Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: audi 100 q 2,8 esimese käiguga kahiseb midagi ja käigukang nagu tallejalg (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1654)
Texmex
huviline

Registreerunud 03.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: mb

postitati 16.01.06 15:41 Tsiteeri
audi 100 q 2,8 esimese käiguga kahiseb midagi ja käigukang nagu tallejalg

jama selles sis et kohapealt minekuga kahiseb kuskilt aga teiste käikudega pole probleemi milles võib viga olla,sooviks ka teada mis võib maksta käigukangi plastik munakas.Kas see on selle viga kui käigukang käib nagu tallejalg ja käike üles ei leia.
tänud kõikide vastuste eest

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 16.01.06 15:59 Tsiteeri

Ma ei tea kuidas audi c4 see käigu kang sinna kinnitatud on aga mu vanal autol (audi 100 c3) oli see käigukangi munakas salongist vaadatuna kinnitatud kere külge 4 jalaga ja sellest 4 jalast olid mul 3 tk lahti , käigu kang käis nagu lamba jalg ja käigud ei läinud sisse. sai siis need jalad kinni pandud ja asi oligi korras. Äkki on sellest postitusest abi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Texmex
huviline

Registreerunud 03.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.06 15:40 Tsiteeri

tänud vastuse eest.Ma olen kuulnud ka et käigukang on mingi raamiga.Aga äkki oskad sellele ka vastata mis võix autol kahiseda esimese käiguga kas vahekast differ käigukast või midagi muud.Äkki tead või teab mõni tuttav
thanks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priitm
huviline

Registreerunud 12.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,5 TDI quattro

postitati 19.01.06 08:39 Tsiteeri

minu 2,8 q-l olid käigukasti padjad väsinud ja kohalt kiirendades käeis kardaan vastu tuge mis on mingi raamiga käigukasti poolses otsas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Texmex
huviline

Registreerunud 03.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.06 15:13 Tsiteeri
vastus

nojah gardaaniga on hoopis teine heli aga sellel nagu kiirendades kahiseb ja just esimese käiguga ülejäänud käikudega ok

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]