Exclusive
huviline
Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R
|
postitati 09.01.06 18:51
|
|
|
K: Kolme liiniväljundiga headunit..
Viriseda saate, et miks ma ise ei uuri aga kuna siin on üpriski palju makimüüjaid, siis ma uurin siit!
Seega.. palju maksavad kolme liiniväljundiga makid, muidugi ei taha mingit lambi makki, ikka kenwood, sony, jvc jne..
Kolmega vaja sellep., et taha läheb kaks võimu, üks siis koksidele, teine bassikale. Veel parem oleks, kui makil oleks kohe eraldi woofer out ja
menüüs ka väheke setinguid
Hinnaklass võiks pidama jääda 6000.- juures ja makk peaks kokku minema Audi ilusa punase valgustusega.
Täpsustame: Ei ole ka oluline CD Box, kuna ei kasuta seda nagunii! Ja kindlasti ei ole vaja MP3 mängijat, kuna kvaliteet siis potist alla lastud!
Kellel konkreetne pakkumine, siis u2u abiks.
K.
PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
|
|
|
|
Tampz
huviline
Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.06 21:11
|
|
|
No selle raha eest saad sa KÕIK mida sa tahad ja PALJU PALJU muudki sinna juurde (näiteks aegviited, eq, aktiiv filtrid helisagedustele). Omaltpoolt
lisax veel valikusse kindlasti Alpine ja Clarioni toodangu. Kasutatud ja väljanägemiselt väga korraliku maki saab juba kuskil 4000+ EEKi eest. Nii et
edu valimisel
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 10.01.06 06:43
|
|
|
Endal on autos selline iludus
Alpine CDA-9847R
Värvideks saab valida sinine-punane, audi punane , natukene heledam punane
ning roheline.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.01.06 06:53
|
|
|
Soovitaks siin samru pakutavat JVC KD-G 617. Minu
kogemuste järgi täiesti ok. 4x Line-out + sub-out. MP3 loeb küll ka, aga keegi ei sunni sind sinna MP3-plaate toppima. Tavalist audioplaati loeb nagu
iga teinegi korralik plaadikas.
Seal lingil pole päris õige pilt, tegelikult on ta tumedam, täpselt nagu KD-G612.
|
|
|
|
putukas007
huviline
Registreerunud 29.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2.6
|
postitati 11.01.06 10:11
|
|
|
Endal Clarion DXZ938R, selle kõik need väljundid olemas ja filtrid ja viivitused ja kogu muu staff ka juba makist juhitav ja valgustus on ka täpselt
audi punane või võid valida ka rohelise kui meeldib, asjalik asi igatahes...
|
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
postitati 11.01.06 10:27
|
|
|
aga ole lahke! 4 liiniväljundit + 1 sub
juhtimine.
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 11.01.06 14:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: CarlosSQ
aga ole lahke! 4 liiniväljundit + 1 sub
juhtimine. |
ega sellel makil nendel väljunditel crosse ja viivitusi pole? mul oleks 4 väljundiga crosside ja viivistega headi vaja
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 11.01.06 18:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
mul oleks 4 väljundiga crosside ja viivistega headi vaja
|
mis asi see 4's väljund on? reeglina ikka 3 ju: front+rear+sub.
võin julgelt soovitada alpine CDA-7893R(2002a mudel oli vist). suht tefka asi muidugi.
http://www.alptom.ee/alpine_2002/cda-7893r.htm
|
|
|
Exclusive
huviline
Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.06 19:27
|
|
|
Alpine on karm asi, ehk isegi otsustan sellise kasuks, kuna tuttav esinduses ja saaks imeodavalt. Samas on Alpine ainult parajatele fanattidele, seal
on nii palju igatsugu vidinaid sees, kõike saab regullida ja võtab tükk aega, et asi paika saada. Endal ei ole seda kõike vaja, ega ma rõhuvõistlusele
lähe, puhtalt igapäevaseks kasutamiseks ja kõik.
Seda ka, et hetkel uurin lihtsalt, maki ostan u 2 kuu pärast, selleks ajaks on kõik muu ka olemas juba. Need võimud ei ole ju üldse odavad, rääkimata
korralikest kõlaritest. Korraga ei kannata heli peale ~25k ikka välja käia, seega tasapisi
Tänud kõigile aktiivsetele
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 11.01.06 20:44
|
|
|
no ma olen kasutand seda makki algusest peale, ca 4a siis juba... mitte ühtegi paha sõna... ainuke asi, et tüüpviga on sellel makil paneeli
eemaldamise nupp mis läheb katki, aga see lihtsalt remonditav.
olen proovind ka teisi alpine makke, ka seda 1,5 paneeli suurusega(ligi 20k maksis), aga selle 7893 heli on parem. isegi selle maki järeltulija 7894
vist oli, see on ka tunduvalt kehvema heliga. 7893 loeb igasugu plaate(cd, cd-r, cd-rw ja ka 8cm plaadid pole probleem.) ilusti ja mp3'dega saab ka
väga hästi ja kiiresti hakkama. ahjaa, minu jaoks väga tähtis asi on AUX in mis ka sellel makil olemas.
to Exclusive
alusta ikka korralikust head'ist ja siis hakka vaikselt täiendama oma süsteemi. kindlasti pane kõik kõlarid võimude taha.(muide sellel alpinel saad
maki lõppvõimu välja lylitada ja makk ei kuumene absoluutselt.) konkreetset mudelit pakutakse 3-4k kasutatult.
aga muidugi võid ju selle teema ka eeskujuks võtta!
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=5822
|
|
|
antz
huviline
Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.06 23:29
|
|
|
Ise soovitaks sellist makki.
link
Heli on tõesti puhas ja kvaliteetne ning mina ei ole sellest paremat veel kuulnud.
Neid heade Eestist muidugi ei saa. Kuid Ebayst võib vahest päris hea otsa sattuda. Igasugust mõtetut tilulilu seal küljes ei ole. Lõppvõimendit samuti
mitte.
|
|
|
Exclusive
huviline
Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.06 05:57
|
|
|
Tsitaat: |
to Exclusive
alusta ikka korralikust head'ist ja siis hakka vaikselt täiendama oma süsteemi. kindlasti pane kõik kõlarid võimude taha.(muide sellel alpinel saad
maki lõppvõimu välja lylitada ja makk ei kuumene absoluutselt.) konkreetset mudelit pakutakse 3-4k kasutatult. |
Hetkel on kahe väljundiga head täitsa olemas, hiljem tuleb muidugi uus ja mitte odav :S Koksid on samades aukudes, kus olid originaalid-muidugi võimu
taga. Ette tulevad juurde veel tweetrid, taga on ka need juba olemas, küll veel ilma võimuta ja bassi jama alles kannatab hakata
Hetkel laon kõik nagunii lihtsalt sisse, juhtmedki on võrdlemisi odavad, saadaval igas audiopoes..
Kui suve hakul auto tartust minema läheb ja ma selle täiesti juppideks tõmban, siis saab kõike vaikselt juba tegema hakata. Nagu ma ütlesin, kõigil ei
ole korraga võtta seda üpriski ilusat summat, seega tasapisi
Ja ma ei ole ülinõudlik kuulaja, peaasi, et kõik helis oleksid olemas ja ka kooskõlas, seda kõike annab saavutada korralike elementidega.
Kui suuremaks ladumiseks läheb, siis viskan oma auto ka kasutajate omade alla ülesse ja näeb väheke ka pildimaterjali
& again: tänud aktiivsetelt!
|
|
|
|