Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mis võis viga olla??? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1160)
janek848
huviline

Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.8

postitati 19.01.06 14:56 Tsiteeri
mis võis viga olla???

auto seisis kaks päeva,hommikul läks ilusti käima tiksus kohapeal 10 min. Maanteel järsku jäi gaas peale 3000 p/m ja ei raasugi allapoole lasin paar tundi kohapeal seista ja kõik jälle ok autoks /a6 98 a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 19.01.06 15:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janek848
auto seisis kaks päeva,hommikul läks ilusti käima tiksus kohapeal 10 min. Maanteel järsku jäi gaas peale 3000 p/m ja ei raasugi allapoole lasin paar tundi kohapeal seista ja kõik jälle ok autoks /a6 98 a.

mul analoogne asi.
Eile tulin sõitsin maanteed ja siis kui linna jõudsin ja käigu välja võtsin iolid pöörded 5000 ja siis kui sipa gaasi andsin siis läks veelgi. jätsin seisma tõmbasin ka pöörete hoidjal juhtme välla mitte essugi ei muutunud. lõpuks peale natukest seismist oli kõik ok. täna pole enam jurkkinud??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janek848
huviline

Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.8

postitati 19.01.06 15:52 Tsiteeri

eks näis mis mul homme hommikul teeb loodan et rohkem ei jukerda

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 19.01.06 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janek848
eks näis mis mul homme hommikul teeb loodan et rohkem ei jukerda

seda loodan minagi:d

greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 19.01.06 16:33 Tsiteeri

teeb teil homme ka lubas ju -25 ära niiskus ja külm on selle kurjajuure põhjus.

Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
andro
huviline

Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 avant B4

postitati 19.01.06 16:38 Tsiteeri

Kui tegu oli külma ilmaga (-20 - 25c) siis külmub segusiiber kinni. Kapott üles ja liiguta segusiibri klappi ja asi peaks korras olema. Kontrolli ka soojaõhu võtu klapp üle viga võib ka seal olla ei saa sooja õhku kätte ning külmub ära.
A.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.06 07:32 Tsiteeri

Mul on ka A4 pöörded 3000peale kinni jäänud, nii 10 minutiks, siis on jälle ok. Maanteel sõitsin nii et seisma ei jäänud, lasin edasi :) Aga see oli aktuaalne umbes kuu aega tagasi. Nüüd -25c ei ole probleeme olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
putukas007
huviline

Registreerunud 29.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.6

postitati 20.01.06 07:34 Tsiteeri

Mul hommikul sarnane jama, keerasin auto käima, kõik oli ok, aga siis vajutasin korra gaasi ja pöörded jäid 2000 kanti pidama, keerasin süüte välja, ei midagist, nii kui gaasi juurde siis pöörded ülespoole, siis avastasin aga, et gaasi pedaal oli tunduvalt allpool õigest asendist, üritasin siis varba otsaga seda ülespoole tagasi sikutada ja korras, et siis kas tross oli kinni kiilunud või midagi sarnast, kui soojaks siis asi ok...sõbral maaanteel just sama jama, see tühkäigumootori viga, vähemasti esindusest väideti nii, et hakkab ära väsima

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 10.1% - SQL: 89.9%]