Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Nutt ja hala teemal "Miks keegi ei osta minu autot" - SPLIT Treseri Müügiteemast (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 3792)
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.06 11:58 Tsiteeri
Nutt ja hala teemal "Miks keegi ei osta minu autot" - SPLIT Treseri Müügiteemast

No ma ütlen siin ei õnnestu kunagi ühtegi autot müüa, ükskõik kui korras ta on ja kui hea hinnaga. Täiesti lootusetu. Ainult: "Oleks raha siis ostaks"...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.06 12:09 Tsiteeri

No aga palun väga, kes keelab sul ostmast:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 21.01.06 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audiamus
No aga palun väga, kes keelab sul ostmast:)

Inimene ei avaldand ostu soovi vaid rääkis asjast nii nagu ta tegelt on. Kui suvel müüdi 45000 siis oli tiba kallis nüüd -15000 ja ei kedagi???

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.06 15:42 Tsiteeri

Ei avaldanud jah, aga kohatu repliik antud teemasse. 1. kuidas ei õnnestu ühtegi autot siin müüa???
2. See Treser pole ju nagu mingi tavasõiduriist ( loe: ökonoomne).See nõuab omajagu pappi, et sellega tegeleda ja kellel see rahakott siis puuga seljas on? Ega endalgi poleks sellise vastu midagi. Kes sellega tegeleda viitsib, sel peab olema normaalne summa sisse investida ju. Mõttetu nagu nuriseda sel teemal, et keegi ei taha.

eds
huviline

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.06 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: epic_metal
No ma ütlen siin ei õnnestu kunagi ühtegi autot müüa, ükskõik kui korras ta on ja kui hea hinnaga. Täiesti lootusetu. Ainult: "Oleks raha siis ostaks"...

hmmmm, ega see väga vale jutt ei olegi ka minu arust. jutumehi leidub siin sitaks ja rohkem veel aga tõelist ostjat mõnele autole reaalse hinna eest siit väga raske leida. kui, siis on see et enne pean oma "auto" maha müüma siis saan 10.000 sissemakse teha ja ülejäänud maksan siis elu lõpuni iga kuu 500 EEKu nii et jah...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.06 16:15 Tsiteeri

Kahju aga nii ta on jah. Mina oma S4 siin müüdud vist ei saa. Auto24 on alati abiks olnud samas. Isegi kui tahtsin Beckerit osta. Mitte keegi ei paku samas nõudlust nagu oleks. Nüüd on mul üks Traffic Pro üle ja mitte keegi ei näita üles grammigi huvi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 22.01.06 19:15 Tsiteeri

audiclub polegi ju mingi autoturg. Mõne mehe "hääletoon" on selline nagu süüdistaks kedagi :o Autode müümiseks on hea koht auto24.ee!!!

PS aasta tagasi müüsin siin A6 Avanti maha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 06:33 Tsiteeri

Kõik Te suured automüüjad võiks aru saada, et siin figureerivad ikkagi inimesed, kellest enamusel on Audi juba olemas!
Ja keegi ei keela Teil oma autosi siis Auto24-s müüa, kui see seal nii lihtsalt käib.

Kui sa vingumine teemal "keegi ei osta minu autot" siin veel kaua kestab, siis kustutame Turu osa üldse ära.

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 23.01.06 07:49 Tsiteeri

Mina ostsin oma teise Audi foorumist aga üldiselt jah, 95% siinsetest liikmetest juba omavad autot ja usun et üle poolte neist ei plaani seda ka vahetada, kui siis, tõesti mingi super mega pakkumine ei tule. Hiljuti siin minu mäletamist mööda müüdi üks V6 2.8 A100 sedasi, et hea et kakluseks ei läinud - lihtsalt nii hea pakkumine oli!

Sinu S4 on aga tavaline, ei eruta eriti nagu, neid on ju müügis palju, ja hind on sul ka tavaline või lausa üle harju keskmise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 23.01.06 07:50 Tsiteeri

Mina ostsin klubiliikme käest auto ja seda tänu kuulutusele foorumis.Omasin ka ennem Audit kuid tahtsin uuemat ja siiani rahul.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 23.01.06 07:53 Tsiteeri

Ma ei tea, mina müüsin ainult foorumi kaudu oma eelmise auto 3-me päevaga maha (ei ütleks just, et väga soodsalt). Eks oleneb autost ja müüjast :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 23.01.06 08:03 Tsiteeri

Üldiselt see foorumis halamine ei koti kedagi. See, et sa siin nutad, et keegi su autot ei osta on küll sinu probleem. Mine paku oma autot autoturul ja auto24-s, mitte ära oota arvuti taga, et keegi sinu auto ära ostaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 23.01.06 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimees
Mina ostsin klubiliikme käest auto ja seda tänu kuulutusele foorumis.Omasin ka ennem Audit kuid tahtsin uuemat ja siiani rahul.

ENNEM = PIGEM

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 08:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Kõik Te suured automüüjad võiks aru saada, et siin figureerivad ikkagi inimesed, kellest enamusel on Audi juba olemas!
Ja keegi ei keela Teil oma autosi siis Auto24-s müüa, kui see seal nii lihtsalt käib.

kuldsed sõnad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 23.01.06 08:25 Tsiteeri

Kui nüüd seda treserit silmas pidada siis eks sellise masina müük ongi eriliselt raske ja eeldab tõelise fänni leidmist. Näiteks minusuguse jaoks on selline masin tõeline peletis ja ma ei saa aru miks nii koleda masina eest peaks turuhinnast rohkem maksma? Sellise masina müük ongi ülimalt keeruline.

Ja nagu juba siin teemas öeldud siis parimad kohad müügitegevuseks on ikkagi auto24 ja KB.
Üteldakse küll, et igala masinale leidub ostja, kuid kui hind on ikka väga palju üle keskmise turuhinna siis see reegel alati ei kehtigi.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 23.01.06 09:22 Tsiteeri

Tegelikult on ka siin võimalik autot müüa.
Pole see asi nii hull midagi.
Lihtsalt peab olema selline auto, et ostetaks ;)

EDIT: Täna osteti B4 ära. Kontakt läbi foorumi.

11,823@191,5km/h
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 09:27 Tsiteeri

Ma küll soetaks selle Treseri:) aga, jah, lugedes, mis seisus see auto on ja palju sisse vaja investida, siis kahjuks pole miljonär. Kui Miljokas oleks, siis ostaks ferrari:) Aga see Treser 200 mulle meeldib muidu, lahe vihane autu:) Aga jah, halamine ei tasu ära, kuna teada, milliste mõtetega ( loe tihe investimine) see auto omanikult omanikule müüdud on:) Aga edu!

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 23.01.06 10:31 Tsiteeri

Vist on asi hoopis hinna/auto omavahelises suhtes. Just hiljuti tuli ju klubis müüki ka see teine must pisike Treser. Naise vend jõudis vaatamas käia, auto meeldis. Raha leidmisega (iseenesest ju väga väike summa) kulus noorel mehel paraku mõni päev, ja kui raha olemas, oli auto juba müüdud. Nii et ka haruldusi, seda sugugi mitte roosilises korras, müüakse siin klubis vähem kui nädala jooksul, kui vaid hind sobib. Meie klubi sedaankerega suur Treser oli vist siiski kauem müügis, kuid hind, mis selle eest saadi, oli pigem üle mõistuse kõrge (omanik ostis hiljem auto ikkagi endale tagasi). Haruldusi tuleb järelikult kas müüa odavalt, või siis mitte kiirustada müügiga, kui tahtmine temast tõesti sellist hinda saada, mida auto väärt on. Eestis tundub olema trend jälle sedapidi, et vanas ja hallist massist erinevas autos näevad väärtust vähesed, kõigil vaja ikka uuemat: et oleks võimalikult sarnane uute riisiveskitega (Mazda6 style tagatuled, moosiriiulid, kindlasti vankriratta idee järgi madalaprofiili rehviga valuveljed ja mida kõike veel massi sulandumise nimel autodele juurde ei osteta). Isikupärasust hindavaid ostjaid, kes pole VEEL leidnud endale sobivat autot, ei satu vist piisavalt tihti foorumit lugema... Ja kui aus olla, siis kui naise vend autot hakkas otsima, ei tulnud ei minul ega ka temal kohe pähe siia foorumisse tulla müügikuulutusi vaatama, esmalt käis ta läbi ikkagi auto24, nettiauto, mobile, autoscouti jms kohad.

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 23.01.06 10:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma küll soetaks selle Treseri:) aga, jah, lugedes, mis seisus see auto on ja palju sisse vaja investida, siis kahjuks pole miljonär. Kui Miljokas oleks, siis ostaks ferrari:) Aga see Treser 200 mulle meeldib muidu, lahe vihane autu:) Aga jah, halamine ei tasu ära, kuna teada, milliste mõtetega ( loe tihe investimine) see auto omanikult omanikule müüdud on:) Aga edu!

Loe nüüd enda postitust ja teema algataja esimest postitust :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 10:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audifan
Tsitaat:

Loe nüüd enda postitust ja teema algataja esimest postitust :D

See oli küll Treseri kohta öeldud! aga antud teema pole müügiteema, lihtsalt tahtsin väita, et see auto pole halb auto. Kuid ei tasu kohe pillima hakata, et ei õnnestu müüa!

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 25.01.06 02:02 Tsiteeri

Nuh mina sain ka oma auto siit foorumist ja las tarts pajatab teile kaua tal see kuulutus siin üleval oli:D:D

Satan will claim my soul.
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.06 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Nuh mina sain ka oma auto siit foorumist ja las tarts pajatab teile kaua tal see kuulutus siin üleval oli:D:D

jap, eks ta nii ongi, et osad autod ei jõua üldse avalikkuseni, osasid ei osteta üldse klubis. Ei tasu jah suhtuda hädaldavalt kui siin müüdud ei saa, siin on lihtsalt alternatiivne koht oma kaupa pakkuda, ma ütleks, et üle 50% audidest läheb minul ikka klubiväliselt kui klubisiseselt. Mõni auto läheb päeva-paariga, teine jälle seisab kuu-kaks-kolm ja enamgi...
ehk nagu lapsest peale juba räägitud "alati ei saa seda mida tahad ja alati ei lähe nii nagu tahad" :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.06 10:33 Tsiteeri

Mina ka siinse foorumi kaudu vahetasin ühe audi teise vastu.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lepp77
huviline

Registreerunud 19.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.6 V6

postitati 25.01.06 11:39 Tsiteeri

panin kuulutuse, et ostan A4--ega eriti keegi saada oma pakkumistki--siiani ostan

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.06 11:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lepp77
panin kuulutuse, et ostan A4--ega eriti keegi saada oma pakkumistki--siiani ostan

Tsitaat:
Algselt postitas: tarts
Ei tasu jah suhtuda hädaldavalt kui siin müüdud (ka ostu kohta kehtib see) ei saa, siin on lihtsalt alternatiivne koht oma kaupa pakkuda, ma ütleks, et üle 50% audidest läheb minul ikka klubiväliselt kui klubisiseselt. Mõni auto läheb päeva-paariga, teine jälle seisab kuu-kaks-kolm ja enamgi...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 37.3% - SQL: 62.7%]