Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: k:miks mootor tõrgub!!!-lukku-korras (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1303)
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 23.01.06 10:50 Tsiteeri
k:miks mootor tõrgub!!!-lukku-korras

teema siis järgmine et audi80 85kw mootor tõrgub kui on soojaks läinud(enne kui kylm on siis on ok),tõrgub nii et sureb isegi lõpuks välja,milles selline asi.kas võib olla sellest et eelmine päev panin bensu ja see võis olla s*** või on paaki tekkinud kondents vesi ja seepärast ?või milles on asi? kui on kuskil sellest foorumis juttu olnud siis ehk on keegi kes teavitab!tahaks inimesena liikuda,mitte lolli mängida teel ja kellegile teepeal ette jääda!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:49 Tsiteeri

paneks siis teema lukku kui ei ole asjalikke inimesi....aga tänud abi eest

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:51 Tsiteeri

ei ma pole asjatundja, kuid benapumbaga midagi viga vist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:53 Tsiteeri

tänan vähemalt mingigi vihje

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:55 Tsiteeri

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 23.01.06 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: must_ratsu
teema siis järgmine et audi80 85kw mootor tõrgub kui on soojaks läinud(enne kui kylm on siis on ok),tõrgub nii et sureb isegi lõpuks välja,milles selline asi.kas võib olla sellest et eelmine päev panin bensu ja see võis olla s*** või on paaki tekkinud kondents vesi ja seepärast ?või milles on asi? kui on kuskil sellest foorumis juttu olnud siis ehk on keegi kes teavitab!tahaks inimesena liikuda,mitte lolli mängida teel ja kellegile teepeal ette jääda!

Väga raske nõu anda, sest vigasid võib palju olla. Mina soovitan sul selle autoga diagnostikasse minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:56 Tsiteeri

või siis mingi kuramuse tempandurijulla värk... ma ei eta täpselt. Mul jukerdas ka kunagi, kuid oli pump umbes.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audiamus

Bensupump ei puutu asjasse, kui oleks bensupumbas viga, siis ta ei läheks enam üldse käimagi.

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:13 Tsiteeri

Julgen selles mitte nii väga kindel olla, kuna mul sõitis üksvahe väga ilusti, siis mingi aeg enam ei läind käima, siis seisis ja läks käima.... ja kontrollimisel selgus, et pump pidi läbi puhastama. Nüüd sõidab juba aasta. Aga veel võivad olla ka katkised küünlajuhtmed, nagu mul samuti olid kah ja mis hiljuti jälle puterdamist tekitasid. Vahetasin ära ja jälle käib ideaalselt. Aga võib ka midagi muud olla veel... ei välista.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:21 Tsiteeri

Mul on sama mootor 2.0E 85kW ja olen sellega mööda diagnostikaid jooksnud üle aasta aja. Selle sees olen vahetanud: lambda, potensomeeter, küünlajuhtmed ja oli plaanis aju vahetada. Õnneks sattusin diagnostikat tegema veel Viljandisse Särg AA-sse ja seal sain tegeliku vea teada - õhulugeja ja õlipumbas mingi klapikene (kuna see ei tööta, siis mootoris läheb õlisurve pööraselt suureks) ja sellest ongi see viga tingitud, see pidi b4-jadel ka tüüpviga olema. Mul oli sama teema, et pöörded kõiguvad, siis puterdab jne.

must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Mul on sama mootor 2.0E 85kW ja olen sellega mööda diagnostikaid jooksnud üle aasta aja. Selle sees olen vahetanud: lambda, potensomeeter, küünlajuhtmed ja oli plaanis aju vahetada. Õnneks sattusin diagnostikat tegema veel Viljandisse Särg AA-sse ja seal sain tegeliku vea teada - õhulugeja ja õlipumbas mingi klapikene (kuna see ei tööta, siis mootoris läheb õlisurve pööraselt suureks) ja sellest ongi see viga tingitud, see pidi b4-jadel ka tüüpviga olema. Mul oli sama teema, et pöörded kõiguvad, siis puterdab jne.
ja palju sul see jama kokku maksma läks?

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:38 Tsiteeri

Diagnostika maksis ise 800kr, seal tehti õhulugeja ka korda. Aga seda klapikest õlipumbas pole ma veel jõudnud vahetada lasta.
Kuid ega sinu autol ei pruugi sama viga olla, mis minu omal - seepärast ongi kõige targem pöörduda diagnostikasse ja siis saad teada mis vigane ;)

must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:52 Tsiteeri

seda kyll aga eks ma siis proovi omme mingit diagnostikat..ehk saan veelgi targemaks...tegelt enne aga proovin yht remondimeest kes on suht kuldsete kätega...aga olen saanud suunitlevaid vihjeid...suur kummardus ja suured tänud!!!!;)

8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 26.01.06 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: must_ratsu

Täna tabas mind sama saatus.
Ja jäingi kodu juures teele ette. Egas polnudki muud kui ohukad peale ja ootama.
U minuti pärast käivitasin ja sõitsin koju ära.
Tsitaat:
...õhulugeja ja õlipumbas mingi klapikene (kuna see ei tööta, siis mootoris läheb õlisurve pööraselt suureks) ja sellest ongi see viga tingitud, see pidi b4-jadel ka tüüpviga olema...

Ehk valgustate kus asub? milline on? ja hind?
Kas annab ehk kontrollida ka kui surve aktiivne on
(näiteks varda või korgi eemaldamisel taob õli välja või muud)
2. dets. käisin diagnostikas ja siis oli probleem CO-s ja vigane oli temp. andur mille vahetasin kohe kui auto jahtunud oli. Ülejäänu olevat ok
Kas tõesti tuleb uuesti ja nii edasi diagnosti vahet jooksma hakata:mad: Tiba kulukas nagu aasta jooksul mõned korrad seal käia.

sain vist isegi auto korda ;-)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.3% - SQL: 88.7%]