Imelik, et asi üldse miskit toimetab... ma olen suht kindel, et enne oli seal autos clarioni makk... sest see box peaks toimetama ainult üle C-BUS
otsa. Vähemalt oma siinolevast kataloogist ma küll ei suutnud leida sellist vahejublat mis võimaldaks seda boxi originaal makiga ühildada (samas otsin
veel edasi). Lisaks veel see, et kui makil pole source nuppu või CD nuppu ei ole nagu suurt võimalik asja plaadi peale lülitadagi. Oli just näpuvahel
üks audi originaal makk millel sama pistik koos pinidega taga olems oli millesse originaal box istub... aga kuna maki peal ühtki nuppu selle peale
lülitamiseks pole puudub tal ka võimalus seda seal tööle panna.
EDIT: leidsin siiski sobiva jubina, et täiesti võimalik on see box originaal makiga koostööd tegema panna jah: http://www.baseline-vertrieb.de/xtc/product_info.php?info=p719_OEM-AR-Audi-ab-01-01-auf-Clarion-CD-W--.html
Sealt ma samas täpselt aru ei saa mismoodi käib see plaadimasina tööle panemine siis:S
Inglise keeles tema tekst siis:
CD change-over switch interface OEM car radio AUDI starting from 01.01 on Clarion of CD change-over switches. Original AUDI OEM car radio Concert and
Chorus ever starting from 01.01 with CDWechsler control can be attached with this interface to the Clarion CDWechsler CDC 628, CDC 634 as well as CDC
635. Please you note that the connection of the OEM car radio is by means of the interface exclusively possible to the indicated CD change-over
switch!
Keegi oskab enamat rääkida?
Sinu omal siis tegelt peaks see julla kuskil olemas olema... muidu ta ei tohiks ju töödatagi. Nüüd on vaja ainult selgeks saada mismoodi ta töötab
|
|