Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: troopiline pilv (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1721)
pri3rt
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B1 Typ 82 1973 , Ford Sierra Sapphire RS Cosworth

postitati 06.01.06 07:26 Tsiteeri
troopiline pilv

aurab - autole järgneb valge pilv(niiske).kuidas sellest vabaneda?mootori kapitaal
remondist möödas a. 300km .sellel samal põhjusel sai remont tehtud , plokikaane tihend oli
läbi.siiani arvasin ,et see on see jahutusvedelik , mis ennem remonti süsteemi sattus .praegu
enam mahlad ei kao. aurupilv peaks hakkama juba ära kaduma ,kuid muudatusi pole märgata.tõenäoliselt on selle jama tõttu ka katalüsaator kutu.
kõik arvamused on teretulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 06.01.06 07:51 Tsiteeri

Külm mootor peabki jahedama ilmaga aurama.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
PRAKTIK
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 1,9TDI 96kw 2004

postitati 06.01.06 07:52 Tsiteeri

Asi tundub olema väljalaskesüsteemi jäänud jahutusvedelikus. Aurab veel kaua aega, eriti talvisel ajal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pri3rt
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B1 Typ 82 1973 , Ford Sierra Sapphire RS Cosworth

postitati 06.01.06 08:50 Tsiteeri

kas seda süsteemi on võimalik ehk kuidagi puhastada ?

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.06 09:23 Tsiteeri

10 punkti pealkirja eest :D ma juba mõtlesin et keegi hakkab mõnest tulevasest looduskatastroofist pajatama.
talvel jah see jama et kiirendades aurab.oleneb ainult kui palju seda auru on. ka uued autod auravad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.06 10:26 Tsiteeri

Olen oma autolgi seda märganud ja see ei ole vaid külma mootoriga. Tundub justkui teistest suvalistest autodest rohkem aurab. Olen siis veel püüdnud jälgida linnaliikluses teisi B4-sid millel V6 vahel ja need auravad samamoodi. Seega mina eriti ei muretse.

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.06 11:15 Tsiteeri

Mul samuti külmade ilmadega tuleb sumpsist valget auru ja mitte vähe, kuid pikema sõiduga kaob ära.Nii, et ära näe põhjust muretsemiseks-see on normaalne nähe.Iseasi kui suvel + kraadidega valge pilv üleval on, siis jah oleks põhjust muretsemiseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pingvin
huviline

Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 89a

postitati 06.01.06 17:22 Tsiteeri

mul on mitu korda läind polkikaane tihend ja peale tihendi vahetust oli võimas aurupilv üleval veel nädal aega vähemalt, see ikka sumpsi sattunud dosoolist . See aurupilv on lausa hirmutav aga see kaob ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
statix
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4;B2;Yaris

postitati 06.01.06 17:35 Tsiteeri

mina juba ka vaikselt hakkan muretsema.
Mulle samuti tundub, et ma olen ainus aurusti kes tõsiselt liikluses tossab.
Mulle tekitab see muret sellepärast, et ring tln-elva-tln ca 500km on paisupaagist jahutusvedelikku kadunud max-st min-ni. Kas siis tõesti plokikaanetihend? Samas õli vaadates ei saa nagu midagi aru, et tase oleks suurenenud või õli kuidagi vahutaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 06.01.06 17:52 Tsiteeri
jahmatav jah aga ....

mul ka siis see pilvekese teema...aga ma juba aru saanud et need audid mis on olnud b4-d et mingi auruke see on ok...mul nyyd b4 85 kw ja seal selline jama ka aga miks tekib see aur ...sest eesti kytus on saast ja seal on mingi osa vett..sellepärast pole ka masinal minekut...lasin paagi tyhjaks ja panin venemaalt toodud kytust sain sõidetud ja kiirendatud ja kõik on mingi väike pilveke tuli sumpsist aga see loomulik kuna talv ju.....
teine jama oli see et kuhu kadus tosool...avastasin et ploki juures olev toru mis on tehtud plastikust laseb nii minimaalselt läbi et mootorile sattudes see aurustub ....leidsin selle siis nii et pimedas lasin yhel kaasi tallata ja ise taskulambiga ligi ...tekkis väike aurupilveke...uurisin ja leidsin koha ylesse!!!!
selline ajalugu mul siis pajatada!!!!loodan et on abi sellest

märgiks maha et kui on kellegil mingeid probleeme mootoritega siis peaks ikka mainima milline mootor on...uupi on ikka raske aidata!!!!:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
statix
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.06 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: must_ratsu

nuh minupuhul vähemalt näeb ka seda avatarist, aga kes sealt üless ei leia siis 2.0 85kw

märgiks maha et kui on kellegil mingeid probleeme mootoritega siis peaks ikka mainima milline mootor on...uupi on ikka raske aidata!!!!:D

must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 06.01.06 18:12 Tsiteeri

nuh minupuhul vähemalt näeb ka seda avatarist, aga kes sealt üless ei leia siis 2.0 85kw

tähenorija!!!!anna andeks kui solvasin!!!!:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi coupe 90.a

postitati 06.01.06 18:44 Tsiteeri

Mul sama teema jahutusvedeli kaob imekiirelt, tagant tuleb valget auru ja tagatipuks on nüüd radikas ka lekkima hakkanud, suure tõenäosusega on ikkagi plokikaane tihend, kuigi peale selle valge auru ja tosooli kadumisele ükski sümptom sellele ei viita, vaid paisupaagile tehtud test, mis näitas co2-he sisaldust seal, seega ikkagi plokikaane tihend, kuigi auto sõitev.....soe jne...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pingvin
huviline

Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 89a

postitati 06.01.06 18:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: statix
Mulle tekitab see muret sellepärast, et ring tln-elva-tln ca 500km on paisupaagist jahutusvedelikku kadunud max-st min-ni. Kas siis tõesti plokikaanetihend? Samas õli vaadates ei saa nagu midagi aru, et tase oleks suurenenud või õli kuidagi vahutaks.
võib ju olla nii et tihend on katki silindri ja jahutussüsteemi vahel , siis karterisse ei lähe jahutusvedelik, muidugi võib üle kontrollida jahutussüsteemi lõdvikud igaks juhuks.

statix
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.06 19:20 Tsiteeri

No jahutussüsteemi lõdvikutes on survet sees küll, kuid ma pole päris pädev hindama, et kas see on norm. või mitte. Igatahes töökuuma mootoriga mäletamistmööda kokku neid suruda ei jõua. Võibolla paneb pange ka paisupaagi korgiklapp. Kui korgi pisut irvakile jätan, siis survet lõdvikutes pole(peakski norm olema), kuid jahutusvedelik kaob mäletamistmööda endistviisi.

Tsitaat:
Algselt postitas: pingvin
Tsitaat:
Algselt postitas: statix
võib ju olla nii et tihend on katki silindri ja jahutussüsteemi vahel , siis karterisse ei lähe jahutusvedelik, muidugi võib üle kontrollida jahutussüsteemi lõdvikud igaks juhuks.

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.06 19:47 Tsiteeri

fakt on see et mingi surve peabki seal olema, aga jah, kuidas seda käega katsudes määrata et kas on normaalne või mitte. mul tutikas paisupaagikork a ikka lõdvikud nii kõvad et kokku neid ei suru...niiet targemad andke teada kuidas aru saada kas on norm rõhk või mitte

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 06.01.06 20:56 Tsiteeri

Üks lihtlabane meetod oleks küll - nimelt ajada mootor nii soojaks,et ventikas läheb ees käima. Seejärel ettevaatlikult (nii, et pool vedelikku välja ei tuleks) proovib paisupaagi korgi paotades surve süsteemist välja lasta ja keerame korgi uuesti kinni. Selle liigutuse järel käivitab mootori uuesti - nüüd ei peaks enam süsteemi kuigi olulist survet tekkima, kui kõik on korras (eeldusel, et temperatuur rohkem ei tõuse).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.7% - SQL: 87.3%]