Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: millist kasutatud kastiautot eelistada? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1682)
blauk
huviline

Registreerunud 20.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: coupé

postitati 17.01.06 18:55 Tsiteeri
K: millist kasutatud kastiautot eelistada?

Toyota Hilux
Ford Ranger
Nissan Navara
Mitsubishi L200
Mazda B2500

Kavas hakata maakohta üles ehitama ja seega tekkis vajadus taolise veolooma järgi. Kuna ise olen selle koha pealt suht võhik siis küsiks:
Kas kellelgi on olnud tegemist mõnega nendest pickup'idest. Millist neist eelistada, on neil üldse suurt vahet? Kandevõime on vist kõigil neil 1000 kg kanti aga maastikuläbimisvõime, vastupidavus, ülalpidamiskulud... jne?
Oodatud on igasugune info just just 1997 - 2001 aastal toodetud neliveoliste, diiselmootori ja manuaalkastiga mudelite kohta.
Olen näinud ka sellist aparaati nagu Volkswagen Taro, aga minu teada puudub tollel nelivedu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 17.01.06 19:04 Tsiteeri

Nissan, Toyota- mõlemad on suhteliselt levinud, asju saab osta ka lammutustest.

Mitsul on kõik jupid väga kirved, Mazda ja Ford peaksid olema sama põhja peal ning lagunevad nii, et ei jõua remontida.

Nissani, Toyotaga olen ise mingil määral kokku puutunud, Mitsu, Mazda, Fordi kogemused vastavalt omanike(tuttavate) arvamusele.

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.06 19:24 Tsiteeri

hetkel sõidan tööautoga,milleks on Ford Ranger.Oleneb millises korras auto saad,see auto on 2002 aasta oma ja 130000 läbi sõitnud,ise olen sellega 40000 sõitnud,tehtud on ainult plaanilised hooldused.Paar eelsüüte küünalt on ka ära vahetatud.Mazda on sama raami peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.01.06 20:11 Tsiteeri

mul tuttav on dziibimees. ta on erinevate firmade pille omanud, mitte küll pikkapp-kerega vaid neid tavalise kerega. tema igatahes kiidab Toyotat, et pika kogemusega dziibitootja ning sellest tulenevalt lahendused ja mugavused pidid head olema:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vembut
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.9tdi

postitati 18.01.06 07:49 Tsiteeri

Ford rangeriga olen ise sõitnud, suvel tööl olles, ütleme nii et kui sul aega palju ja närvi kah on siis kannatab sellega sõita. See ranger ei lähe teragi edasi. Mina soovitaks Nissanit, sellel on hea mootor peal, ei ole uimane ega lagune kah palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.06 08:00 Tsiteeri

Navara

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 18.01.06 09:56 Tsiteeri

Mazda B2500 turbo intercooler,,,,,,kuna tegelen metsaveoga peab see aparaat tihtipeale näitex 1200liitrise nafta pütiga offroadi tegema.......auto on 2002 aasta 160000km läbinud ,,ei ütle ühtegi halba sõna. korralikult hooldatud.Vahetatud on ainult mingid tühised vidinad nt piduriklotsid. esisillas mõned puksid:D

blauk
huviline

Registreerunud 20.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: coupé

postitati 18.01.06 12:52 Tsiteeri

Tänud operatiivse info eest;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 18.01.06 13:02 Tsiteeri

Mina jällegi Navart ei soovitaks. Selle aasta käigu mootorid on suht nõrgad, kipuvad laiali pudenema. Soovitaks HiLuxi, tuttav ratsutas sellega 3 või 4 aastat. Kasutas seda sõna otseses mõttes siht ots tarbeliselt ja kestab. Ja ilmselt sõidavad aafrika neegrid sellega veel mitu aastat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 18.01.06 16:39 Tsiteeri

veel näca B2500 kohta.....suht öko pill

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 18.01.06 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: blauk
Toyota Hilux
Ford Ranger
Nissan Navara
Mitsubishi L200
Mazda B2500

Kavas hakata maakohta üles ehitama ja seega tekkis vajadus taolise veolooma järgi. Kuna ise olen selle koha pealt suht võhik siis küsiks:
Kas kellelgi on olnud tegemist mõnega nendest pickup'idest. Millist neist eelistada, on neil üldse suurt vahet? Kandevõime on vist kõigil neil 1000 kg kanti aga maastikuläbimisvõime, vastupidavus, ülalpidamiskulud... jne?
Oodatud on igasugune info just just 1997 - 2001 aastal toodetud neliveoliste, diiselmootori ja manuaalkastiga mudelite kohta.
Olen näinud ka sellist aparaati nagu Volkswagen Taro, aga minu teada puudub tollel nelivedu.

Soovitan Toyota Hilux-i, olen kuulnud mitme mehe käest, kes on sellega töötanud/sõitnud, et see on kvaliteetne ning esineb vähe probleeme.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]