freedom
huviline
Registreerunud 03.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.03 17:06
|
|
|
roolivõim vibreerib
Vahetasin roolivõimul ära hüdrovooliku ja õli ka.Nüüd kui kohapeal rattaid pöörata,siis rool vibreerib käes,eriti rooli äärmistes asendites.Olen
proovind õhutada nagu ka siin varemalt on räägitud,et esirattad õhku tõsta ja siis rooli äärest ääremi keerates peaks nagu õhk välja tulema.Aga ei
midagi-olen pööritand seda sindinahka mitu tundi,nii et nahk märg aga kui auto tuńgi pealt maha lasta ja rooli pöörata siis see vibra ikka
sees.Juttude järgi peaks juba mõne pööramisega see õhk sealt välja tulema,sest paaki õhumulle enam ei tule(alguses veits oli).Või on hoopis selles asi
et uus hüdrovoolik ei ole originaal,vaid lastud originaali järgi teha.Kas kellelgi on sellist rooli-vibra-jama olnud?
|
|
|
TQN
huviline
Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.03 07:21
|
|
|
Mul täpselt sama jama. Asi hakkas pihta peale uue (mitte originaal) vooliku ja uue ôli panekut. Lahendust siiani pole leidnud
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
TQN
huviline
Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.03 07:50
|
|
|
Mul oli orig. voollikul sees valge plastist aukudega toru, see sai ka uue vooliku sisse pandud. Mingit klappi seal ei märganud. Otsad ja sisu sai kôik
vanalt voolikult vôetud vahetusse läks ainult kest.
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 04.08.03 07:57
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja TQN
Mul oli orig. voollikul sees valge plastist aukudega toru, see sai ka uue vooliku sisse pandud. Mingit klappi seal ei märganud. Otsad ja sisu sai kôik
vanalt voolikult vôetud vahetusse läks ainult kest. |
Sedap mõtlesingi
Toomas
|
|
|
|
freedom
huviline
Registreerunud 03.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.03 09:34
|
|
|
Õlis ilmselt asi ikka pole,sest kasutatakse igasuguse hinnaga õlisid ja ise panin lõpuks originaalõli sisse aga midagi ei aidanud.Vooliku tegin kah
vanadest otstest ja plasttoru panin kah vanast sisse,mingit klappi ei olnud tõesti.Ise mõtlesin ,et on väike võimalus ,et asi ikka survetorus
endas,võib olla ei kannata ta nii suurt survet kui pump annab ja hakkab järgi andma(paisuma) mingil määral,eriti rataste äärmises asendis,siis rool ka
tavaliselt raskem,Ja sellest see värin tekibki et suure surve töttu oli ei keera enam rattaid vaid paisutab toru.Lähen veel hüdraulikameesetga nõu
pidama ja siis kuhugi servisesse ja kui midagi tarka ei tule,siis tuleb vist orig voolik osta.Variant on teha veelkord uus voolik ja kasutada sellist
hüdrovoolikuk ,mille ümber metallsukk,see ei tohiks küll järele anda.Samas üks tuttav vend vahetas kah Audil vooliku ära ,pani vene survevooliku
asemele ja töötab.
|
|
|
TQN
huviline
Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.03 08:47
|
|
|
Kas oled oma probleemile lahenduse leidnud? Ise liiklen endiselt kägina saatel
|
|
|
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.03 20:14
|
|
|
Kunagi, küll mitte Audil, oli sama jama, viga too kord oli selles, et voolik oli liiga kõva (metall, mis vooliku sees), ja too andis vibra üle vooliku
roolilatiile edasi, ja too omakorda, roolile. Ehk on abi
|
|
|