liiga pedant aga selline auto peab olema ikka ilusti hooldatud ja korras, niiet ostujärgselt sinna mingi 10 kilo+ sisse panna on täitsa normaalne. Seda on kohe valus on vaadata, kudas mõni sellist autot ruunab, ainult tangib ja tallab peale:mad: Minu autot hoiti Saksamaal üldse garaazis koguaeg, et päike peale ei paistaks, omanik oli ikka hull pedant vanamees:) Niiet edu sulle ostmisel, hea hinnaga võid ka minu oma ära võtta:D, sest nagu öeldakse "süües kasvab isu" nüüd vaatan vaikselt juba A8-t:)

´Mis on see hind mida sa küsid:P...palju tal õli maht nii 3.6 ja 4.2 ja ültse kuidas vastu peab auto...kere on täistsink või kuidas. Tänud...tõsised soovid tulla üle volkarist audile :D ja miks siis mitte võtta kohe korraliku lipulaeva :P

Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 30.01.06 15:45 Tsiteeri

Siin on mingid vanad arvustused mõlema (3,6 & 4,2) variandi kohta:

http://www.tots.ch/typen/typ44/inhalt.htm

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 30.01.06 18:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ulvar
Siin on mingid vanad arvustused mõlema (3,6 & 4,2) variandi kohta:

http://www.tots.ch/typen/typ44/inhalt.htm

Ulvar

Saksa keelt küll suurt ei mõika, aga numbritest saan aru. Kiirendus andmetest jääb selline mulja nagu 4,2 oleks manuaalkastiga ja 3,6 automaat kastiga, sest olen ise 3,6 manuaalkastiga 0-100 alla 8 sek. saanud. Seal on aga aeg miski 9,1. Ärge kõvasti lööge aga lihtsalt väike tähelepanek. Muidu ühed head mõlemad.

Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 30.01.06 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Kiirenduse vahet pole neil kahel mootoril ollagi, küll aga kindlustus :D Mis maksab omajagu rohkem.

Üle 142 kW on kõik samas grupis ja seega pole kindlustusmakses enam vahet.

Grupp gruppiks aga kas kindlustus ei käi siiski kilowattide pealt?

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.06 19:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Grupp gruppiks aga kas kindlustus ei käi siiski kilowattide pealt?

Alates 142kW on hind kõigil sama kui sul just väikeveok pole, millel arvestatakse massi mitte võimsust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 13:35 Tsiteeri

Aga mida oskate rääkida manuaal kastiga quatro 3,6 isendist. Kuidas sellele sobib manual kast. Endal üks silma piiril:D

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 14:20 Tsiteeri

Väga hea on. Aga tule proovi minu oma, see on veel parem :D
Tehaseandmete järgi on muideks 3,6 manuaali ja 4,2 automaadi kiirendus 0-100 sama. Küttekulu 3,6 kahjuks natuke (linnas).

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 14:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mms
Väga hea on. Aga tule proovi minu oma, see on veel parem :D
Tehaseandmete järgi on muideks 3,6 manuaali ja 4,2 automaadi kiirendus 0-100 sama. Küttekulu 3,6 kahjuks natuke (linnas).

Oot oot kas sa ütled , et 3,6 manuaal võttab rohkem kütet kui 4,2 automaat. Ei tah uskuda.

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 19:46 Tsiteeri

Minu andmed on pärit www.audiv8.com lehelt. Kahjuks sealt otse linki panna ei saa, aga vali "technik", siis "motor". Seal igasugu muid huvitavaid andmeid ka. Muu hulgas siis "verbaruch" (küstusekulu) ja "stadt"(linn). Tõesti, mäletasin valesti, seal on märgitud 5-käigulise käsikastiga PT (3,6) motoga variandil linnakuluks 17,5 ja täpselt sama ABH (4,2) automaatkastiga. Seega sama, mitte suurem. 6-käigulise andmeid kahjuks pole. Aga kui arvestada et tal on käigud ilmselt mõnevõrra lühemad siis ka kulu erinev (usun et suurem).

Samas, pane tähele, et keskmine kulu on antud 11-17 ja 12-20 (3,6 ja 4,2). Ja nii ta täpselt ongi. Korra lajatad gaasi kümneks sekundiks põhja kohalt minnes, kohe keskmise kulu numbrid laes. Ja kui sa seda päeva jooksul mitu korda teed, siis ongi kulu suur. Mina näiteks ei huvitu keskmisest kulust, sest tean et ta on selline nagu vajutan :) Mingi ökodiisliga sellist asja ei ole, vajutad või ei vajuta, suurt vahet pole.

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma nüüd siis targem jällegi tiba aga kiirenduse vahet 0-200km/h 10s, seda peab proovima, muidu kohe mitte ei usu, ehk millalgi suvel saab kiirendustel selle teada :)

Hmm, 3,6 automaadil väidetakse www.audiv8.com "technik"->"motor" lehel 0-200 olevat 41,3 seki. 4,2 seal tabelis kirjas ei ole, aga ühes prospektis mis seal üleval, väidetakse selleks 28 seki. Seega - vahe 13,3 seki. Proovime järgi? :D

Edit: üles leidsin http://www.audiv8.com/german/reports/ar/ar_8-92.jpg

Seal selline lause: "Von 0 auf 200 ist der Unterscied eklatant, war doch der neue 4,2-V8 mit exakt 28 s sogar um 10,2 s schneller" Seega väidavad siin, et vahe 10,2 seki. Seega 10,2-13,3. MOTT. Vaja siis veel vaid praktikas järgi proovida.

Edit2: see Ulvari antud link on sama testi jutt vähe loetavamal kujul.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 20:38 Tsiteeri

Nii siis tekkis selline huvitav seik, et auto proovitud , valitud jne aga küsimus siis selles, et tegemist oli manuaaliga. Kas 3.6 manuaal on 5 või 6 käigune? Või on mõlemat olemas. Tegemist siis 91 aasta masinaga. Ei mäleta, või lihtsalt ei märganud:(. Oskab keegi täpsustada manual versioone

Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 13.02.06 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Nii siis tekkis selline huvitav seik, et auto proovitud , valitud jne aga küsimus siis selles, et tegemist oli manuaaliga. Kas 3.6 manuaal on 5 või 6 käigune? Või on mõlemat olemas. Tegemist siis 91 aasta masinaga. Ei mäleta, või lihtsalt ei märganud:(. Oskab keegi täpsustada manual versioone

On nii 5 kui ka 6 käigulisi manuaale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 20:51 Tsiteeri

Aga kuidas neid siis pandi. kuidas otsustati, et sellele 5 ja sellele 6 ne:. Loogiliselt mõeldes peaks olema nii, et 88 a altes-90/91 5 ne 91-94 6 ne. Või eksin. Muid seletusi nagu ei oskaks tuua. Või mootoril mingi valem sees (hilisematel uuendused?):)
Ja kumb võik siis parem manuaal olla ja nende erinevused. On kellegil kogemusi

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 21:03 Tsiteeri

kuskilt kunagi lugesin välja, et 92a asendati 5-ene 6-ese kastiga..aga pead ei anna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 21:08 Tsiteeri

Huvitav ühel siinsel klubilisel 91 a. ja 6 käiku? Aga võib olla tegemist oma muudatustega.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 47.0% - SQL: 53.0%]